Trainingen

Tijdens de trainingen van Linda op Locatie ga je lekker zelf aan de slag. Dus weinig theorie en veel praktijk. Bij alle trainingen is Linda zelf betrokken en aanwezig. Voor de specifieke vakkennis werkt zij samen met gepassioneerde specialisten. Natuurlijk vinden de trainingen plaats op inspirerende locaties met goede verzorging. Na afloop krijg je praktische informatie mee of je ontvangt een digitale goodie bag. Leuke bijkomstigheid: je zit met branchegenoten aan tafel of gewoon leuke mensen uit haar netwerk of die van de trainers. 

Filmen en monteren met je iPhone of smartphone

Eerstvolgende training: Woensdag 14 september 2022 van 10.00 tot ongeveer 16.00 uur bij de Kompastoren in Mijdrecht

Een filmpje maken kun je zelf. 

Je leert het in één dag tijdens deze leuke training waarbij je na een kleine theoretische instructie zelf aan de slag gaat met het maken van boeiende filmbeelden op je eigen iPhone of smartphone. Film is een prachtige communicatie- en marketingtool om meer te laten zien van je locatie, event of onderneming.

De training wordt gegeven door John en Richard van Rooijen van filmproductiebedrijf BroerZ. Zij leren jou, hoe je boeiende filmbeelden maakt, je een verhaal vertelt, dit vervolgens monteert (knippen, plakken, overgangen), muziek eronder zet, tekst toevoegt en een voice-over inspreekt. Aan het einde van de training kijken we samen naar de zelfgemaakte films. 

Het is een praktische training. Je hebt alles al een keer zelf gedaan dus je kan het thuis ook. Daarnaast is het gewoon een inspirerende goed verzorgde dag met leuke mensen, lol en natuurlijk op een leuke locatie. Linda is er zelf ook bij. Ze ondersteunt John en Richard waar nodig en maakt een aftermovie van de training die ze vaak de volgende dag al monteert en post op haar social media. Als je zelf monteert is het lekker snel klaar 😉 

Deelname kost 199 Euro p.p. exclusief btw inclusief koffie, thee, lunch en een verfrissend drankje om mee af te sluiten. 

Maak de mooiste krijtborden

Volgende workshop: vrijdag 28 januari 2022 van 10.00 uur tot 16.00 uur in Woudenberg bij Aaltje aan de Linie

Een welkomstbord met aandacht, dat valt direct op. 

De stoere krijtborden zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld bij horeca, winkels maar ook bij vergader- of eventlocaties zijn het altijd dingen die opvallen. Altijd, echt altijd als mijn naam op een welkomstbord staat dan maak ik daar een foto (of video) van. Verder ben ik ook gevoelig voor inspirerende teksten binnen in een locatie. Die trekken mijn aandacht en deel ik vaak ook op social media. Mooie marketing dus en ook iets voor jou om over na te denken? Tijdens de workshop ga ik (Linda) jou inspireren met teksten die het verschil maken. En misschien kunnen we samen een eigen passende tekst bedenken voor jouw locatie of onderneming of gewoon voor de lol ;). 

Susan Kersten leert jou hoe je mooie krijtborden maakt maar deelt ook praktische tips. Je leert letters tekenen, kaders en praktische icoontjes (bv van social media of een koffiekopje). Zij maakt zelfs voor jou een voorbeeld icoontje op maat dat past bij jouw bedrijf of jouw wens. Deze trainingsdag is al een cadeautje, maar je krijgt er van ons ook letterlijk ééntje mee naar huis. 

Iedereen ontvangt een persoonlijke materialenbox ter waarde van 50 Euro met daarin: 4 verschillende krijtstiften, een flip overstift, schilderstape, zwart papier om op te oefenen, plus een werkboek met oefenbladen, uitleg, praktische tips, inspiratie en een materialenlijst.  

Deelname kost 247 Euro exclusief btw en is inclusief de materialenbox (ter waarde van 50 Euro) koffie, thee, lunch en een verfrissend drankje om mee af te sluiten.  Er kunnen maximaal 15 personen deelnemen om de anderhalve meter te waarborgen.

Instagram Linda op Locatie

OVERNACHTEN & EVENT IN OUDE ZUIVELFABRIEK • Op uitnodiging van @meet_in_friesland ging ik mee op expeditie met event- en meetingplanners uit de branche. We verbleven in een oude zuivelfabriek. Wat een ontdekking is deze locatie. Sfeervolle appartementen waarbij iedereen voldoende privacy heeft en dus super geschikt ook voor zakelijke teambuilding. Deze locatie is prachtig ingericht waarbij authentieke elementen, het ruige van de fabriek en de sfeervolle stilistische details een warm en huiselijk geheel vormen. Houd je van de natuur en vind je een mooie inrichting belangrijk dan is de @suvelfabryk the place to be. Je bent hier op nog geen twee uurtjes rijden vanuit het midden van het land. Wij genoten van het inspiratieprogramma georganiseerd door @sailingdutchmanevents met een wandeling op het wad, inspirerende presentatie over werkgeluk, een leuke wijnproeverij gevolgd door een écht heerlijk diner. De volgende ochtend sloten we af met een ontspannen yogaworkshop. Het was slechts één nachtje maar voelde als een lang weekend. En dan moet mijn weekend nu nog beginnen … #lindaoplocatie #friesland #zuivelfabriek #herbestemming #groepsaccommodatie #teambuilding #events #eventprofs #eventlocatie #wadlopen #wijnproeven #oesters #interieurinspiratie #natuur #yogaworkshop #meetinfriesland #lindaoplocatie
UTEREG ME STADSIE • Door de stad struinen van afspraak naar afspraak. Ik geniet dan van de beweging, de frisse lucht, mensen, gebouwen, etalages kijken en gewoon even niets. Ontspanning door matige inspanning en dus even een kleine reset in je hoofd. Het werkte gisteren goed. Vol inspiratie en enthousiasme ging ik de afspraken in wat leidde tot leuke plannen en nieuwe samenwerkingen. Dit houd ik erin. Het buiten wandelen door de stad. We doen 4 maart 2024 met de @locatietour alles lopend. Alles? Ja! Of.. nouja… op de terugweg een klein stukje varen dan. Maar dat hebben we dan wel verdient hoor. Hoeveel we precies gaan wandelen en hoeveel stappen het zijn, laat ik je binnenkort weten want dan test ik de route met het team van Utrecht Convention Bureau uit. Ik neem de vlogcamera mee 😉 Wordt vervolgd! Save the date: maandag 4 maart 2024, 12.00 - 20.30 uur, Locatietour Utrecht stad. #locatietour #utrecht #utrechtmijnstad #locaties #vergaderlocatie #trainingslocatie #congreslocatie #eventlocatie #dinerlocatie
ACCESSOIRES DIE DE BELEVING VERSTERKEN • Ik houd ervan. Als accessoires de beleving en dus het concept versterken van de locatie. Zo was ik onlangs in een eventlocatie/hotel gevestigd in een oud klooster. Mijn oog voor detail viel op dit ‘heilige vaasje’ op de bar. En zelfs de kleur is passend aangezien roze de boventoon voert op deze locatie. Welke accessoires versterken op jouw locatie het concept of de beleving? En welke kleur voert bij jou de boventoon? #locatietip #locatieinspiratie #vergaderlocatie #meetingvenue #meetings #vergadering #locatiestyling #styling
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.