Trainingen

Tijdens de trainingen van Linda op Locatie ga je lekker zelf aan de slag. Dus weinig theorie en veel praktijk. Bij alle trainingen is Linda zelf betrokken en aanwezig. Voor de specifieke vakkennis werkt zij samen met gepassioneerde specialisten. Natuurlijk vinden de trainingen plaats op inspirerende locaties met goede verzorging. Na afloop krijg je praktische informatie mee of je ontvangt een digitale goodie bag. Leuke bijkomstigheid: je zit met branchegenoten aan tafel of gewoon leuke mensen uit haar netwerk of die van de trainers. 

Filmen en monteren met je iPhone of smartphone

Geplande trainingen:

Woensdag 11 mei 2022 van 10.00 uur tot ongeveer 16.00 uur bij Het Zendstation in Lopikerkapel (IJsselstein/Utrecht)

Woensdag 14 september 2022 van 10.00 tot ongeveer 16.00 uur bij de Kompastoren in Mijdrecht

Een filmpje maken kun je zelf. 

Je leert het in één dag tijdens deze leuke training waarbij je na een kleine theoretische instructie zelf aan de slag gaat met het maken van boeiende filmbeelden op je eigen iPhone of smartphone. Film is een prachtige communicatie- en marketingtool om meer te laten zien van je locatie, event of onderneming.

De training wordt gegeven door John en Richard van Rooijen van filmproductiebedrijf BroerZ. Zij leren jou, hoe je boeiende filmbeelden maakt, je een verhaal vertelt, dit vervolgens monteert (knippen, plakken, overgangen), muziek eronder zet, tekst toevoegt en een voice-over inspreekt. Aan het einde van de training kijken we samen naar de zelfgemaakte films. 

Het is een praktische training. Je hebt alles al een keer zelf gedaan dus je kan het thuis ook. Daarnaast is het gewoon een inspirerende goed verzorgde dag met leuke mensen, lol en natuurlijk op een leuke locatie. Linda is er zelf ook bij. Ze ondersteunt John en Richard waar nodig en maakt een aftermovie van de training die ze vaak de volgende dag al monteert en post op haar social media. Als je zelf monteert is het lekker snel klaar 😉 

Deelname kost 199 Euro p.p. exclusief btw inclusief koffie, thee, lunch en een verfrissend drankje om mee af te sluiten. 

Maak de mooiste krijtborden

Volgende workshop: vrijdag 28 januari 2022 van 10.00 uur tot 16.00 uur in Woudenberg bij Aaltje aan de Linie

Een welkomstbord met aandacht, dat valt direct op. 

De stoere krijtborden zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld bij horeca, winkels maar ook bij vergader- of eventlocaties zijn het altijd dingen die opvallen. Altijd, echt altijd als mijn naam op een welkomstbord staat dan maak ik daar een foto (of video) van. Verder ben ik ook gevoelig voor inspirerende teksten binnen in een locatie. Die trekken mijn aandacht en deel ik vaak ook op social media. Mooie marketing dus en ook iets voor jou om over na te denken? Tijdens de workshop ga ik (Linda) jou inspireren met teksten die het verschil maken. En misschien kunnen we samen een eigen passende tekst bedenken voor jouw locatie of onderneming of gewoon voor de lol ;). 

Susan Kersten leert jou hoe je mooie krijtborden maakt maar deelt ook praktische tips. Je leert letters tekenen, kaders en praktische icoontjes (bv van social media of een koffiekopje). Zij maakt zelfs voor jou een voorbeeld icoontje op maat dat past bij jouw bedrijf of jouw wens. Deze trainingsdag is al een cadeautje, maar je krijgt er van ons ook letterlijk ééntje mee naar huis. 

Iedereen ontvangt een persoonlijke materialenbox ter waarde van 50 Euro met daarin: 4 verschillende krijtstiften, een flip overstift, schilderstape, zwart papier om op te oefenen, plus een werkboek met oefenbladen, uitleg, praktische tips, inspiratie en een materialenlijst.  

Deelname kost 247 Euro exclusief btw en is inclusief de materialenbox (ter waarde van 50 Euro) koffie, thee, lunch en een verfrissend drankje om mee af te sluiten.  Er kunnen maximaal 15 personen deelnemen om de anderhalve meter te waarborgen.

