Een dag om vrij voor te maken.

Locatiecongres

Een inspiratie en kenniscongres voor eigenaren en medewerkers van locaties. Op deze dag maak je kennis met andere locatie branchegenoten en is er ruimte om op informele wijze met elkaar in gesprek te gaan. Al jouw locatievragen worden beantwoord door het aanwezige expertpanel en je volgt interessante kennisworkshops gericht op praktische toepasbaarheid. Het locatiecongres: een dag(deel) om vrij voor te maken!

 

Terugblik

Locatiecongres in de regio Friesland

Maandag 20 november 2023

Op het eerste Locatiecongres in de regio gingen Friese locatiehouders- en medewerkers aan de slag om hun USP (meer) helder of scherper te krijgen. Want als je het verschil maakt maak je ruimte voor elkaar en is het voor de boeker makkelijker kiezen. 

Locatiecongres, landelijk Nieuwegein

Maandag 3 september 2018

Op het landelijke Locatiecongres vertelde bekroond keynotespreker Paul Rulkens over ‘hoe de besten onder ons nog beter kunnen worden’. Verder gingen de locatieprofessionals in gesprek met andere locatiecollega’s en leerden ze van elkaars successen en bloopers. In de middag spijkerden ze kennis bij in de kennisklas van twee keer 60 minuten en tenslotte hoorden ze van meetingplanners wat zij van locaties verwachten. Het congres is voor locatiehouders of -medewerkers die willen groeien met hun locatie en beter willen worden in hun werk.

Locatiecongres in de regio

Maandag 20 november 2023 in Friesland bij Farsk in Britswert.

Op het eerste Locatiecongres in de regio gingen Friese locatiehouders en -medewerkers aan de slag om hun USP (meer) helder of scherper te krijgen. Want, als je het verschil maakt maak je ruimte voor elkaar en is het voor de boeker makkelijker kiezen. Dit alles geïnitieerd door Meet in Friesland en Friesland Convention Partners in samenwerking met Linda op Locatie. Een goede bestede maandagochtend waarbij iedereen met frisse inzichten huiswaarts ging.

 

Reviews

Maarten Geurtse
Maarten Geurtse- Eenhoorn Amersfoort (2018)
Lees verder
Het eerste Locatiecongres. Wat kon ik verwachten, ik had eigenlijk geen idee. Maar wat was het tof! Met alleen maar gelijkgestemden een hele dag doorbrengen, het was echt heel leuk. Niet alleen daarom maar ook omdat het tot in de puntjes was verzorgd.
Jacintha Ruppert-Koenders
Jacintha Ruppert-Koenders - Meetables (2018)
Lees verder
Het Locatiecongres, was er een om niet te vergeten. Top georganiseerd. Gevarieerd programma, goed opgezet, prachtige locatie, leuk om collega's te ontmoeten. Petje af voor Linda, wat een lef om dit te doen.
Birgit van der Woning
Birgit van der Woning- Kameryck (2018)
Lees verder
Het locatiecongres is één van de leukere congressen waar ik ben geweest de afgelopen jaren. Uiteraard heeft zowel de locatie als het weer daaraan bijgedragen, maar ik was vooral erg enthousiast over het programma.
Samantha van Londen
Samantha van Londen- Grytte (2018)
Lees verder
De sfeer op het congres was erg prettig, veel ruimte om elkaar te leren kennen, kennis op te doen en op een verassende locatie. Daarom zijn wij ook met het hele team gegaan om te zorgen dat iedereen zijn kennis kon op doen en dat ook weer in het werk kan gebruiken.
Bart Huisinga
Bart Huisinga- Bartmanzboot (2018)
Lees verder
Tijdens het Locatiecongres is het vooral erg leuk om branchegenoten te ontmoeten en met hen ervaringen en ideeën uit te wisselen. En met de organisatie in Linda’s handen is het altijd sowieso een succes!
Previous
Next

