Trainingen

Tijdens de trainingen van Linda op Locatie ga je lekker zelf aan de slag. Dus weinig theorie en veel praktijk. Bij alle trainingen is Linda zelf betrokken en aanwezig. Voor de specifieke vakkennis werkt zij samen met gepassioneerde specialisten. Natuurlijk vinden de trainingen plaats op inspirerende locaties met goede verzorging. Na afloop krijg je praktische informatie mee of je ontvangt een digitale goodie bag. Leuke bijkomstigheid: je zit met branchegenoten aan tafel of gewoon leuke mensen uit haar netwerk of die van de trainers. 

Filmen en monteren met je iPhone of smartphone

Eerstvolgende training: Woensdag 14 september 2022 van 10.00 tot ongeveer 16.00 uur bij de Kompastoren in Mijdrecht

Een filmpje maken kun je zelf. 

Je leert het in één dag tijdens deze leuke training waarbij je na een kleine theoretische instructie zelf aan de slag gaat met het maken van boeiende filmbeelden op je eigen iPhone of smartphone. Film is een prachtige communicatie- en marketingtool om meer te laten zien van je locatie, event of onderneming.

De training wordt gegeven door John en Richard van Rooijen van filmproductiebedrijf BroerZ. Zij leren jou, hoe je boeiende filmbeelden maakt, je een verhaal vertelt, dit vervolgens monteert (knippen, plakken, overgangen), muziek eronder zet, tekst toevoegt en een voice-over inspreekt. Aan het einde van de training kijken we samen naar de zelfgemaakte films. 

Het is een praktische training. Je hebt alles al een keer zelf gedaan dus je kan het thuis ook. Daarnaast is het gewoon een inspirerende goed verzorgde dag met leuke mensen, lol en natuurlijk op een leuke locatie. Linda is er zelf ook bij. Ze ondersteunt John en Richard waar nodig en maakt een aftermovie van de training die ze vaak de volgende dag al monteert en post op haar social media. Als je zelf monteert is het lekker snel klaar 😉 

Deelname kost 199 Euro p.p. exclusief btw inclusief koffie, thee, lunch en een verfrissend drankje om mee af te sluiten. 

Maak de mooiste krijtborden

Volgende workshop: vrijdag 28 januari 2022 van 10.00 uur tot 16.00 uur in Woudenberg bij Aaltje aan de Linie

Een welkomstbord met aandacht, dat valt direct op. 

De stoere krijtborden zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld bij horeca, winkels maar ook bij vergader- of eventlocaties zijn het altijd dingen die opvallen. Altijd, echt altijd als mijn naam op een welkomstbord staat dan maak ik daar een foto (of video) van. Verder ben ik ook gevoelig voor inspirerende teksten binnen in een locatie. Die trekken mijn aandacht en deel ik vaak ook op social media. Mooie marketing dus en ook iets voor jou om over na te denken? Tijdens de workshop ga ik (Linda) jou inspireren met teksten die het verschil maken. En misschien kunnen we samen een eigen passende tekst bedenken voor jouw locatie of onderneming of gewoon voor de lol ;). 

Susan Kersten leert jou hoe je mooie krijtborden maakt maar deelt ook praktische tips. Je leert letters tekenen, kaders en praktische icoontjes (bv van social media of een koffiekopje). Zij maakt zelfs voor jou een voorbeeld icoontje op maat dat past bij jouw bedrijf of jouw wens. Deze trainingsdag is al een cadeautje, maar je krijgt er van ons ook letterlijk ééntje mee naar huis. 

Iedereen ontvangt een persoonlijke materialenbox ter waarde van 50 Euro met daarin: 4 verschillende krijtstiften, een flip overstift, schilderstape, zwart papier om op te oefenen, plus een werkboek met oefenbladen, uitleg, praktische tips, inspiratie en een materialenlijst.  

Deelname kost 247 Euro exclusief btw en is inclusief de materialenbox (ter waarde van 50 Euro) koffie, thee, lunch en een verfrissend drankje om mee af te sluiten.  Er kunnen maximaal 15 personen deelnemen om de anderhalve meter te waarborgen.

