Je weet pas echt hoe het is, als je er bent geweest.

Locatietour

Een locatie moet je gezien en gevoeld hebben om een goede indruk te krijgen. Na een bezoek weet je pas echt hoe het er is. Door het accent tijdens een locatiebezoek te leggen op de unieke factor, krijgt het plakkracht. Je hebt het beleefd en daarom zit een locatie op je netvlies.

Voor locaties zijn bezichtigingen niet altijd praktisch omdat het vaak tussen de bedrijven door gedaan moet worden. Voor eventmanagers en meetingplanners is het aantrekkelijk om op één dag meerdere locaties te bezoeken. En met een inhoudelijk interessant programma en professionele groepssamenstelling is het zeker een dag om vrij voor te plannen in de agenda.

Tijdens de online editie neemt Linda je via haar eigen geproduceerde vlogs mee op Locatietour. Een locatiebezoek alsof je erbij bent. Je maakt kennis met de locatiehost en ervaart in enkele minuten de ambiance.

De Locatietour biedt dus zowel voor de aanbieder als de opdrachtgever, uitkomst.

Terugblik

Locatietour Noordwijk

3 + 4 juli 2023

“Als je heel goed naar mij luistert, kan het niet misgaan”, zegt Michelle Braams van Yogabeach, terwijl ik samen met eventmanagers in kleermakerszit op het strand van Noordwijk haar instructies volg.

En ja hoor, voor we het weten staan we op ons hoofd! Een bijzondere afsluiting van weer een tweedaagse Locatietour. Deze keer in samenwerking met Noordwijk Marketing, om bekend te raken met de locaties en activiteiten van deze bruisende kustplaats.

Met Linda op Locatietour in Utrecht Region

Dinsdag 25 april 2023

The Big Four: Bomenmuseum, boerderij, boshuis, boektiekhotel. Deze ‘Big Four’ voor jouw vergaderingen en buitenevents, vind je op de Utrechtse Heuvelrug in Utrecht Region. Ga online mee met Linda op Locatietour alsof je er zelf bij bent. Met sfeerbeelden, diepte-interviews door Joep en zeker ook met lol.

Eerstvolgende Locatietour

Maandag 6 november 2023 dompelen we onder in Deventer

Deventer is eigenwijs, innovatief en authentiek. Wil je eens verrassen met een destinatie, verken dan de event- en meetingmogelijkheden in deze superleuke stad aan de IJssel. Ik was er al twee dagen en liet mij volledig onderdompelen. En …. nu al fan! De creatieve kunstzinnige en industriële kant verraste mij en voegen we natuurlijk toe in het programma.

Reviews

Monique André de la Porte
Monique André de la PorteUtrecht Convention Bureau (2020)
Lees verder
Ik ken Linda als een top-organisator met oog voor detail, perfectionist tot in de laatste puntjes, creatief en proactief. Daarnaast ervaar ik Linda als een heerlijke persoonlijkheid om mee te werken, open, eerlijk en “to the point”.
Yvonne Hulleman
Yvonne HullemanMeet in Friesland (2020)
Lees verder
Ondanks best wel wat tegenslag pakte Linda de tour en samenwerking op met een enorme dosis humor, enthousiasme, flexibiliteit en creativiteit. De samenwerking met Linda kan ik alleen maar positief over zijn. Het was heel fijn samenwerken.
Jomark Kool
Jomark KoolUWV (2022)
Lees verder
Het is altijd LOL met Linda! Door haar gedrevenheid en passie voor het vak weet zij mensen te enthousiasmeren, te prikkelen en vooral creatieve concepten neer te zetten. Door haar drive en creativiteit is haar aanpak anders, verrassend en vooral leuk!
Jeichien Plantema
Jeichien PlantemaPerfect Events (2021)
Lees verder
Ik ken Linda al heel lang en delen onze passie voor het evenementen vak! Ze bruist van de ideeën en energie. Ik ben al meerdere keren mee geweest op locatietour die perfect georganiseerd worden en voelen als een uitje voor mij als Ontmoetingspecialist!
John van Sas
John van SasArt of Events (2023)
Lees verder
Komt het door de verscheidenheid van locaties, door de leuke intermezzo’s, doordat je zo verwend wordt, door de goede sfeer en prettige mogelijkheden om met vakgenoten te spreken en te netwerken? Waarschijnlijk is het de combinatie van dit alles en het feit dat Linda heel goed weet wat zinvol is voor de bezoekers van deze locatietours en voor de locaties.
Previous
Next

