Trainingen

Tijdens de trainingen van Linda op Locatie ga je lekker zelf aan de slag. Dus weinig theorie en veel praktijk. Bij alle trainingen is Linda zelf betrokken en aanwezig. Voor de specifieke vakkennis werkt zij samen met gepassioneerde specialisten. Natuurlijk vinden de trainingen plaats op inspirerende locaties met goede verzorging. Na afloop krijg je praktische informatie mee of je ontvangt een digitale goodie bag. Leuke bijkomstigheid: je zit met branchegenoten aan tafel of gewoon leuke mensen uit haar netwerk of die van de trainers. 

Filmen en monteren met je iPhone of smartphone

Eerstvolgende training: Woensdag 14 september 2022 van 10.00 tot ongeveer 16.00 uur bij de Kompastoren in Mijdrecht

Een filmpje maken kun je zelf. 

Je leert het in één dag tijdens deze leuke training waarbij je na een kleine theoretische instructie zelf aan de slag gaat met het maken van boeiende filmbeelden op je eigen iPhone of smartphone. Film is een prachtige communicatie- en marketingtool om meer te laten zien van je locatie, event of onderneming.

De training wordt gegeven door John en Richard van Rooijen van filmproductiebedrijf BroerZ. Zij leren jou, hoe je boeiende filmbeelden maakt, je een verhaal vertelt, dit vervolgens monteert (knippen, plakken, overgangen), muziek eronder zet, tekst toevoegt en een voice-over inspreekt. Aan het einde van de training kijken we samen naar de zelfgemaakte films. 

Het is een praktische training. Je hebt alles al een keer zelf gedaan dus je kan het thuis ook. Daarnaast is het gewoon een inspirerende goed verzorgde dag met leuke mensen, lol en natuurlijk op een leuke locatie. Linda is er zelf ook bij. Ze ondersteunt John en Richard waar nodig en maakt een aftermovie van de training die ze vaak de volgende dag al monteert en post op haar social media. Als je zelf monteert is het lekker snel klaar 😉 

Deelname kost 199 Euro p.p. exclusief btw inclusief koffie, thee, lunch en een verfrissend drankje om mee af te sluiten. 

Maak de mooiste krijtborden

Volgende workshop: vrijdag 28 januari 2022 van 10.00 uur tot 16.00 uur in Woudenberg bij Aaltje aan de Linie

Een welkomstbord met aandacht, dat valt direct op. 

De stoere krijtborden zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld bij horeca, winkels maar ook bij vergader- of eventlocaties zijn het altijd dingen die opvallen. Altijd, echt altijd als mijn naam op een welkomstbord staat dan maak ik daar een foto (of video) van. Verder ben ik ook gevoelig voor inspirerende teksten binnen in een locatie. Die trekken mijn aandacht en deel ik vaak ook op social media. Mooie marketing dus en ook iets voor jou om over na te denken? Tijdens de workshop ga ik (Linda) jou inspireren met teksten die het verschil maken. En misschien kunnen we samen een eigen passende tekst bedenken voor jouw locatie of onderneming of gewoon voor de lol ;). 

Susan Kersten leert jou hoe je mooie krijtborden maakt maar deelt ook praktische tips. Je leert letters tekenen, kaders en praktische icoontjes (bv van social media of een koffiekopje). Zij maakt zelfs voor jou een voorbeeld icoontje op maat dat past bij jouw bedrijf of jouw wens. Deze trainingsdag is al een cadeautje, maar je krijgt er van ons ook letterlijk ééntje mee naar huis. 

Iedereen ontvangt een persoonlijke materialenbox ter waarde van 50 Euro met daarin: 4 verschillende krijtstiften, een flip overstift, schilderstape, zwart papier om op te oefenen, plus een werkboek met oefenbladen, uitleg, praktische tips, inspiratie en een materialenlijst.  

