Een dag om vrij voor te maken.

Locatiecongres

Een inspiratie en kenniscongres voor eigenaren en medewerkers van locaties. Op deze dag maak je kennis met andere locatie branchegenoten en is er ruimte om op informele wijze met elkaar in gesprek te gaan. Je luistert naar boeiende sprekers en kiest een praktische workshoproute die aansluit bij jouw behoefte. Het locatiecongres: een dag om vrij voor te maken!

Terugblik

Fort de Batterijen, Nieuwegein

Maandag 3 september 2018

Bekroond keynotespreker Paul Rulkens vertelt over ‘hoe de besten onder ons nog beter kunnen worden’. Verder gaan de locaties in gesprek met andere locatiehouders en leren van elkaars successen en bloopers. In de middag spijkeren ze kennis bij in de kennisklas van twee keer 60 minuten en tenslotte horen ze van meetingplanners wat zij van locaties verwachten. Het congres is voor locatiehouders of -medewerkers die willen groeien met hun locatie en beter willen worden in hun werk.

Save the date!

Maandag 20 september 2021 | Utrecht Centrum

Juist nu is het van belang om te investeren in een kennisdag vol creativiteit, inspiratie en positieve vibes. We ruilen het groen in voor de gracht en de bokken voor bootjes. Netwerken en ervaringen uitwisselen met andere locatie-collega’s gaat vanzelf doordat er letterlijk en figuurlijk beweging in het programma zit. Ben jij erbij?

Reviews

Maarten Geurtse
Maarten Geurtse- Eenhoorn Amersfoort (2018)
Lees verder
Het eerste Locatiecongres. Wat kon ik verwachten, ik had eigenlijk geen idee. Maar wat was het tof! Met alleen maar gelijkgestemden een hele dag doorbrengen, het was echt heel leuk. Niet alleen daarom maar ook omdat het tot in de puntjes was verzorgd.
Jacintha Ruppert-Koenders
Jacintha Ruppert-Koenders - Meetables (2018)
Lees verder
Het Locatiecongres, was er een om niet te vergeten. Top georganiseerd. Gevarieerd programma, goed opgezet, prachtige locatie, leuk om collega's te ontmoeten. Petje af voor Linda, wat een lef om dit te doen.
Birgit van der Woning
Birgit van der Woning- Kameryck (2018)
Lees verder
Het locatiecongres is één van de leukere congressen waar ik ben geweest de afgelopen jaren. Uiteraard heeft zowel de locatie als het weer daaraan bijgedragen, maar ik was vooral erg enthousiast over het programma.
Samantha van Londen
Samantha van Londen- Grytte (2018)
Lees verder
De sfeer op het congres was erg prettig, veel ruimte om elkaar te leren kennen, kennis op te doen en op een verassende locatie. Daarom zijn wij ook met het hele team gegaan om te zorgen dat iedereen zijn kennis kon op doen en dat ook weer in het werk kan gebruiken.
Bart Huisinga
Bart Huisinga- Bartmanzboot (2018)
Lees verder
Tijdens het Locatiecongres is het vooral erg leuk om branchegenoten te ontmoeten en met hen ervaringen en ideeën uit te wisselen. En met de organisatie in Linda’s handen is het altijd sowieso een succes!
Previous
Next

Recente artikelen

Instagram Locatiecongres

LOCATIES VOOR LOCATIES • Op zoek naar de mooiste locaties voor een event voor locaties.  Maandag 20 september 2021 is het eindelijk weer zover. Het #locatiecongres. Kennisdelen, inspiratie, netwerken en lol 😉  Zet jij ‘m alvast in je agenda? Maandag 20 september 2021 in Utrecht stad. Dus kom lekker met de trein en blijf na afloop nog even borrelen.  Een dag om vrij voor te maken.  PS: Oh… en deze locatie zit in het workshop programma! @concert.lab @gasthuisleeuwenbergh  #locatiecongres #vergaderlocatie #congreslocatie #museumlocatie #eventlocatie #theaterlocatie #locatie #locaties #lindaoplocatie #utrecht #concertlab #gasthuisleeuwenbergh
PSSSST • Heb jij het al gehoord? Er is een energiek en enthousiast team druk in de weer om het Locatiecongres te organiseren. Inmiddels is het bijna drie jaar geleden dat we met de locatiebranche (eigenaren en medewerkers van #locaties #vergaderlocaties #eventlocaties )bij elkaar kwamen.  Wie is er nog meer toe aan een portie frisse energie en inspiratie met branchegenoten?  Het Locatiecongres: Een dag om vrij voor te maken!  ➡️ Voor in je agenda: maandag 20 september 2021, Utrecht stad.  Wil je een persoonlijke uitnodiging ontvangen met early bird tarief? Stuur me dan een persoonlijk berichtje zodat je er op tijd bij bent.  Oja... natuurlijk weer LIVE!!
De knop voor het volgende #locatiecongres staat weer aan. Vandaag hebben we met een gedreven team van locatiehouders en branchegenoten een eerste brainstormsessie gehouden. Het begon aan alle kanten weer te kriebelen. #keepyouposted
Iedereen enthousiast - ik had niet anders verwacht - na de workshop Filmen en monteren met je iPhone/smartphone vandaag bij @restaurantvroeg . Wat een topfilms zijn er gerealiseerd. Trots het weekend in! Wil je ook een keertje meedoen? Stuur me een bericht en ik informeer je over de eerstvolgende workshop. PS: Dit bedoel ik dus... hele dag een event en nu al de aftermovie klaar (made by lol)