Een dag om vrij voor te maken.

Locatiecongres

Een inspiratie en kenniscongres voor eigenaren en medewerkers van locaties. Op deze dag maak je kennis met andere locatie branchegenoten en is er ruimte om op informele wijze met elkaar in gesprek te gaan. Je luistert naar boeiende sprekers en kiest een praktische workshoproute die aansluit bij jouw behoefte. Het locatiecongres: een dag om vrij voor te maken!

Terugblik

Fort de Batterijen, Nieuwegein

Maandag 3 september 2018

Bekroond keynotespreker Paul Rulkens vertelt over ‘hoe de besten onder ons nog beter kunnen worden’. Verder gaan de locaties in gesprek met andere locatiehouders en leren van elkaars successen en bloopers. In de middag spijkeren ze kennis bij in de kennisklas van twee keer 60 minuten en tenslotte horen ze van meetingplanners wat zij van locaties verwachten. Het congres is voor locatiehouders of -medewerkers die willen groeien met hun locatie en beter willen worden in hun werk.

Save the date!

Maandag 20 september 2021 | Utrecht Centrum

Juist nu is het van belang om te investeren in een kennisdag vol creativiteit, inspiratie en positieve vibes. We ruilen het groen in voor de gracht en de bokken voor bootjes. Netwerken en ervaringen uitwisselen met andere locatie-collega’s gaat vanzelf doordat er letterlijk en figuurlijk beweging in het programma zit. Ben jij erbij?

We starten 1 augustus 2021 met de ticketverkoop. Wil jij een persoonlijke uitnodiging ontvangen stuur dan een berichtje naar Linda via het contactformulier. Het Locatiecongres is uitsluitend toegankelijk voor locatiehouders of locatiemedewerkers. Bied je een dienst aan in deze branche neem dan contact op voor samenwerking.

Reviews

Maarten Geurtse
Maarten Geurtse- Eenhoorn Amersfoort (2018)
Lees verder
Het eerste Locatiecongres. Wat kon ik verwachten, ik had eigenlijk geen idee. Maar wat was het tof! Met alleen maar gelijkgestemden een hele dag doorbrengen, het was echt heel leuk. Niet alleen daarom maar ook omdat het tot in de puntjes was verzorgd.
Jacintha Ruppert-Koenders
Jacintha Ruppert-Koenders - Meetables (2018)
Lees verder
Het Locatiecongres, was er een om niet te vergeten. Top georganiseerd. Gevarieerd programma, goed opgezet, prachtige locatie, leuk om collega's te ontmoeten. Petje af voor Linda, wat een lef om dit te doen.
Birgit van der Woning
Birgit van der Woning- Kameryck (2018)
Lees verder
Het locatiecongres is één van de leukere congressen waar ik ben geweest de afgelopen jaren. Uiteraard heeft zowel de locatie als het weer daaraan bijgedragen, maar ik was vooral erg enthousiast over het programma.
Samantha van Londen
Samantha van Londen- Grytte (2018)
Lees verder
De sfeer op het congres was erg prettig, veel ruimte om elkaar te leren kennen, kennis op te doen en op een verassende locatie. Daarom zijn wij ook met het hele team gegaan om te zorgen dat iedereen zijn kennis kon op doen en dat ook weer in het werk kan gebruiken.
Bart Huisinga
Bart Huisinga- Bartmanzboot (2018)
Lees verder
Tijdens het Locatiecongres is het vooral erg leuk om branchegenoten te ontmoeten en met hen ervaringen en ideeën uit te wisselen. En met de organisatie in Linda’s handen is het altijd sowieso een succes!
Previous
Next

Recente artikelen

Instagram Locatiecongres

VOORBEREIDINGEN • Nog even aan het opladen voordat we live gaan met de ticketverkoop van het @locatiecongres Moet jij even inzoomen? Zeker doen want ik ben enorm trots - echt kicken! - dat we @kirstenjassies de schrijver van dit boek en contentexpert in het workshopprogramma hebben. Wil jij met je (of voor je) locatie kick ass content creëren? Dan wil je hier zeker bij zijn! ➡️ Locatiecongres, 20 september 2021 in Utrecht #savethedate ➡️ Wil je als eerste een uitnodiging ontvangen? Stuur mij dan een berichtje met je e-mailadres Tot snel! Groetjes, Linda
INSPIRATIE EN VERDIEPING • Zo zegt Maarten Geurtse van @eenhoorn_amersfoort naar aanleiding van het vorige #locatiecongres. Hij heeft mij weleens persoonlijk gezegd dat hij een kaartje had gekocht uit nieuwsgierigheid. Maar was zo enthousiast dat hij de volgende dag als eerste een enthousiast berichtje poste op #linkedin. Dat was zo leuk!! Volledige review: “Het eerste Locatiecongres. Wat kon ik verwachten, ik had eigenlijk geen idee. Maar wat was het tof! Met alleen maar gelijkgestemden een hele dag doorbrengen, het was echt heel leuk. Niet alleen daarom maar ook omdat het tot in de puntjes was verzorgd. Met daarnaast alles wat een congres leuk en zinvol maakt. Veel afwisseling, inhoudelijke en praktische workshops, inspiratie en verdieping! Ik kijk nu al uit naar de volgende editie!!” Op 20 september 2021 gaan we zeker weer inspireren en ook de diepte in. We starten over twee weken met de ticketverkoop. Het congres voor Locatiehouders en medewerkers van locaties. #vergaderlocatie #congreslocatie #eventlocatie #museumlocatie #theaterlocatie #hotel #boerderijlocatie #groepsaccommodatie #locatie #locaties
AAN DE SNIJTAFEL • Samen met @susankerstenillustraties bekeek ik alvast de workshoplocatie voor één van de onderdelen in het middagprogramma van het #locatiecongres. Binnenkort zie je het filmpje en de aankondiging van de workshop die plaats gaat vinden op een wel heel bijzondere locatie. Het @anatomiegebouw in #utrecht.
Tot 1 augustus 2021 stel ik jullie geduld nog even op de proef. Maar staat die al in jouw agenda? Maandag 20 september 2021 het #locatiecongres in #utrecht. Het kan op de anderhalve meter als het nodig is. Wil je een persoonlijke uitnodiging ontvangen en in aanmerking komen voor een early bird ticket? Stuur mij dan een berichtje of mail met je e-mailadres en ik zet je op de mailinglist. Tot later!! Groetjes, Linda
PERFECT MATCH • Vorige week was ik in de grote zaal in Tivoli. Ja echt. Wie kan zeggen dat hij daar op het podium stond? Nou Robert Daverschot en ik dus. En… ja de groten der aarde uit de muziekindustrie ook. Denk aan de Rolling Stones bijvoorbeeld. Even voelen en kijken hoe het is. We gaan daar het @locatiecongres plenair openen. En als het nodig is dan kan het ook op de anderhalve meter. Natuurlijk een filmpje opgenomen - komt straks op de eventwebsite - zodat jullie alvast een beetje kennis kunnen maken met onze dagvoorzitter. En het leuke is, Robert heeft ook een locatie-achtergrond. Dus ik zeg: PERFECT MATCH voor deze bijzondere editie op maandag 20 september 2021. Wil je in aanmerking komen voor een early bird ticket en er als eerste bij zijn? Zorg dan dat je op mijn eerste mailinglijst staat. Stuur een berichtje naar info@lindaoplocatie.nl SAVE THE DATE: 20 september 2021 het #locatiecongres in Utrecht. Voor locatiehouders en medewerkers.