Trainingen

Tijdens de trainingen van Linda op Locatie ga je lekker zelf aan de slag. Dus weinig theorie en veel praktijk. Bij alle trainingen is Linda zelf betrokken en aanwezig. Voor de specifieke vakkennis werkt zij samen met gepassioneerde specialisten. Natuurlijk vinden de trainingen plaats op inspirerende locaties met goede verzorging. Na afloop krijg je praktische informatie mee of je ontvangt een digitale goodie bag. Leuke bijkomstigheid: je zit met branchegenoten aan tafel of gewoon leuke mensen uit haar netwerk of die van de trainers. 

Filmen en monteren met je iPhone of smartphone

Eerstvolgende training: Woensdag 14 september 2022 van 10.00 tot ongeveer 16.00 uur bij de Kompastoren in Mijdrecht

Een filmpje maken kun je zelf. 

Je leert het in één dag tijdens deze leuke training waarbij je na een kleine theoretische instructie zelf aan de slag gaat met het maken van boeiende filmbeelden op je eigen iPhone of smartphone. Film is een prachtige communicatie- en marketingtool om meer te laten zien van je locatie, event of onderneming.

De training wordt gegeven door John en Richard van Rooijen van filmproductiebedrijf BroerZ. Zij leren jou, hoe je boeiende filmbeelden maakt, je een verhaal vertelt, dit vervolgens monteert (knippen, plakken, overgangen), muziek eronder zet, tekst toevoegt en een voice-over inspreekt. Aan het einde van de training kijken we samen naar de zelfgemaakte films. 

Het is een praktische training. Je hebt alles al een keer zelf gedaan dus je kan het thuis ook. Daarnaast is het gewoon een inspirerende goed verzorgde dag met leuke mensen, lol en natuurlijk op een leuke locatie. Linda is er zelf ook bij. Ze ondersteunt John en Richard waar nodig en maakt een aftermovie van de training die ze vaak de volgende dag al monteert en post op haar social media. Als je zelf monteert is het lekker snel klaar 😉 

Deelname kost 199 Euro p.p. exclusief btw inclusief koffie, thee, lunch en een verfrissend drankje om mee af te sluiten. 

Maak de mooiste krijtborden

Volgende workshop: vrijdag 28 januari 2022 van 10.00 uur tot 16.00 uur in Woudenberg bij Aaltje aan de Linie

Een welkomstbord met aandacht, dat valt direct op. 

De stoere krijtborden zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld bij horeca, winkels maar ook bij vergader- of eventlocaties zijn het altijd dingen die opvallen. Altijd, echt altijd als mijn naam op een welkomstbord staat dan maak ik daar een foto (of video) van. Verder ben ik ook gevoelig voor inspirerende teksten binnen in een locatie. Die trekken mijn aandacht en deel ik vaak ook op social media. Mooie marketing dus en ook iets voor jou om over na te denken? Tijdens de workshop ga ik (Linda) jou inspireren met teksten die het verschil maken. En misschien kunnen we samen een eigen passende tekst bedenken voor jouw locatie of onderneming of gewoon voor de lol ;). 

Susan Kersten leert jou hoe je mooie krijtborden maakt maar deelt ook praktische tips. Je leert letters tekenen, kaders en praktische icoontjes (bv van social media of een koffiekopje). Zij maakt zelfs voor jou een voorbeeld icoontje op maat dat past bij jouw bedrijf of jouw wens. Deze trainingsdag is al een cadeautje, maar je krijgt er van ons ook letterlijk ééntje mee naar huis. 

Iedereen ontvangt een persoonlijke materialenbox ter waarde van 50 Euro met daarin: 4 verschillende krijtstiften, een flip overstift, schilderstape, zwart papier om op te oefenen, plus een werkboek met oefenbladen, uitleg, praktische tips, inspiratie en een materialenlijst.  

Deelname kost 247 Euro exclusief btw en is inclusief de materialenbox (ter waarde van 50 Euro) koffie, thee, lunch en een verfrissend drankje om mee af te sluiten.  Er kunnen maximaal 15 personen deelnemen om de anderhalve meter te waarborgen.

Instagram Linda op Locatie

GEZELLIG DAT WEL • Alleen af en toe mijn toetsenbord wat verplaatsen of de staart verleggen. Meet Jopper @pacatjejoppie mijn beste vriend, collega, kind en knuffelaar. Nu snel weer verder bouwen aan de eventwebsite voor de @locatietour #Noordwijk. Bijna klaar!
LET’S GO GREEN • Alle seinen op groen voor een nieuw concept van LOL. Al een tijdje liep ik met het idee om mijn verschillende netwerken met elkaar te verbinden. Aan de ene kant de boekers aan de andere kant de locaties en dan nog die bedrijven die wel in dezelfde vijver vissen maar een ander product bieden. Eigenlijk dus iedereen die ik ken - en nog niet ken, ik kan niet wachten - uit de event- en meetingbranche is welkom. Wel met een kwaliteitslabel. Transparante ticketverkoop per doelgroep maar ook een hoge kwaliteit van verbinden. Wie wil je ontmoeten? Waar ben je naar op zoek, wat kom je brengen en wie staat er op de gastenlijst waar je echt even mee moet praten. In dit geval laten we niets aan het toeval over. En dan is er nog de component lol. Die mag zeker niet ontbreken. In deze netwerkevents zit veel beweging en mijn ervaring is dat de lol dan vanzelf komt hoor 😉 Follow: @netwerkenmetlol Save the date: dinsdagmiddag + avond 12 september 2023 bij @philhaarlem ism @haarlemconventionbureau “Netwerken gaat zoveel makkelijker als je samen lol hebt.” #netwerkenmetlol #eventbranche #events #evenement #eventplanner #eventmanager #meetingplanner #locaties #eventlocatie #vergaderlocatie #catering #evenementencatering #dagvoorzitter #spreker #sprekersbureau #eventbureau
LOL AAN ZEE • Op 3 en 4 juli 2023 gaan we met de Locatietour naar Noordwijk. Ben je meetingplanner, eventmanager en met regelmaat op zoek naar locaties voor vergaderingen, trainingen, congressen, incentives of bedrijfsuitjes? Ga dan (kosteloos) mee inspiratie opdoen met branchecollega’s. Sta je nog niet op de mailinglijst maar wil je wel vrijblijvend nadere informatie ontvangen? Stuur dan een mail naar info@lindaoplocatie.nl en/of vul het contactformulier in via de link in bio. Zie je aan zee hé 😉 #savethedate #locatietour #noordwijk #visitnoordwijk #zee #strand #bedrijfsuitje #bedrijfsuitjes #congres #congressen #uitwaaienaanzee #incentive #inventives #vergadering #vergaderlocatie #hotel #hotelaanzee #meetingsandevents
VAKANTIEWERKDAG • Hoe het voelt als je voor je werk naar Noordwijk moet om locaties te spotten? Alsof je met een vt-wonen op een strandbed ligt en geïnspireerd raakt door een binnenkijker. Maar dan met meer beweging en prikkelende zintuigen. #livelivelive Voorbereidingen @locatietour Noordwijk in volle gang. Save the date: maandag 3 tm dinsdagochtend 4 juli 2023. Voor event- en meetingplanners! #locatietour #noordwijk #vergaderlocatie #eventlocatie #congreslocatie #destinatiemarketing #events #evenement #zee #strandbed #venuestyling #eventmanagerlife #lindaoplocatie #lol