Je weet pas echt hoe het is, als je er bent geweest.

Locatietour

Een locatie moet je gezien en gevoeld hebben om een goede indruk te krijgen. Na een bezoek weet je pas echt hoe het er is. Door het accent tijdens een locatiebezoek te leggen op de unieke factor, krijgt het plakkracht. Je hebt het beleefd en daarom zit een locatie op je netvlies.

Voor locaties zijn bezichtigingen niet altijd praktisch omdat het vaak tussen de bedrijven door gedaan moet worden. Voor eventmanagers en meetingplanners is het aantrekkelijk om op één dag meerdere locaties te bezoeken. En met een inhoudelijk interessant programma en professionele groepssamenstelling is het zeker een dag om vrij voor te plannen in de agenda.

Tijdens de online editie neemt Linda je virtueel mee op Locatietour. Een locatiebezoek alsof je erbij bent. Je maakt kennis met de locatiehost en ervaart in enkele minuten de ambiance.

De Locatietour biedt dus zowel voor de aanbieder als de opdrachtgever, uitkomst.

Terugblik

Locatietour Utrecht Region

Dinsdag 6 juli 2021

Hoe het voelde om weer een event te hebben met een groep enthousiaste mensen die niet kunnen wachten om weer leuke events te gaan organiseren? Als een droom na een pittig eventjaar, zo concluderen de deelnemers van de Locatietour Utrecht Region terwijl ze na afloop in de boomgaard van VROEG een drankje drinken.

Linda op Locatietour (online) in de Betuwe

Vrijdag 28 mei 2021

Tijdens de online Locatietour bezocht Linda op Locatie samen met Joep, vier onontdekte locaties in de Betuwe. Moet jij bij het horen of lezen daarvan even googelen of achter je oren krabben? Dan ben je denk ik niet de enige. De Betuwe ligt centraler in Nederland dan je wellicht in eerste instantie denkt. De locatietour ging langs locaties gevestigd in Beesd, Buren en Culemborg en dat is vanuit Utrecht gezien nog geen half uurtje reizen!

Eerstvolgende Locatietour

Binnenkort meer nieuws

We zijn voor 2022 de mogelijkheden aan het onderzoeken voor nieuwe live en online Locatietours. Ben je eventmanager of meetingplanner en wil je ook een keertje mee? Meld je dan aan voor de mailinglijst via onderstaande knop. Ben je stads- of regiopromotor of wil je met jouw locatie ook eens meedoen met de (online) Locatietour? Neem dan contact op met Linda. Tot snel!

Reviews

Monique André de la Porte
Monique André de la PorteUtrecht Convention Bureau (2020)
Lees verder
Ik ken Linda als een top-organisator met oog voor detail, perfectionist tot in de laatste puntjes, creatief en proactief. Daarnaast ervaar ik Linda als een heerlijke persoonlijkheid om mee te werken, open, eerlijk en “to the point”.
Yvonne Hulleman
Yvonne HullemanMeet in Friesland (2020)
Lees verder
Ondanks best wel wat tegenslag pakte Linda de tour en samenwerking op met een enorme dosis humor, enthousiasme, flexibiliteit en creativiteit. De samenwerking met Linda kan ik alleen maar positief over zijn. Het was heel fijn samenwerken.
Rianne Delissen
Rianne DelissenFLINT (2019)
Lees verder
Loyaal, betrokken, creatief en vooral plezier. Dat zijn de woorden die bij me opkomen als ik terugdenk aan de samenwerking met Linda. Zij heeft echt een top Locatietour georganiseerd in Amersfoort en ik ben blij dat ik daaraan mocht bijdragen.
Jeichien Plantema
Jeichien PlantemaPerfect Events (2021)
Lees verder
Ik ken Linda al heel lang en delen onze passie voor het evenementen vak! Ze bruist van de ideeën en energie. Ik ben al meerdere keren mee geweest op locatietour die perfect georganiseerd worden en voelen als een uitje voor mij als Ontmoetingspecialist!
Ingrid Rip
Ingrid RipDelft Convention Bureau (2021)
Lees verder
Tijdens de ontwikkeling van het programma hebben we niet alleen heel veel LOL gehad - hoe kan het ook anders - er was veel ruimte voor inspirerende ideeën over en weer zodat uiteindelijk een programma ontstond dat informatief, kennisrijk en inspirerend was.
Previous
Next