Instagram Linda op Locatie

EETBAAR BLOEMPOTJE • Deze bloempotjes zien er niet alleen leuk uit maar zijn ook super lekker! En het leuke is…. ze zijn volledig eetbaar zelfs het lepeltje. De binnenkant was gevuld met chocolade mousse en een crunch en de bloempot was van chocolade en het lepeltje… geen idee maar wel handig om die als laatste op te eten ;)) En wat is jouw favoriete lekkernij op jouw locatie? Waar verras jij je gasten mee? En worden er dan ook zoveel foto’s van gemaakt? Deze zag ik meerdere keren langskomen op Insta. Een heerlijke verrassing bij het kopje thee op @landgoeddehorst tijdens de @locatietour Outdoor op de Utrechtse Heuvelrug. #lekkernij #bloempotje #chocolade #instafood #chocolade #nowaste #locatie #bijdekoffie #bijdethee #congreslocatie #vergaderlocatie #lindaoplocatie #locatietour #opdeheuvelrug #utrechtregion
DROOGVALLEN OP HET WAD • “Noem het de magie van het gezelschap, zorgen die verdwijnen in de wind of gewoon het feit dat je op zee nergens naartoe kan, maar één ding was duidelijk; tijdens een tocht op zee is er volop verbinding ín ontspanning. Het alledaagse is achtergelaten op de kade en met open blik kijk je naar dat wat komt. En dat was het wad. Dit was het moment waaraan Expeditie Droogvallen haar naam te danken heeft. Droogvallen is het moment waarop de boot door eb land raakt en daarop vast blijft liggen. Je vertrektijd wordt bepaald door de natuur, als het water weer hoog genoeg staat om het schip mee te voeren. “ Een uitgebreid verslag van deze Voorbeeld Expeditie Friesland kun je nu lezen op @eventinspiration.nl en het programma is ook te vinden op de website van @meet_in_friesland Direct voor jou te boeken bij de genoemde partners of om elementen uit te kopiëren en plakken voor jouw volgende teamuitje, training of incentive. Bij het bedenken van de voorbeeldprogramma’s zei @hulyvonne het al. Dit is echt een unieke belevenis die je alleen op het wad kunt ervaren. Het was een weekend om nooit meer te vergeten. ❤️ #terschelling #meetingriesland #waddeneilanden #hetwad #bedrijfsuitje #teambuilding #teamtraining #incentive #events #eventprofsnl #reisprofs #droogvallen #zeilen #lindaoplocatie in #friesland #frieslân
UNIEKE EVENTPROGRAMMA’S OM TE KOPIËREN EN PLAKKEN • Als event- of meeting organizer ben je altijd op zoek naar originele programma’s die verrassen en inspireren. Een programma met een ‘wow wat was dat bijzonder’ karakter. Die zoektocht is een tijdrovende klus en laat dat nou precies iets zijn wat jij niet hebt. En dus zochten Yvonne Hulleman en ik een oplossing voor dit probleem en staken de koppen bij elkaar voor een creatieve brainstorm in Leeuwarden (inmiddels alweer bijna een jaar geleden). Na heel wat verfijnuurtjes en keihard achter de schermen productiewerk van team @meet_in_friesland zijn de eerste vier ‘Voorbeeld Expedities Friesland’ geboren! Maar zoals dat gaat met nieuwe producten moet er natuurlijk ook getest worden. En dat hebben we gedaan met ervaren event- en incentive professionals. We hoopten natuurlijk op een ‘wow, wat was dat bijzonder’ ervaring en die reacties kregen we! Bekijk de film van de Voorbeeld Expeditie Vlieland en droom mee over voeten in het zachte zand, zon op je wangen en vliegers dansend in de wind. Vlieland. Een plek waar de natuur het tempo bepaalt. Eilanders leven van, met, en voor de natuur. Dat betekent veel aandacht voor lokale producten en de ambitie om zelfvoorzienend te zijn. Expeditie Vlieland biedt je team alle ingrediënten voor een verrassend programma: rust, ruimte, oog voor de natuur en lokale streekproducten. In positieve zin zijn we dus op zoek naar copy cats die deze programma’s introduceren bij hun opdrachtgevers of werkgever. ➡️ Kopiëren en plakken van het Vlieland programma kan via de website van Meet in Friesland (doorklikken naar voorbeeldprogramma’s). Direct schakelen over de expeditie Vlieland kan met @bureau_vlieland Veel plezier met kopiëren en plakken 😺❤️✔️ Video: @mitchdepon #friesland #events #inventive #vlieland #evenement #bedrijfsuitje #eventprofs #eventmanager #eventbureau #eventprofsnl #reizen #waddeneilanden #meetinfriesland #merkfryslan