Trainingen

Tijdens de trainingen van Linda op Locatie ga je lekker zelf aan de slag. Dus weinig theorie en veel praktijk. Bij alle trainingen is Linda zelf betrokken en aanwezig. Voor de specifieke vakkennis werkt zij samen met gepassioneerde specialisten. Natuurlijk vinden de trainingen plaats op inspirerende locaties met goede verzorging. Na afloop krijg je praktische informatie mee of je ontvangt een digitale goodie bag. Leuke bijkomstigheid: je zit met branchegenoten aan tafel of gewoon leuke mensen uit haar netwerk of die van de trainers. 

Filmen en monteren met je iPhone of smartphone

Volgende workshop: dinsdag 1 februari 2022 van 10.00 uur tot ongeveer 16.00 uur bij Het Zendstation in Lopikerkapel (IJsselstein/Utrecht)

Een filmpje maken kun je zelf. 

Je leert het in één dag tijdens deze leuke training waarbij je na een kleine theoretische instructie zelf aan de slag gaat met het maken van boeiende filmbeelden op je eigen iPhone of smartphone. Film is een prachtige communicatie- en marketingtool om meer te laten zien van je locatie, event of onderneming.

De training wordt gegeven door John en Richard van Rooijen van filmproductiebedrijf BroerZ. Zij leren jou, hoe je boeiende filmbeelden maakt, je een verhaal vertelt, dit vervolgens monteert (knippen, plakken, overgangen), muziek eronder zet, tekst toevoegt en een voice-over inspreekt. Aan het einde van de training kijken we samen naar de zelfgemaakte films. 

Het is een praktische training. Je hebt alles al een keer zelf gedaan dus je kan het thuis ook. Daarnaast is het gewoon een inspirerende goed verzorgde dag met leuke mensen, lol en natuurlijk op een leuke locatie. Linda is er zelf ook bij. Ze ondersteunt John en Richard waar nodig en maakt een aftermovie van de training die ze vaak de volgende dag al monteert en post op haar social media. Als je zelf monteert is het lekker snel klaar 😉 

Deelname kost 199 Euro p.p. exclusief btw inclusief koffie, thee, lunch en een verfrissend drankje om mee af te sluiten. 

Maak de mooiste krijtborden

Volgende workshop: vrijdag 28 januari 2022 van 10.00 uur tot 16.00 uur in Woudenberg bij Aaltje aan de Linie

Een welkomstbord met aandacht, dat valt direct op. 

De stoere krijtborden zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld bij horeca, winkels maar ook bij vergader- of eventlocaties zijn het altijd dingen die opvallen. Altijd, echt altijd als mijn naam op een welkomstbord staat dan maak ik daar een foto (of video) van. Verder ben ik ook gevoelig voor inspirerende teksten binnen in een locatie. Die trekken mijn aandacht en deel ik vaak ook op social media. Mooie marketing dus en ook iets voor jou om over na te denken? Tijdens de workshop ga ik (Linda) jou inspireren met teksten die het verschil maken. En misschien kunnen we samen een eigen passende tekst bedenken voor jouw locatie of onderneming of gewoon voor de lol ;). 

Susan Kersten leert jou hoe je mooie krijtborden maakt maar deelt ook praktische tips. Je leert letters tekenen, kaders en praktische icoontjes (bv van social media of een koffiekopje). Zij maakt zelfs voor jou een voorbeeld icoontje op maat dat past bij jouw bedrijf of jouw wens. Deze trainingsdag is al een cadeautje, maar je krijgt er van ons ook letterlijk ééntje mee naar huis. 

Iedereen ontvangt een persoonlijke materialenbox ter waarde van 50 Euro met daarin: 4 verschillende krijtstiften, een flip overstift, schilderstape, zwart papier om op te oefenen, plus een werkboek met oefenbladen, uitleg, praktische tips, inspiratie en een materialenlijst.  

Deelname kost 247 Euro exclusief btw en is inclusief de materialenbox (ter waarde van 50 Euro) koffie, thee, lunch en een verfrissend drankje om mee af te sluiten.  Er kunnen maximaal 15 personen deelnemen om de anderhalve meter te waarborgen.

Instagram Linda op Locatie

VAN PAARDENSTAL NAAR VERGADERLOCATIE • In de paardenstal van de voormalige Arthur Koolkazerne in Ede verrijst een sfeervolle vergader-/trainingslocatie. Achter deze originele luiken mocht ik vandaag sparren en advies geven. Super leuk om te doen en wat een creatieve omgeving. Op ditzelfde terrein vind je veel creatieve ondernemers maar ook leuke horecaconcepten. Handig, want dan zijn er leuke samenwerkingen te realiseren. Ik ga zeker nog een keertje terug (misschien wel met een @locatietour ) want hier vind je onontdekte parels. Je wandelt zo het bos in en slechts tien minuutjes wandelen vanaf het treinstation. #quickscan #vergaderlocatiescan #vergaderlocatie #nieuwelocatie #vergaderen #trainingslocatie #kazerne #herbestemming #ede
READY FOR TAKE OFF • Soms moet je elkaar even live zien om plannen naar een hoger level te tillen en concreet te maken. Wat een super goede samenwerkdag had ik vandaag met Yvonne van @meet_in_friesland Brainstormen, lunchen, wandelen en daarna alles concreet samenvatten en acties uitzetten. Zodra het mag (we hopen op goed nieuws vrijdag) gaan we los! We starten 2022 met een online @locatietour in ZuidOost Friesland. Het draaiboek ligt klaar en Joep z’n friesland pak is gestreken. Zodra de deuren op locatie weer open mogen vliegen we direct die kant op. De plank ligt inmiddels vol met plannen maar het wordt het tijd voor actie! Kun jij ook niet wachten om weer live aan de slag te gaan in onze prachtige meeting branche? We hopen je snel weer te zien! #friesland #locaties #meetings #events #eventbranche #eventsnl #locatietour #destinatiemarketing #locatiemarketing #samenwerken
UNIEKE FACTOR • Wat maakt jouw locatie anders dan anderen? Als er maar eentje van is dan heb je de unieke factor. Ik heb het niet alleen over het pand. Het kan zijn dat jouw unieke factor ligt op een ander onderscheidend vlak. Heb je het mooiste uitzicht, het lekkerste eten, de leukste activiteit of een bijzonder ingerichte ruimte? Je hoeft niet per se te kiezen maar welke staat er nou op nummer één bij jouw gasten? Wat vertellen ze ‘s avonds aan de keukentafel of de volgende dag aan hun collega’s? Licht dat onderdeel uit in je presentatie of rondleiding en gebruik het als terugkerend onderwerp in je communicatie. En als meetingplanners gaan zoeken op die unieke factor of specialiteit spring je er direct uit. Vind je het lastig om dit te bedenken? Boek een sparring- of brainstormsessie met Linda! #vergaderlocatie #eventlocatie #locatie #locaties #trainingslocatie #congreslocatie #meetingvenue #locatiemarketing #venuemarketing