Recente artikelen

Instagram Locatietour

AAN DE SLAG MET STORIES •
Tijdens de @locatietour in Delft gaf social media expert @kirstenjassies de deelnemers een spoedcursus Instagram Stories. @meetingmagazine schreef hier als volgt over. “De functie van Instagram stories kun je inzetten als een visueel dagboek om bijvoorbeeld je dag als event- of locatiemanager te verslaan. Met Stories ben je zichtbaar bij je doelgroep en krijg je beter contact met je volgers. Uiteindelijk kunt je er zelfs business uit halen. Bedenk wel dat je je Story in één keer goed moet doen, aanpassen kan niet! Ben je aanwezig tijdens een evenement en wil je een Story maken? Denk als een regisseur en neem je volgers mee. Hoe verloopt je reis? Waar kom je aan? Waar is het te doen? Wissel foto’s en video’s af en maak gebruik van stickers of gifjes. Kleine, bewegende elementen maken foto’s speelser. Zit er geen geschikt gifje tussen? Maak dan een business account via giphy.com aan en laat je eigen gifje goedkeuren. Speel ook met verschillende lettertypes en bewegende letters. Onderaan je Story kun je ook een emoji-slider toevoegen waarmee mensen kunnen aangeven hoe leuk of belangrijk ze jouw post vinden. Stel ook zeker een vraag om interactie te creëren (en neem de moeite om deze te beantwoorden!), maak maar deze vraag niet te lastig. Mensen zijn aan het swipen en lezen. Net als bij posts is het belangrijk dat je mensen in je Story tagt (@ naam) zodat zij een melding krijgen en kunnen reageren op je post. Communiceer als organisator van het event welke hashtags de deelnemers kunnen gebruiken zodat mensen die zoeken naar het betreffende evenement of bedrijf je post tegenkomen. Hashtags werken overigens niet voor stories, alleen voor berichten en reels, dus stimuleer deze juist als je een event hebt. Denk ten slotte goed na over het moment waarop je post. ➡️ Lees verder via de link in bio
HISTORIE, INNOVATIE EN CREATIE • “Waarom blinkt Delft uit in historie, innovatie en creatie? En hoe dragen die thema’s bij aan het succes van jouw zakelijke bijeenkomsten? Die antwoorden krijgen veertig eventplanners eind oktober tijdens de Locatietour door Delft. “ Lees het volledige verslag van de Locatietour Delft met doorclicks naar de locaties op @meetingmagazine via de link in bio. Nu nog online maar in december in jouw brievenbus.
LEUKE CONTACTEN • Heb jij nog leuke contacten opgedaan of misschien wel contacten versterkt tijdens de #locatietour in #delft? Naast dat de Locatietour een inspiratie-event is om ideeën op te doen voor jouw events en meetings hoor ik ook steeds meer dat deelnemers het onderlinge contact en de gesprekken met branchecollega’s zo enorm waarderen. Ik denk dat de mix vooral ook het succes is van de Locatietour. Locaties bekijken, inspiratie en kennis opdoen door de inhoud en netwerken met branchegenoten. En wie is dit op de foto vraag je je wellicht af? Dit is Toon Paap van de paardentram. Een icoon in Delft. De paardentram zal ik niet zo snel meer vergeten. De paarden uit conditie door de Corona stilstand (net zoiets als wij met de kilo’s) Alles liep daardoor anders maar gelukkig - door kunst en vliegwerk - zijn we toch allemaal nog redelijk op tijd bij de volgende locatie aangekomen. En…. in het kader van omdenken. We hadden tijdens deze rit wel lekker de tijd om te netwerken, niet waar? ;)
LEKKER LEZEN • Vandaag staat het verslag met doorclicks naar alle locaties die we hebben bezocht op de homepage van @highprofileevents ➡️Check de link in bio Uitgelicht: 
Waar doe je als eventmanager zélf eigenlijk al die inspiratie op waar je je opdrachtgevers mee overdonderd? Nou, bijvoorbeeld tijdens de Locatietour Delft! @lindaoplocatie en @delftconventionbureau staken de koppen bij elkaar om nieuwsgierige eventmanagers kennis te laten maken met maar liefst négen eventlocaties op één dag. Echt onontdekte parels die je zonder de echte Delftkenner nooit zou vinden, maar ook plekken met dat typisch Delftse DNA. Historie, hightech en natuurlijk dat blauwe randje, de shot inspiratie wordt door sommigen direct doorgezet in daden. En ja hoor, nog tijdens de tour druppelen de eerste beloftes voor boekingen binnen! #locatietour #delft #locatietourdelft #eventsnl #events #locaties #vergaderlocatie #eventlocatie #congreslocatie #congresstad #locatiemarketing #venuemarketing #destinatiemarketing #eventmanagers #eventmanagerlife #eventprofsnl #lindaoplocatie