Recente artikelen

Instagram Locatiecongres

LOCATIES IN FRIESLAND MAKEN HET VERSCHIL • Op het eerste @locatiecongres in de regio gingen Friese locatiehouders en -medewerkers aan de slag om hun USP (meer) helder of scherper te krijgen. Met als doel: Als je het verschil maakt maak je ruimte voor elkaar en is het voor de boeker makkelijker kiezen. Met @lindaoplocatie vulden we haar ontworpen praatplaat in en stapje voor stapje en laagje voor laagje werd de USP zichtbaar. Daarna leerden we van @kirstenjassies hoe we het zichtbaar konden krijgen op social media en met name Instagram en TikTok. In de praktische salesworkshop van @salesondemand_veradehaan kregen we inzichten in hoe je USP nu te gebruiken in je verkoopproces. Dagvoorzitter @_daverend_ zorgde voor de nodige interactie met vragen, antwoorden en heldere samenvattingen. Gastlocatie @farsk_britswert faciliteerde een creatieve omgeving en verwende ons met een heerlijk netwerkontbijt in de kas. Dit alles geïnitieerd door @meet_in_friesland en @frieslandconventionpartners in samenwerking met @lindaoplocatie en met projectondersteuning door @r.spakman Een goed bestede maandagochtend waarbij iedereen met frisse inzichten huiswaarts ging. #locatiecongres #friesland #meetinfriesland #congres #vergaderlocatie #eventlocatie #congreslocatie #hotel #groepsaccommodatie #destinatie #zakelijktoerisme #locaties #britswert
SALESTIPS VAN VERA VOOR FRIESE LOCATIES • Vera de Haan coacht reserveringsteams van vergader- en eventlocaties in klantgericht verkopen. Met klantgericht verkopen zet je de (wensen van de) aanvrager centraal, voelen zij zich gehoord en weet je precies wat ze zoeken, zodat je de best passende offerte kunt maken waar zij eigenlijk niet meer omheen kunnen. Tijdens de workshop op het Locatiecongres op 20 november, gaan we aan de slag met het stellen van de juiste vragen in het verkoopgesprek om de koopmotieven van de aanvrager boven water te krijgen. Zo weet je precies wat de aanvrager met de vergadering of event wil bereiken en hoe jij met jouw locatie hier het verschil in kunt maken. Ook toets je direct of jouw onderscheidende factor goed wordt uitgedragen. Aan het einde van de workshop heb je drie concrete tips om direct mee aan de slag te gaan in jouw verkoopgesprekken. Heb jij al je kaartje gekocht? Op dit moment zijn er meer dan 50 friese locatiemedewerkers en -eigenaren aanwezig op het event. ❤️ Registreren: via de link in bio of Locatiecongres.nl 📍Locatie: Farsk in Britswert (tussen Sneek en Leeuwarden) 🥐20 november van 08.00 - 12.30 (We starten met een netwerk ontbijt.) 🤝 Dit event wordt georganiseerd in samenwerking met @meet_in_friesland en @frieslandconventionpartners #locaties #vergaderlocatie #eventlocatie #museumlocatie #congreslocatie #hotel #Friesland #fryslân #terschelling #vlieland #groepasaccommodatie #event #schip #kookstudio #congreslocatie #congres #locatiecongres #meetingvenue #sales #salestips #klantgerichtverkopen #lindaoplocatie #meetinfriesland
MEER BOEKINGEN DOOR INSTAGRAM • Hoe overtuig je klanten om voor jouw locatie te kiezen. En hoe zet je Instagram in om jouw business te laten groeien. Op social media kun je je locatie echt laten zien en tot leven brengen. Hoe je dat het beste doet daar vertelt @kirstenjassies je alles over tijdens het Locatiecongres in de Regio met @meet_in_friesland en @frieslandconventionpartners Je gaat zelf als locatiehouder of -medewerker van een Friese zakelijke locatie ook actief aan de slag tijdens de workshop. Kirsten Jassies is dé social media expert, trendwachter en influencer en spreekt voor groot publiek en geeft regelmatig trainingen om mensen te helpen met hun visuele verhaal. Zij schreef verschillende boeken o.a. Kick-ass content voor social media maar ook Instaproof en Tiktologie. Heb jij al je kaartje aangeschaft? Op dit moment zijn er al meer dan 40 locatiemedewerkers en -eigenaren aanwezig op het event. ❤️ Registreren: via de link in bio of Locatiecongres.nl 📍Locatie: Farsk in Britswert (tussen Sneek en Leeuwarden) 🥐20 november van 08.00 - 12.30 (We starten met een netwerk ontbijt.) #locaties #vergaderlocatie #eventlocatie #museumlocatie #congreslocatie #hotel #Friesland #fryslân #terschelling #vlieland #groepasaccommodatie #event #schip #kookstudio #congreslocatie #congres #locatiecongres #meetingvenue #instagram #lindaoplocatie #meetinfriesland
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.