Een dag om vrij voor te maken.

Locatiecongres

Een inspiratie en kenniscongres voor eigenaren en medewerkers van locaties. Op deze dag maak je kennis met andere locatie branchegenoten en is er ruimte om op informele wijze met elkaar in gesprek te gaan. Al jouw locatievragen worden beantwoord door het aanwezige expertpanel en je volgt interessante kennisworkshops gericht op praktische toepasbaarheid. Het locatiecongres: een dag(deel) om vrij voor te maken!

 

Terugblik

Locatiecongres in de regio Friesland

Maandag 20 november 2023

Op het eerste Locatiecongres in de regio gingen Friese locatiehouders- en medewerkers aan de slag om hun USP (meer) helder of scherper te krijgen. Want als je het verschil maakt maak je ruimte voor elkaar en is het voor de boeker makkelijker kiezen. 

Locatiecongres, landelijk Nieuwegein

Maandag 3 september 2018

Op het landelijke Locatiecongres vertelde bekroond keynotespreker Paul Rulkens over ‘hoe de besten onder ons nog beter kunnen worden’. Verder gingen de locatieprofessionals in gesprek met andere locatiecollega’s en leerden ze van elkaars successen en bloopers. In de middag spijkerden ze kennis bij in de kennisklas van twee keer 60 minuten en tenslotte hoorden ze van meetingplanners wat zij van locaties verwachten. Het congres is voor locatiehouders of -medewerkers die willen groeien met hun locatie en beter willen worden in hun werk.

Locatiecongres in de regio

Maandag 20 november 2023 in Friesland bij Farsk in Britswert.

Op het eerste Locatiecongres in de regio gingen Friese locatiehouders en -medewerkers aan de slag om hun USP (meer) helder of scherper te krijgen. Want, als je het verschil maakt maak je ruimte voor elkaar en is het voor de boeker makkelijker kiezen. Dit alles geïnitieerd door Meet in Friesland en Friesland Convention Partners in samenwerking met Linda op Locatie. Een goede bestede maandagochtend waarbij iedereen met frisse inzichten huiswaarts ging.

 

Reviews

Maarten Geurtse
Maarten Geurtse- Eenhoorn Amersfoort (2018)
Lees verder
Het eerste Locatiecongres. Wat kon ik verwachten, ik had eigenlijk geen idee. Maar wat was het tof! Met alleen maar gelijkgestemden een hele dag doorbrengen, het was echt heel leuk. Niet alleen daarom maar ook omdat het tot in de puntjes was verzorgd.
Jacintha Ruppert-Koenders
Jacintha Ruppert-Koenders - Meetables (2018)
Lees verder
Het Locatiecongres, was er een om niet te vergeten. Top georganiseerd. Gevarieerd programma, goed opgezet, prachtige locatie, leuk om collega's te ontmoeten. Petje af voor Linda, wat een lef om dit te doen.
Birgit van der Woning
Birgit van der Woning- Kameryck (2018)
Lees verder
Het locatiecongres is één van de leukere congressen waar ik ben geweest de afgelopen jaren. Uiteraard heeft zowel de locatie als het weer daaraan bijgedragen, maar ik was vooral erg enthousiast over het programma.
Samantha van Londen
Samantha van Londen- Grytte (2018)
Lees verder
De sfeer op het congres was erg prettig, veel ruimte om elkaar te leren kennen, kennis op te doen en op een verassende locatie. Daarom zijn wij ook met het hele team gegaan om te zorgen dat iedereen zijn kennis kon op doen en dat ook weer in het werk kan gebruiken.
Bart Huisinga
Bart Huisinga- Bartmanzboot (2018)
Lees verder
Tijdens het Locatiecongres is het vooral erg leuk om branchegenoten te ontmoeten en met hen ervaringen en ideeën uit te wisselen. En met de organisatie in Linda’s handen is het altijd sowieso een succes!
Vorige
Volgende

Recente artikelen

Instagram Locatiecongres