Trainingen

Tijdens de trainingen van Linda op Locatie ga je lekker zelf aan de slag. Dus weinig theorie en veel praktijk. Bij alle trainingen is Linda zelf betrokken en aanwezig. Voor de specifieke vakkennis werkt zij samen met gepassioneerde specialisten. Natuurlijk vinden de trainingen plaats op inspirerende locaties met goede verzorging. Na afloop krijg je praktische informatie mee of je ontvangt een digitale goodie bag. Leuke bijkomstigheid: je zit met branchegenoten aan tafel of gewoon leuke mensen uit haar netwerk of die van de trainers. 

Filmen en monteren met je iPhone of smartphone

Volgende workshop: datum – 09.30 – 16.00 uur - plaats - locatie

Een filmpje maken kun je zelf. 

Je leert het in één dag tijdens deze leuke training waarbij je na een kleine theoretische instructie zelf aan de slag gaat met het maken van boeiende filmbeelden op je eigen iPhone of smartphone. Film is een prachtige communicatie- en marketingtool om meer te laten zien van je locatie, event of onderneming.

De training wordt gegeven door John en Richard van Rooijen van filmproductiebedrijf BroerZ. Zij leren jou, hoe je boeiende filmbeelden maakt, je een verhaal vertelt, dit vervolgens monteert (knippen, plakken, overgangen), muziek eronder zet, tekst toevoegt en een voice-over inspreekt. Aan het einde van de training kijken we samen naar de zelfgemaakte films. 

Het is een praktische training. Je hebt alles al een keer zelf gedaan dus je kan het thuis ook. Daarnaast is het gewoon een inspirerende goed verzorgde dag met leuke mensen, lol en natuurlijk op een leuke locatie. Linda is er zelf ook bij. Ze ondersteunt John en Richard waar nodig en maakt een aftermovie van de training die ze vaak de volgende dag al monteert en post op haar social media. Als je zelf monteert is het lekker snel klaar 😉 

Deelname kost 199 Euro p.p. exclusief btw inclusief koffie, thee, lunch en een verfrissend drankje om mee af te sluiten. 

Maak de mooiste krijtborden

Volgende workshop: datum – 09.30 – 16.00 uur - plaats - locatie

Een welkomstbord met aandacht, dat valt direct op. 

De stoere krijtborden zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld bij horeca, winkels maar ook bij vergader- of eventlocaties zijn het altijd dingen die opvallen. Altijd, echt altijd als mijn naam op een welkomstbord staat dan maak ik daar een foto (of video) van. Verder ben ik ook gevoelig voor inspirerende teksten binnen in een locatie. Die trekken mijn aandacht en deel ik vaak ook op social media. Mooie marketing dus en ook iets voor jou om over na te denken? Tijdens de workshop ga ik (Linda) jou inspireren met teksten die het verschil maken. En misschien kunnen we samen een eigen passende tekst bedenken voor jouw locatie of onderneming of gewoon voor de lol ;). 

Susan Kersten leert jou hoe je mooie krijtborden maakt maar deelt ook praktische tips. Je leert letters tekenen, kaders en praktische icoontjes (bv van social media of een koffiekopje). Zij maakt zelfs voor jou een voorbeeld icoontje op maat dat past bij jouw bedrijf of jouw wens. Deze trainingsdag is al een cadeautje, maar je krijgt er van ons ook letterlijk ééntje mee naar huis. 

Iedereen ontvangt een persoonlijke materialenbox ter waarde van 50 Euro met daarin: 2 dikke en 2 dunne krijtstiften Uni posca, 2 dikke en 2 dunne krijtstiften Uni chalk, Flipoverstift Neuland, schilderstape Tesa, zwart papier A3 en A4 om te oefenen, oefenbladen onderkast en kapitalen letters, een werkboek met oefenbladen, uitleg, praktische tips, inspiratie en een materialenlijst.  

Deelname kost 249 Euro exclusief btw en is inclusief de materialenbox, koffie, thee, lunch en een verfrissend drankje om mee af te sluiten.  

Instagram Linda op Locatie

SFEERHOEKJES • Ik houd ervan 😍 Het zijn vaak kleine dingen die een sfeervol hoekje maken. Een bloem uit de tuin, een mooi boek of magazine en een leuk doorkijkje. Heb jij ook een mooi sfeerhoekje op je locatie? Het trekt vast de aandacht en wordt wellicht ook gefotografeerd en gedeeld op social media? Deze foto trof ik aan tussen alle aangeleverde foto’s van @bfoto_bianca Te mooi om niet te delen. We genoten tijdens de @locatietour in #friesland met @meet_in_friesland van een heerlijk kopje cappuccino bij @elcafetinespresso in zijn sfeervol ingerichte koffiebar. Zoek je een leuk uitje deze zomer? Ga dan koffiedrinken bij Horacio, rondkijken in het @jopiehuismanmuseum en lekker struinen in het elfstedenstadje #workum.
ZELF OP ZOEK • Ja, het klopt. Ik heb zelf locaties nodig voor een event dat ik ga organiseren op maandag 20 september 2021. Voor wie? Nou voor jou denk ik? Tenminste als jij een locatiehouder, eigenaar of medewerker bent. Het @locatiecongres staat weer gepland. En het wordt zo gaaf!! Save the date: 20/9 in Utrecht stad. Dus kom vooral lekker met de trein. Het event vindt op meerdere locaties plaats waaronder op deze locatieparel: @concert.lab @gasthuisleeuwenbergh PS: Wil jij in aanmerking komen voor een early bird ticket? Stuur mij dan een berichtje, reageer hieronder of mail naar info@lindaoplocatie.nl en ik zet je op de mailinglist. #vergaderlocatie #vergaderlocaties #locaties #locatie #eventlocatie #congreslocatie #trainingslocatie #locatiecongres #lindaoplocatie #utrecht #eventvenue #historischelocatie #erfgoedlocatie
NIEUWE WEBSITE • Ik heb de afgelopen maanden niet stil gezeten. In tegendeel, ik heb me het ‘leplazarus’ gewerkt, zoals ze in de volksmond zouden zeggen. Ik heb onder andere dus gewerkt aan een nieuwe website. En dat was hard nodig kan ik je vertellen want voor mijn andere concepten zoals de Locatietour en het Locatiecongres was op mijn oude website nauwelijks ruimte. Met de rebranding van LOL vallen alle puzzelstukjes in elkaar. Lol met de @locatietour , lol bij het @locatiecongres en lol met @lindaoplocatie De logo’s en kleuren zijn bedacht door @elzavangenderen van Studio Rapides. Bijna tien jaar geleden stond zij ook aan de wieg van lol. Naast professionaliteit is humor de rode draad in onze samenwerking en daar ben ik zo enorm trots op. En toen een websitebouwer zoeken. Dat viel nog niet mee heb ik gemerkt. Hierin heb ik ook vooral vertrouwd op mijn onderbuikgevoel. Het gevoel dat het wel goed zou komen. Robin Jacobs, alias @blackwolf_agency gaf mij dat gevoel en weet je... het is goedgekomen. Dank voor je geduld, meedenken, professionaliteit en de gezellige telefoongesprekken. Het is geworden zoals ik hoopte dat het zou worden. ➡️ Met trots verwijs ik nu door naar de link in bio 😉 of www.lindaoplocatie.nl #lindaoplocatie #locatietour #locatiecongres #locaties #vergaderlocatie #eventlocatie #congreslocatie #locatiemarketing #venuemarketing #locatieinspiratie