Recente artikelen

Instagram Locatietour

SNEAKPREVIEW LOCATIETOUR DEVENTER • Deventer is eigenwijs, innovatief en authentiek. Wil je eens verrassen met een destinatie, verken dan de event- en meetingmogelijkheden in deze superleuke stad aan de IJssel. Ik was er al twee dagen en liet mij volledig onderdompelen. En …. nu al fan! De creatieve kunstzinnige en industriële kant verraste mij en voegen we natuurlijk toe in het programma. Volgende week gaan we live met de eventwebsite voor de Locatietour Deventer op maandag 6 november 2023 en dan kun je ook inschrijven. Leukleuk! #locatietour #deventer #indeventer #locaties #locatiemarketing #destinatiemarketing #vergaderlocatie #eventlocatie #congreslocatie #museumlocatie #industrielelocatie #eventprofsnl #events #eventsnl #meetingprofs #eventmanager #eventmanagerlife
NEXT STOP: DEVENTER • Ben je meeting- of eventplanner, pak dan even je agenda erbij. Op maandag 6 november 2023 landen we met de Locatietour in Deventer. Met een optioneel voorprogramma op zondagavond laten we jou in één dag kennismaken met de zakelijke mogelijkheden in deze Hanzestad aan de IJssel. Klassiek, sfeervol, modern, cultureel, industrieel, kunstzinnig, eigentijds en eigenwijs, zijn steekwoorden die mij nu te binnenschieten als ik moet omschrijven wat zakelijk Deventer te bieden heeft. En dus weet je dat het gaat verrassen. SAVE THE DATE: Blok maandag 6 november alvast in je agenda en ook voor de zekerheid de zondagavond. We bieden een optioneel voorprogramma op zondagavond met overnachting. Binnenkort meer nieuws hierover! Wil je een persoonlijke uitnodiging ontvangen (zoek en boek je locaties) stuur mij dan een persoonlijk berichtje en/of houd de socials in de gaten. #keepyouposted #locatietour #deventer #meetings #events #eventprofsnl #vergaderlocatie #vergaderlocaties #eventlocatie #events #eventprofsnl #congres #vergadering #meeting #locaties #museum #hotel #managementassistant #meetingvenue #eventplanner #eventbureau #eventmanager #eventmanagers #eventmanagerlife
AFTERMOVIE NETWERKEN MET LOL BIJ PHIL HAARLEM • Een beetje ongemakkelijk, lacherig en onzeker betraden we het podium van de PHIL Haarlem. Gaan we echt zingen? Maar na zo’n drie kwartier genoten we zelfverzekerd met beide benen op de grond, uit volle borst, met een ‘oehoeoe’ uit de middengroep, een hoge ‘ik hef het glas’ van links en een lage ‘voor iedereen’ van rechts - van een prachtig optreden, van en voor onszelf. Het dopaminestofje was aangemaakt. Iedereen was klaar om elkaar beter te leren kennen. Niet om te vragen ‘wat doe jij’ maar om te zeggen ‘dat was leuk hè?’ Niet om visitekaartjes uit te wisselen, maar om ons vriendenboekje te vullen. Mooie woorden van Joep bij de opening terwijl de piano zachtjes doorspeelde. Zo’n 70 collega’s uit de meeting- en eventbranche maakten tijd vrij in hun agenda om bij de allereerste editie van @netwerkenmetlol te zijn. Dubbel feest omdat muziekhuis @philhaarlem 150-jaar bestaat. Met vier workshops, een streetfoodtour door de stad en een live concert na afloop, creëerden we beweging en delen we nu samen deze herinnering die we niet snel meer zullen vergeten. Was je erbij? Super dat je een kaartje had gekocht en thx voor je blind vertrouwen. Heb je meegewerkt aan deze editie? Een eerste keer is altijd spannend en vereist net iets meer inzet dan anders, dankjewel daarvoor! Zonder jou is er geen lol aan. 😘
Liefs, Linda #netwerkenmetlol #events #eventprofsnl #eventbranche #eventmanager #locaties #vergaderlocatie #eventlocatie #meetings #meetingplanner #meetingplanners #eventmanagerlife #eventmanagers #eventbureau #evenementen #congreslocatie #muziek #muziekhuis #haarlem
THANK YOU FOR THE MUSIC • Hoe is het als je de zaal binnenloopt en het programma is al begonnen? Precies dat wilden we eens ervaren. Geen stilte maar in een natuurlijke flow het programma in. Het was een prachtige start van de eerste editie van @netwerkenmetlol in de @philhaarlem @joepvw aan t zingen en Sander achter de vleugel. En als de zanger ook nog eens dagvoorzitter is loopt het helemaal smooth over. Vol trots nam ik plaats in de zaal. Ik voelde de blijheid maar ook de rust die ontstond doordat de piano nog zachtjes doorspeelde terwijl Joep zijn verhaal deed. Live muziek op je zakelijke event, dat doet iets met je. Geen stiltes tussen het wisselen van de sprekers maar een passende muzikale overgang. Zelfs de introductie naar het onderdeel met @popup_choir had een natuurlijke overgang… en heel zachtjes zong de zaal mee. 🎶So I say… thank you for …🎵 #netwerkenmetlol #phil #muziek #dagvoorzitter #presentator #allesmeteenmicrofoon #joep #samenzingen #congres #event #eventprofsnl #lindaoplocatie #haarlem