Instagram Linda op Locatie

AFTERMOVIE DIY • Gisteren beleefde ik weer een heerlijke lol-werkdag. In samenwerking met @_broerz_films organiseerde ik de training Filmen en monteren met je iphone/smartphone. Het was perfect weer om lekker buiten te filmen en te lunchen! Wat ligt deze locatie @hetzendstation toch prachtig midden in het groene hart van Nederland. Aftermovie: beelden en montage gemaakt door Linda op Locatie zelf (alles op haar iPhone) Voice-over: John van Rooijen - BroerZ ➡️ Volgende training: woensdag 14 september 2022 in #Mijdrecht in de @kompastoren #training #filmtraining #filmenmetjeiphone #workshop #ijsselstein #lopik #lopikerkapel #locaties
FILMEN IN DE BUNKER • Op 11 mei 2022 staat de volgende training Filmen en monteren met je iPhone of smartphone weer op de agenda (dit is de laatste gelegenheid voor de zomer, de volgende is pas weer in september). We zijn weer te gast in @hetzendstation een populaire locatie voor film en series maar je kunt er ook events organiseren. Wij gaan 11 mei lekker zelf aan de slag en nemen zeker een kijkje in de bunker (een heerlijke kruip door sluip door waar de tijd heeft stil gestaan) en gaan ook buiten filmen. Je leert in één dag hoe je met je eigen smartphone of iPhone mooie filmbeelden maakt, een boeiend verhaal vertelt en dit zelf monteert (op je telefoon) en uiteindelijk tot een complete film maakt met tekst en muziek. Ja echt, alles op je telefoon! De training wordt gegeven door @_broerz_films geassisteerd en georganiseerd door @lindaoplocatie Last-minute aanmelden kan nog. We hebben nog drie plekjes vrij! Meer info vind je op de website lindaoplocatie.nl onder trainingen. Of stuur een DM voor info of om een plekje te reserveren. #training #workshop #filmtraining #filmenmetjeiphone #filmenmetjesmartphone #eventlocatie #filmlocatie #eventlocatie #vergaderlocatie #filmen #storytelling #contentmarketing #content #contentcreator #socialmedia
OP EEN ROZE WOLK • Je kon er niet omheen (of althans letterlijk wel natuurlijk maar figuurlijk niet) het roze LOL-plein op de beurs @eventsummitnl Insiders, locaties met wie ik samenwerk en de deelnemers aan de @locatietour eventmanagers en meetingplanners weten inmiddels waar LOL voor staat in de branche. Maar er kwamen ook nog wel wat vragen. Wat is dat eigenlijk LOL? LOL = Linda op Locatie (of laughing out loud kan ook natuurlijk) Voor het eerst stonden er achttien kleinschalige locaties op de beurs. En om ze wat meer body te geven, stonden ze samen op het lol-plein. Later meer daarover. De start van de @locatietour op de beursvloer was dit keer ook vanaf het lol-plein zodat we goed gevonden werden. Joep en Johan van @livecommunicatie namen onze gasten mee langs de verschillende regio’s. En met de koptelefoons op van @silentdj.com_silent_disco bleef iedereen lekker in zijn locatiebubbel en waren de interviews goed te horen. Iedereen kreeg na afloop een unieke lol-tas van @ecogiving We bezochten: Utrecht, Woerden, Amersfoort, Deventer, Delft, Twente, Friesland en lichtten enkele kleinschalige locaties uit op ons eigen plein. Met de live locatietour de avond voorafgaand en oude bekenden die even gedag kwamen zeggen, leek het bij de stand wel een reünie en hadden we een constante aanloop. Zo leuk om iedereen weer te zien en te spreken!! En jij? Heb jij LOL gehad op de beurs? #lol #lindaoplocatie #salesondemand #beurs #eventsummit #locatiemarketing #vergaderlocaties #locatietour #locatietouropdebeursvloer
LIEVE …. • Vandaag begin ik in een nieuw notitieboekje, heerlijk daar word ik altijd blij van. Eigenlijk was die voor de notities op de beurs. Maar je begrijpt… niet opengeslagen. Maar nu vanochtend in het zonnetje even wat notities maken en dingen op een rijtje zetten. En dan stuit ik op dit lieve berichtje ❤️Het was een feestje om met jou samen te werken lieve Veer! #lieveberichtjes #voorwoord #notitieboekje #lol #lolplein #eventsummit #locatietour #samenwerken #zzp #locaties