Trainingen

Tijdens de trainingen van Linda op Locatie ga je lekker zelf aan de slag. Dus weinig theorie en veel praktijk. Bij alle trainingen is Linda zelf betrokken en aanwezig. Voor de specifieke vakkennis werkt zij samen met gepassioneerde specialisten. Natuurlijk vinden de trainingen plaats op inspirerende locaties met goede verzorging. Na afloop krijg je praktische informatie mee of je ontvangt een digitale goodie bag. Leuke bijkomstigheid: je zit met branchegenoten aan tafel of gewoon leuke mensen uit haar netwerk of die van de trainers. 

Filmen en monteren met je iPhone of smartphone

Volgende workshop: maandag 11 oktober 2021 van 10.00 uur tot ongeveer 16.00 uur bij Het Zendstation in Lopikerkapel

Een filmpje maken kun je zelf. 

Je leert het in één dag tijdens deze leuke training waarbij je na een kleine theoretische instructie zelf aan de slag gaat met het maken van boeiende filmbeelden op je eigen iPhone of smartphone. Film is een prachtige communicatie- en marketingtool om meer te laten zien van je locatie, event of onderneming.

De training wordt gegeven door John en Richard van Rooijen van filmproductiebedrijf BroerZ. Zij leren jou, hoe je boeiende filmbeelden maakt, je een verhaal vertelt, dit vervolgens monteert (knippen, plakken, overgangen), muziek eronder zet, tekst toevoegt en een voice-over inspreekt. Aan het einde van de training kijken we samen naar de zelfgemaakte films. 

Het is een praktische training. Je hebt alles al een keer zelf gedaan dus je kan het thuis ook. Daarnaast is het gewoon een inspirerende goed verzorgde dag met leuke mensen, lol en natuurlijk op een leuke locatie. Linda is er zelf ook bij. Ze ondersteunt John en Richard waar nodig en maakt een aftermovie van de training die ze vaak de volgende dag al monteert en post op haar social media. Als je zelf monteert is het lekker snel klaar 😉 

Deelname kost 199 Euro p.p. exclusief btw inclusief koffie, thee, lunch en een verfrissend drankje om mee af te sluiten. 

Maak de mooiste krijtborden

Volgende workshop: vrijdag 8 oktober 2021 van 10.00 uur tot 16.00 uur in Woudenberg bij Aaltje aan de Linie

Een welkomstbord met aandacht, dat valt direct op. 

De stoere krijtborden zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld bij horeca, winkels maar ook bij vergader- of eventlocaties zijn het altijd dingen die opvallen. Altijd, echt altijd als mijn naam op een welkomstbord staat dan maak ik daar een foto (of video) van. Verder ben ik ook gevoelig voor inspirerende teksten binnen in een locatie. Die trekken mijn aandacht en deel ik vaak ook op social media. Mooie marketing dus en ook iets voor jou om over na te denken? Tijdens de workshop ga ik (Linda) jou inspireren met teksten die het verschil maken. En misschien kunnen we samen een eigen passende tekst bedenken voor jouw locatie of onderneming of gewoon voor de lol ;). 

Susan Kersten leert jou hoe je mooie krijtborden maakt maar deelt ook praktische tips. Je leert letters tekenen, kaders en praktische icoontjes (bv van social media of een koffiekopje). Zij maakt zelfs voor jou een voorbeeld icoontje op maat dat past bij jouw bedrijf of jouw wens. Deze trainingsdag is al een cadeautje, maar je krijgt er van ons ook letterlijk ééntje mee naar huis. 

Iedereen ontvangt een persoonlijke materialenbox ter waarde van 50 Euro met daarin: 4 verschillende krijtstiften, een flip overstift, schilderstape, zwart papier om op te oefenen, plus een werkboek met oefenbladen, uitleg, praktische tips, inspiratie en een materialenlijst.  

Deelname kost 247 Euro exclusief btw en is inclusief de materialenbox (ter waarde van 50 Euro) koffie, thee, lunch en een verfrissend drankje om mee af te sluiten.  Er kunnen maximaal 15 personen deelnemen om de anderhalve meter te waarborgen.

Instagram Linda op Locatie

BOUW BEZOEK • Zo’n negen jaar geleden kwam ik via een tweetje in contact met Yourick Fokker van RAAKontwikkeling. Hij had een droom… de watertoren van #mijdrecht verbouwen tot bijzondere meetingvenue. Dromen, durven, doen. De verbouwing van de @kompastoren is in volle gang. Dit jaar nog oplevering en 2022 boeken! Echt… respect voor het doorzettingsvermogen.
VOORBEREIDINGEN • Nog even aan het opladen voordat we live gaan met de ticketverkoop van het @locatiecongres Moet jij even inzoomen? Zeker doen want ik ben enorm trots dat we @kirstenjassies de schrijver van dit boek en contentexpert in het workshopprogramma hebben. Wil jij met je (of voor je) locatie kick ass content creëren? Dan wil je hier zeker bij zijn! ➡️ Locatiecongres, 20 september 2021 in Utrecht #savethedate ➡️ Wil je als eerste een uitnodiging ontvangen? Stuur mij dan een berichtje met je e-mailadres Tot snel! Groetjes, Linda
INSPIRATIE EN VERDIEPING • Zo zegt Maarten Geurtse van @eenhoorn_amersfoort naar aanleiding van het vorige @locatiecongres. Hij heeft mij weleens persoonlijk gezegd dat hij een kaartje had gekocht uit nieuwsgierigheid. Maar was zo enthousiast dat hij de volgende dag als eerste een berichtje poste op #linkedin. Dat was zo leuk!! Volledige review: “Het eerste Locatiecongres. Wat kon ik verwachten, ik had eigenlijk geen idee. Maar wat was het tof! Met alleen maar gelijkgestemden een hele dag doorbrengen, het was echt heel leuk. Niet alleen daarom maar ook omdat het tot in de puntjes was verzorgd. Met daarnaast alles wat een congres leuk en zinvol maakt. Veel afwisseling, inhoudelijke en praktische workshops, inspiratie en verdieping! Ik kijk nu al uit naar de volgende editie!!” Op 20 september 2021 gaan we zeker weer inspireren en ook de diepte in. We starten over twee weken met de ticketverkoop. Save the date. Het congres voor locatiehouders en medewerkers van locaties. #vergaderlocatie #congreslocatie #eventlocatie #museumlocatie #theaterlocatie #hotel #boerderijlocatie #groepsaccommodatie #locatie #locaties