Je weet pas echt hoe het is, als je er bent geweest.

Locatietour

Een locatie moet je gezien en gevoeld hebben om een goede indruk te krijgen. Na een bezoek weet je pas echt hoe het er is. Door het accent tijdens een locatiebezoek te leggen op de unieke factor, krijgt het plakkracht. Je hebt het beleefd en daarom zit een locatie op je netvlies.

Voor locaties zijn bezichtigingen niet altijd praktisch omdat het vaak tussen de bedrijven door gedaan moet worden. Voor eventmanagers en meetingplanners is het aantrekkelijk om op één dag meerdere locaties te bezoeken. En met een inhoudelijk interessant programma en professionele groepssamenstelling is het zeker een dag om vrij voor te plannen in de agenda.

Tijdens de online editie neemt Linda je virtueel mee op Locatietour. Een locatiebezoek alsof je erbij bent. Je maakt kennis met de locatiehost en ervaart in enkele minuten de ambiance.

De Locatietour biedt dus zowel voor de aanbieder als de opdrachtgever, uitkomst.

Terugblik

Locatietour Outdoor op de Utrechtse Heuvelrug

Donderdag 20 oktober 2022

Hup naar buiten! We fietsten zo’n 25 kilometer om acht verschillende congres- en eventlocaties te zien en ervaren. Buiten bewegen maakt positiever, creatiever en daarmee ook productiever zegt Dutch outdoors. Een ommetje tijdens een congres of meeting is al genoeg om de opgenomen informatie beter te doen beklijven.

Locatietour Haarlem

Dinsdag 12 juli 2022

We bezochten in Haarlem tien event- en meetinglocaties op één dag. Dat vereiste wel een sterk staaltje creatief denken en planning maar met behulp van de kookwekker en snelle fietsroutes bekeken we vijf van de tien locaties in een kwartiertje. We begonnen zen met een workshop begeleid door piano & viool en eindigden uitbundig in festivalsetting op terras aan het water. 

Eerstvolgende Locatietour

Maandagavond 16 januari tot en met dinsdagochtend 17 januari 2023

Om het nieuwe jaar goed te beginnen organiseer ik samen met het Utrecht Convention Bureau en RBT Heuvelrug en Vallei een avond en ochtend Locatietour in Utrecht Region. Inclusief overnachting (jaaaaaah leuk he?). Ben je eventmanager of meetingplanner, dan kun je kosteloos mee. Meer informatie volgt begin december! Sta je nog niet op mijn mailinglijst? Stuur me dan een berichtje via onderstaande link en ik houd je op de hoogte.

Reviews

Monique André de la Porte
Monique André de la PorteUtrecht Convention Bureau (2020)
Lees verder
Ik ken Linda als een top-organisator met oog voor detail, perfectionist tot in de laatste puntjes, creatief en proactief. Daarnaast ervaar ik Linda als een heerlijke persoonlijkheid om mee te werken, open, eerlijk en “to the point”.
Yvonne Hulleman
Yvonne HullemanMeet in Friesland (2020)
Lees verder
Ondanks best wel wat tegenslag pakte Linda de tour en samenwerking op met een enorme dosis humor, enthousiasme, flexibiliteit en creativiteit. De samenwerking met Linda kan ik alleen maar positief over zijn. Het was heel fijn samenwerken.
Jomark Kool
Jomark KoolUWV (2022)
Lees verder
Het is altijd LOL met Linda! Door haar gedrevenheid en passie voor het vak weet zij mensen te enthousiasmeren, te prikkelen en vooral creatieve concepten neer te zetten. Door haar drive en creativiteit is haar aanpak anders, verrassend en vooral leuk!
Jeichien Plantema
Jeichien PlantemaPerfect Events (2021)
Lees verder
Ik ken Linda al heel lang en delen onze passie voor het evenementen vak! Ze bruist van de ideeën en energie. Ik ben al meerdere keren mee geweest op locatietour die perfect georganiseerd worden en voelen als een uitje voor mij als Ontmoetingspecialist!
Ingrid Rip
Ingrid RipDelft Convention Bureau (2021)
Lees verder
Tijdens de ontwikkeling van het programma hebben we niet alleen heel veel LOL gehad - hoe kan het ook anders - er was veel ruimte voor inspirerende ideeën over en weer zodat uiteindelijk een programma ontstond dat informatief, kennisrijk en inspirerend was.
Previous
Next

Recente artikelen

Instagram Locatietour

RA RA WAAR WAS IK VANDAAG? • puntje puntje puntje We starten dag twee van de Locatietour Utrecht Region met een kennis inhoudelijke sessie op deze prachtige locatie. Weet jij welke locatie dit is? (Tipje: het is in Amersfoort) SAVE THE DATE ➡️ Binnenkort meer nieuws maar voor nu: noteer alvast in je agenda. Maandagavond 16 januari tot en met dinsdagochtend 17 januari 2023. Locatietour Utrecht Region. PS: Ben je nog niet bekend met het concept Locatietour? Check dan de link in bio! Wil je meer info ontvangen? Vul het contactformulier in, stuur een bericht via de chat of mail naar info@lindaoplocatie.nl #locatietour #events #opdeheuvelrug #evenement #meetingplanner #eventmanager #hotel #congreslocatie #locatie
SLEEP OVER! SAVE THE DATE • Dit jaar organiseerden we voor het eerst een avond en ochtend Locatietour waarbij iedereen mocht blijven slapen. Dat was een groot succes! En daarom starten we het nieuwe jaar met een ‘sleep over Locatietour’. We bezoeken zo’n zeven locaties waarbij er volop ruimte is om te netwerken. Vroeg naar bed? Zeker niet.
Vroeg op? Zeker wel. ➡️ Binnenkort meer nieuws maar voor nu: noteer alvast in je agenda. Maandagavond 16 januari tot en met dinsdagochtend 17 januari 2023. Locatietour Utrecht Region. PS: Ben je nog niet bekend met het concept Locatietour? Check dan de link in bio! Wil je meer info ontvangen? Vul het contactformulier in, stuur een bericht via de chat of mail naar info@lindaoplocatie.nl #locatietour #utrechtregion #utrechtseheuvelrug #bunnik #zeist #dendolder #soesterberg #amersfoort #events #eventprofsnl #eventbureau #congresbureau #trainingsbureau #eventmanager #eventmanagers #meetingplanner