Netwerken gaat zoveel makkelijker, als je samen lol hebt.

Netwerken met LOL

Wanneer ga jij naar een netwerkevent? Omdat je andere branchecollega’s wilt ontmoeten of omdat het programma interessant is? Deze combinatie lijkt een voorwaarde. Toch ontbreekt er vaak een doe-element. Want samen iets leuks doen, zorgt voor interactie en verbinding. Linda brengt jou graag persoonlijk én op maat in contact met collega’s die werkzaam zijn in de event- of meetingbranche. 

Kom jij op netwerkevents ook vaak lastig in contact met mensen die jij nog niet kent, maar wél graag wilt spreken? Linda wil daar met dit concept verandering in brengen. Zij is een verbinder pur sang en speelt daarin graag een actieve faciliterende rol. Staat er iemand op de gastenlijst met wie je in contact wil komen of zoek je raakvlakken met branchecollega’s? Linda en haar gelegenheidsteam helpen jou om die te ontdekken. Persoonlijk en op maat. Kom alleen, maak samen herinneringen.

Terugblik

Netwerken met LOL

Dinsdag 12 september 2023

Een beetje ongemakkelijk, lacherig en onzeker betraden we het podium van de PHIL Haarlem. Samen driestemmig zingen zorgt voor verbinding en een magisch magistraal gevoel. Het dopaminestofje was aangemaakt. Iedereen was klaar om elkaar beter te leren kennen. Niet om te vragen ‘wat doe jij’ maar om te zeggen ‘dat was leuk hè?’ Niet om visitekaartjes uit te wisselen, maar om ons vriendenboekje te vullen. 

Wij helpen je aan nieuwe connecties

Linda & Robert in gesprek

Eindig jij tijdens netwerkbijeenkomsten ook vaak aan een statafeltje met mensen die je al kent of misschien zelfs met je eigen collega’s? Met dit branche-event gaan we je helpen om nieuwe mensen te ontmoeten en tevens de verdieping op te zoeken in je gesprekken. Je hoeft hier zelf weinig moeite voor te doen. Volg gewoon het programma. 

Eerstvolgende event

Binnenkort meer nieuws over de volgende editie

De eerste editie van Netwerken met LOL is een feit. We hebben veel enthousiaste berichten ontvangen naar aanleiding van het event in Haarlem. De beweging, interactie en het gefaciliteerd netwerken sprak veel mensen aan. We schaven het concept een beetje bij en gaan op zoek naar verrassende locaties en activiteiten voor de planning van 2024.

Wil je een persoonlijke uitnodiging ontvangen voor de eerstvolgende editie? Vul dan het contactformulier in en we mailen je.

Reviews

Rutger BremerMomice
Lees verder
Ik werk al heel veel jaren prettig met Linda samen. Ze komt altijd met frisse ideeën, goede concepten en laat zien je hoe professionele communicatie met Momice inricht. Dat maakt dat haar events een feest zijn om bij te wonen. Laagdrempelig, inhoudelijk en goede sfeer met altijd leuke deelnemers. Linda is als een van de weinige in staat om altijd interessante en bijzondere mensen om haar heen te verzamelen en ze met elkaar te verbinden in een ongedwongen sfeer.
Robert SpakmanMeetingReview
Lees verder
“In 2013 ontmoette ik Linda Kerkhoven op een vakbeurs. Het klikte direct: open minded, recht voor haar raap, lees: gewoon duidelijk, gedreven én plezierig. Niet alleen plezierig maar ook mét plezier, met LOL. En met lol is altijd goed. Het is dan ook de rode draad in haar werken en in de omgang, ook met mij. Linda investeert altijd in lange termijnrelaties. Niet naar korte termijngewin. Ze verbindt daarmee al zo lang ik haar ken in de branche van meetings en events.
Vera de HaanSales ON Demand
Lees verder
Ik heb Linda mogen ondersteunen bij de organisatie een aantal edities van de Locatietour. En hoewel het niet het primaire doel was, wist Linda mij bij elke editie wel te koppelen aan een locatie die mijn eigen diensten ook goed kon gebruiken. Met haar persoonlijke en professionele interesse om mensen en locaties in hun kracht te zetten, weet zij de juiste personen op een natuurlijke manier aan elkaar te koppelen, zodat zij elkaar ook weer verder kunnen helpen. Ik kan dan ook niet wachten tot deze editie van Netwerken met LOL...
Lieselore van DijkhuizenLieselore van Dijkhuizen
Lees verder
Netwerken met LOL, dat is Linda op het lijf geschreven. Het is oktober 2017, ik ontvang via LinkedIN dit leuke bericht: Hoi Lieselore, We hebben een overeenkomst #LOL, leuk! Misschien kunnen we nog eens iets samen ondernemen. Groetjes, Linda En dat samen 'iets ondernemen' doen we tot op de dag van vandaag. Meerdere keren was ik meereizend dagvoorzitter op de Locatietours. En daar zag ik dat Linda niet alleen met mij goed kan netwerken. Dat kan ze gewoon, op haar natuurlijke manier, met iedereen. Ze is heel makkelijk benaderbaar. Echt geïnteresseerd in jouw verhaal, zowel privé als zakelijk...
Vorige
Volgende

Recente artikelen

Instagram Netwerken met LOL