Trainingen

Tijdens de trainingen van Linda op Locatie ga je lekker zelf aan de slag. Dus weinig theorie en veel praktijk. Bij alle trainingen is Linda zelf betrokken en aanwezig. Voor de specifieke vakkennis werkt zij samen met gepassioneerde specialisten. Natuurlijk vinden de trainingen plaats op inspirerende locaties met goede verzorging. Na afloop krijg je praktische informatie mee of je ontvangt een digitale goodie bag. Leuke bijkomstigheid: je zit met branchegenoten aan tafel of gewoon leuke mensen uit haar netwerk of die van de trainers. 

Filmen en monteren met je iPhone of smartphone

Volgende workshop: dinsdag 11 januari 2022 van 10.00 uur tot ongeveer 16.00 uur bij Het Zendstation in Lopikerkapel (IJsselstein/Utrecht)

Een filmpje maken kun je zelf. 

Je leert het in één dag tijdens deze leuke training waarbij je na een kleine theoretische instructie zelf aan de slag gaat met het maken van boeiende filmbeelden op je eigen iPhone of smartphone. Film is een prachtige communicatie- en marketingtool om meer te laten zien van je locatie, event of onderneming.

De training wordt gegeven door John en Richard van Rooijen van filmproductiebedrijf BroerZ. Zij leren jou, hoe je boeiende filmbeelden maakt, je een verhaal vertelt, dit vervolgens monteert (knippen, plakken, overgangen), muziek eronder zet, tekst toevoegt en een voice-over inspreekt. Aan het einde van de training kijken we samen naar de zelfgemaakte films. 

Het is een praktische training. Je hebt alles al een keer zelf gedaan dus je kan het thuis ook. Daarnaast is het gewoon een inspirerende goed verzorgde dag met leuke mensen, lol en natuurlijk op een leuke locatie. Linda is er zelf ook bij. Ze ondersteunt John en Richard waar nodig en maakt een aftermovie van de training die ze vaak de volgende dag al monteert en post op haar social media. Als je zelf monteert is het lekker snel klaar 😉 

Deelname kost 199 Euro p.p. exclusief btw inclusief koffie, thee, lunch en een verfrissend drankje om mee af te sluiten. 

Maak de mooiste krijtborden

Volgende workshop: vrijdag 28 januari 2022 van 10.00 uur tot 16.00 uur in Woudenberg bij Aaltje aan de Linie

Een welkomstbord met aandacht, dat valt direct op. 

De stoere krijtborden zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld bij horeca, winkels maar ook bij vergader- of eventlocaties zijn het altijd dingen die opvallen. Altijd, echt altijd als mijn naam op een welkomstbord staat dan maak ik daar een foto (of video) van. Verder ben ik ook gevoelig voor inspirerende teksten binnen in een locatie. Die trekken mijn aandacht en deel ik vaak ook op social media. Mooie marketing dus en ook iets voor jou om over na te denken? Tijdens de workshop ga ik (Linda) jou inspireren met teksten die het verschil maken. En misschien kunnen we samen een eigen passende tekst bedenken voor jouw locatie of onderneming of gewoon voor de lol ;). 

Susan Kersten leert jou hoe je mooie krijtborden maakt maar deelt ook praktische tips. Je leert letters tekenen, kaders en praktische icoontjes (bv van social media of een koffiekopje). Zij maakt zelfs voor jou een voorbeeld icoontje op maat dat past bij jouw bedrijf of jouw wens. Deze trainingsdag is al een cadeautje, maar je krijgt er van ons ook letterlijk ééntje mee naar huis. 

Iedereen ontvangt een persoonlijke materialenbox ter waarde van 50 Euro met daarin: 4 verschillende krijtstiften, een flip overstift, schilderstape, zwart papier om op te oefenen, plus een werkboek met oefenbladen, uitleg, praktische tips, inspiratie en een materialenlijst.  

Deelname kost 247 Euro exclusief btw en is inclusief de materialenbox (ter waarde van 50 Euro) koffie, thee, lunch en een verfrissend drankje om mee af te sluiten.  Er kunnen maximaal 15 personen deelnemen om de anderhalve meter te waarborgen.

Instagram Linda op Locatie

OP EEN PRIKKER • Als ik een gemberthee bestel krijg ik meestal de stukjes gember los in mijn glas. Maar onlangs kreeg ik dus deze variant. Ik vond dat zo’n slim idee. Gemberschijfjes op een prikker! 
.
.
.
#inspiratietip #locatie #horeca #gemberthee
LOCATIEPLAN • Ik vind het altijd lastig om iets te posten over de locatieplannen die ik oplever. Immers, het is een advies op maat en vaak duurt het ook even voordat plannen gerealiseerd worden. Voor de tijdelijke inrichting van @hetzendstation leverde ik dit jaar in samenwerking met Inge Post een prachtig magazine op. Vorige week was ik weer op die locatie en zag dat ze enkele elementen al direct hadden ingevoerd. Super blij met deze mooie review: “Kennis van zaken, creatief denken, afspraak is afspraak, hoge kwaliteit en een bak aan enthousiasme en energie. Dat is wat je krijgt als je Linda vraagt om mee te denken op de uitdagingen die je als locatie hebt. We hebben heel fijn samengewerkt en zijn ontzettend blij met het plan wat Linda heeft opgeleverd. Het geeft ons concrete handvatten om vervolgstappen op te zetten. Door Linda in te zetten krijg je ook meteen toegang tot haar zeer waardevolle netwerk. Haar vermogen om te verbinden heeft ons al meerdere boekingen opgeleverd.” Anne-Marie Vos – Het Zendstation (2021)
VLOG UIT DE LOSSE POLS • Gisteren was ik met @_broerz_films op een gave locatie slechts 10 minuutjes fietsen van mijn huis (en 5 minuutjes vanaf het kantoor van BroerZ) We gingen een promo opnemen bij @hetzendstation voor de training Filmen en monteren met je smartphone/iPhone. In het nieuwe jaar starten we met een nieuwe reeks trainingen. Op dinsdag 11 januari 2022 is de eerste en je kunt je al inschrijven. Op mijn website (LindaopLocatie.nl) onder het kopje trainingen vind je meer informatie. John en Richard filmden met profi apparatuur maar ik maakte zelf wat filmbeelden met mijn eigen telefoon (en gaf hem even aan Richard toen ik aan de beurt was voor een interviewtje) Gewoon uit de losse pols. Geen selfiestick en geen microfoontjes. Spontaan en niets vooraf gescript. En gisteravond direct op mijn telefoon ‘the making off’ gemonteerd. Beelden selecteren. Beetje knippen en plakken. Muziekje eronder en klaar. Tekst zou ook nog kunnen maar ik laat het even hierbij. Het is tenslotte maar voor op de social media. Snap je… ? Dit kun jij ook leren. Doe je mee 11 januari bij het Zendstation in Lopikerkapel? (Je weet wel onder de grote kerstboom, de zendmast) #training #ijsselstein #lopikerkapel #filmworkshop #ondernemers #eventmanager #vergaderlocatie #eventlocatie #marketing #marketingencommunicatie