Trainingen

Tijdens de trainingen van Linda op Locatie ga je lekker zelf aan de slag. Dus weinig theorie en veel praktijk. Bij alle trainingen is Linda zelf betrokken en aanwezig. Voor de specifieke vakkennis werkt zij samen met gepassioneerde specialisten. Natuurlijk vinden de trainingen plaats op inspirerende locaties met goede verzorging. Na afloop krijg je praktische informatie mee of je ontvangt een digitale goodie bag. Leuke bijkomstigheid: je zit met branchegenoten aan tafel of gewoon leuke mensen uit haar netwerk of die van de trainers. 

Filmen en monteren met je iPhone of smartphone

Geplande trainingen:

Woensdag 11 mei 2022 van 10.00 uur tot ongeveer 16.00 uur bij Het Zendstation in Lopikerkapel (IJsselstein/Utrecht)

Woensdag 14 september 2022 van 10.00 tot ongeveer 16.00 uur bij de Kompastoren in Mijdrecht

Een filmpje maken kun je zelf. 

Je leert het in één dag tijdens deze leuke training waarbij je na een kleine theoretische instructie zelf aan de slag gaat met het maken van boeiende filmbeelden op je eigen iPhone of smartphone. Film is een prachtige communicatie- en marketingtool om meer te laten zien van je locatie, event of onderneming.

De training wordt gegeven door John en Richard van Rooijen van filmproductiebedrijf BroerZ. Zij leren jou, hoe je boeiende filmbeelden maakt, je een verhaal vertelt, dit vervolgens monteert (knippen, plakken, overgangen), muziek eronder zet, tekst toevoegt en een voice-over inspreekt. Aan het einde van de training kijken we samen naar de zelfgemaakte films. 

Het is een praktische training. Je hebt alles al een keer zelf gedaan dus je kan het thuis ook. Daarnaast is het gewoon een inspirerende goed verzorgde dag met leuke mensen, lol en natuurlijk op een leuke locatie. Linda is er zelf ook bij. Ze ondersteunt John en Richard waar nodig en maakt een aftermovie van de training die ze vaak de volgende dag al monteert en post op haar social media. Als je zelf monteert is het lekker snel klaar 😉 

Deelname kost 199 Euro p.p. exclusief btw inclusief koffie, thee, lunch en een verfrissend drankje om mee af te sluiten. 

Maak de mooiste krijtborden

Volgende workshop: vrijdag 28 januari 2022 van 10.00 uur tot 16.00 uur in Woudenberg bij Aaltje aan de Linie

Een welkomstbord met aandacht, dat valt direct op. 

De stoere krijtborden zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld bij horeca, winkels maar ook bij vergader- of eventlocaties zijn het altijd dingen die opvallen. Altijd, echt altijd als mijn naam op een welkomstbord staat dan maak ik daar een foto (of video) van. Verder ben ik ook gevoelig voor inspirerende teksten binnen in een locatie. Die trekken mijn aandacht en deel ik vaak ook op social media. Mooie marketing dus en ook iets voor jou om over na te denken? Tijdens de workshop ga ik (Linda) jou inspireren met teksten die het verschil maken. En misschien kunnen we samen een eigen passende tekst bedenken voor jouw locatie of onderneming of gewoon voor de lol ;). 

Susan Kersten leert jou hoe je mooie krijtborden maakt maar deelt ook praktische tips. Je leert letters tekenen, kaders en praktische icoontjes (bv van social media of een koffiekopje). Zij maakt zelfs voor jou een voorbeeld icoontje op maat dat past bij jouw bedrijf of jouw wens. Deze trainingsdag is al een cadeautje, maar je krijgt er van ons ook letterlijk ééntje mee naar huis. 

Iedereen ontvangt een persoonlijke materialenbox ter waarde van 50 Euro met daarin: 4 verschillende krijtstiften, een flip overstift, schilderstape, zwart papier om op te oefenen, plus een werkboek met oefenbladen, uitleg, praktische tips, inspiratie en een materialenlijst.  

Deelname kost 247 Euro exclusief btw en is inclusief de materialenbox (ter waarde van 50 Euro) koffie, thee, lunch en een verfrissend drankje om mee af te sluiten.  Er kunnen maximaal 15 personen deelnemen om de anderhalve meter te waarborgen.

Instagram Linda op Locatie

TRAINING FILMEN EN MONTEREN OP JE IPHONE OF SMARTPHONE • Op woensdag 14 september 2022 leer je in één dag hoe je zelf een filmpje maakt op je iPhone of smartphone. Echt alles op je telefoon. En dat is ook het enige wat je nodig hebt die dag. Na een theoretische inspiratievolle inleiding ga je zelf aan de slag met mooie beelden maken. Na de lunch gaan we monteren. Aan het einde van de dag bekijken we samen alle zelf gemaakte films. Learning by doing. De training wordt gegeven door John en Richard van @_broerz_films die zelf de mooiste films produceren. We zitten in een prachtige creatieve locatie, de voormalige watertoren nu @kompastoren in Mijdrecht. Mijdrecht ligt precies tussen Amsterdam en Utrecht in, 10 minuten rijden vanaf de A2. Er is plek voor max 12 cursisten. Deelname kost 199 Euro ex btw, hele dag volledig verzorgd. (Inclusief koffie, thee, lunch) ➡️Info en aanmelden: stuur een bericht voor nadere info of kijk op mijn website (link in bio) #training #filmenenmonteren #iphone #smartphone #filmenenmonterenmetjesmartphone #vergaderlocatie #locatie #eventlocatie #trainingslocatie #mijdrecht #derondevenen #utrecht #amsterdam
ZE ZIJN ER KLAAR VOOR • Zo’n twee en een half jaar geleden bezocht ik de aangebouwde schuur aan de achterkant van het prachtige dijkhuis van Wendy, Alfons en Bink 🐕 in Schardam. Denk je dat we hier een kleinschalige meetingruimte van kunnen maken? Was de vraag. Ik nam ze mee in de meetingmarkt beleving en deelde via de #vergaderlocatiescan alle ins & outs. De aangebouwde schuur met keuken werd uitgebreid met een zithoek, een praktische ronde vergadertafel en er werden spullen aangeschaft om gasten te kunnen ontvangen. Vandaag deed ik een laatste check. We dronken koffie met huisgemaakte lekkernijen. Deden een rondje door de prachtige tuin met uitzicht op een beschermd vogelgebied. En we scanden de eerste opzet van de website en verfijnden de arrangementen. Ze zijn er klaar voor. Go, go, go! Wat een prachtige kleinschalige (max 5 pers) unieke plek is Nederland rijker. En met de gastvrijheid komt het ook meer dan goed. Alfons smeerde even een broodje voor me voor onderweg terwijl Wendy een zakje vers geplukte pruimen voor me inpakte. 😍 Het gaat ze lukken!! Check binnenkort @Schuurschardam maar voor nu nog even @wennepen68 😉 #vergaderlocatie #coachingruimte #meetingplek #retraiteplek #trainingslocatie #brainstormlocatie #locaties #locatie #meetingvenue #vergaderen #buitenvergaderen #buitenlocatie #groenelocatie