Deelname kost 247 Euro exclusief btw en is inclusief de materialenbox (ter waarde van 50 Euro) koffie, thee, lunch en een verfrissend drankje om mee af te sluiten.  Er kunnen maximaal 15 personen deelnemen om de anderhalve meter te waarborgen.

Instagram Linda op Locatie

WORK WORK WORK • Weekend voorbij en heerlijk ik mag weer aan het werk. Ken jij dat ook? Dat je zo ontzettend leuk werk hebt dat je niet kan wachten tot het weer maandagochtend is? Zo’n twaalf jaar geleden bedacht ik dat het nu toch echt echt echt tijd was voor een eigen onderneming. En ook met de downs in coronatijd vond ik toch altijd weer een oplossing om voldoende werk te vinden. Nu ligt de uitdaging vooral in balans houden en zorgen dat het niet teveel wordt om kwaliteit te blijven leveren. Deze week mag ik een inspiratie presentatie geven aan locaties aangesloten bij vergader- en congresbureau Deventer en ga ik verder werken aan de reportage van de online Locatietours in Zeist en Utrechtse Heuvelrug en sleutelen aan het draaiboek voor de live @locatietour in Twente. Tussendoor hoop ik nog wat kleine vinkjes te zetten op de actielijst. Wat staat er bij jou op de planning? #locaties #vergaderlocatie #werkweek #maandagochtend #workworkwork #locatietour #locatieinspiratie #deventer #zeist #twente #utrechtseheuvelrug #ijsselstein #locatiemarketing #destinatiemarketing #officestyling #spring #flowerstagram #hyacint #mondaymood #maandagmotivatie #lol #linda #lindoplocatie
PICK YOUR SIZE & COLOUR • Bij de ingang, van dit best wel sjieke hotel in De Lutte in Twente geeft dit rijtje vrolijke kaplaarzen dan toch een heerlijke no-nonsense hippe landelijke twist. Welke kleur denk je dat ik gekozen heb voor het rondje om het landgoed? Tijdens de @locatietour in Twente eindigt hier onze prachtige tweewieler natuurtocht. Tijd voor een kopje thee en een kijkje met kaplaarzen 😉 #locatietour #locatieinspiratie #twente #visittwente #indelutte #kaplaarzen #buitenvergaderen #buitenlocatie #landgoedhotel #hotel #groenelocatie #vergadereninhetgroen #events #eventmanager #meetingplanner #eventprofsnl
VERRIJDBARE AFSCHEIDING • In de ontbijtzaal van dit landgoedhotel staan verschillende verrijdbare plantenkasten. Ze zorgen voor een moderne groene twist en geven gasten meer privacy en geborgenheid. Wilde ik even delen ter inspiratie, want ik vond ze zo leuk! ➡️ Gespot bij @wilmersbergnl ter voorbereiding op de @locatietour in Twente op maandag 3 april 2023. #lindaoplocatie #locatietour #twente #visittwente #indelutte #hotel #locatie #vergaderlocatie #locatieinspiratie #stylingtips #planten #plantenkast #afscheidingswand #eventlocatie #buitenlocatie #locaties #vergaderen #andersvergaderen #meetings #meeting #trainingslocatie #hotelaccommodation #sitevisit #locatiebezichtiging
KOFFIEPROEVERIJ BELEVING • Toch nog ergens een relax momentje beleefd op de beurs @eventsummitnl Een super leuk koffie belevingsconcept van @cascaraevents mogen testen. Gezellig om dit samen met jullie te doen @fikaenfest en @playmobieldj En verder… niet normaal veel bekende branchecollega’s gezien en gesproken vandaag. Was echt leuk! Zullen we volgend jaar toch maar weer een @locatietour doen voorafgaand aan de beurs? De plannen liggen alweer in de week 😉 En dan de volgende ochtend een LOL meetingpoint met …. koffie! #lindaoplocatie #eventsummit #koffie #koffiebeleving #coffee #events #inspiratie #beurs #eventbranche #evenementenbranche #eventsnl