Je weet pas echt hoe het is, als je er bent geweest.

Locatietour

Een locatie moet je gezien en gevoeld hebben om een goede indruk te krijgen. Na een bezoek weet je pas echt hoe het er is. Door het accent tijdens een locatiebezoek te leggen op de unieke factor, krijgt het plakkracht. Je hebt het beleefd en daarom zit een locatie op je netvlies.

Voor locaties zijn bezichtigingen niet altijd praktisch omdat het vaak tussen de bedrijven door gedaan moet worden. Voor eventmanagers en meetingplanners is het aantrekkelijk om op één dag meerdere locaties te bezoeken. En met een inhoudelijk interessant programma en professionele groepssamenstelling is het zeker een dag om vrij voor te plannen in de agenda.

Tijdens de online editie neemt Linda je virtueel mee op Locatietour. Een locatiebezoek alsof je erbij bent. Je maakt kennis met de locatiehost en ervaart in enkele minuten de ambiance.

De Locatietour biedt dus zowel voor de aanbieder als de opdrachtgever, uitkomst.

Terugblik

Locatietour Haarlem

Dinsdag 12 juli 2022

We bezochten in Haarlem tien event- en meetinglocaties op één dag. Dat vereiste wel een sterk staaltje creatief denken en planning maar met behulp van de kookwekker en snelle fietsroutes bekeken we vijf van de tien locaties in een kwartiertje. We begonnen zen met een worksop begeleid door piano & viool en eindigden uitbundig in festivalsetting op terras aan het water. 

Locatietour Utrecht

Woensdagavond 13 + donderdag 14 april 2022

Rekening houdend met de volle agenda’s van de event- en meetingplanners bedacht ik in samenwerking met Utrecht Convention Bureau een avondeditie van de Locatietour, waarbij iedereen mocht blijven overnachten. Na ontbijt en inspiratie interview over conceptdenken vertrokken we met zijn allen naar de Jaarbeurs voor een bezoek aan de beurs EventSummit. 

Eerstvolgende Locatietour

Najaar (oktober 2022) Utrechtse Heuvelrug

In samenwerking met Utrecht Convention Bureau organiseer ik dit najaar een Locatietour op de Utrechtse Heuvelrug. Ben je Eventmanager of meetingplanner en wil je een uitnodiging ontvangen stuur mij dan een berichtje via het contactformulier.

Reviews

Monique André de la Porte
Monique André de la PorteUtrecht Convention Bureau (2020)
Lees verder
Ik ken Linda als een top-organisator met oog voor detail, perfectionist tot in de laatste puntjes, creatief en proactief. Daarnaast ervaar ik Linda als een heerlijke persoonlijkheid om mee te werken, open, eerlijk en “to the point”.
Yvonne Hulleman
Yvonne HullemanMeet in Friesland (2020)
Lees verder
Ondanks best wel wat tegenslag pakte Linda de tour en samenwerking op met een enorme dosis humor, enthousiasme, flexibiliteit en creativiteit. De samenwerking met Linda kan ik alleen maar positief over zijn. Het was heel fijn samenwerken.
Jomark Kool
Jomark KoolUWV (2022)
Lees verder
Het is altijd LOL met Linda! Door haar gedrevenheid en passie voor het vak weet zij mensen te enthousiasmeren, te prikkelen en vooral creatieve concepten neer te zetten. Door haar drive en creativiteit is haar aanpak anders, verrassend en vooral leuk!
Jeichien Plantema
Jeichien PlantemaPerfect Events (2021)
Lees verder
Ik ken Linda al heel lang en delen onze passie voor het evenementen vak! Ze bruist van de ideeën en energie. Ik ben al meerdere keren mee geweest op locatietour die perfect georganiseerd worden en voelen als een uitje voor mij als Ontmoetingspecialist!
Ingrid Rip
Ingrid RipDelft Convention Bureau (2021)
Lees verder
Tijdens de ontwikkeling van het programma hebben we niet alleen heel veel LOL gehad - hoe kan het ook anders - er was veel ruimte voor inspirerende ideeën over en weer zodat uiteindelijk een programma ontstond dat informatief, kennisrijk en inspirerend was.
Previous
Next

Recente artikelen

Instagram Locatietour

TRAINING FILMEN EN MONTEREN OP JE IPHONE OF SMARTPHONE • Op woensdag 14 september 2022 leer je in één dag hoe je zelf een filmpje maakt op je iPhone of smartphone. Echt alles op je telefoon. En dat is ook het enige wat je nodig hebt die dag. Na een theoretische inspiratievolle inleiding ga je zelf aan de slag met mooie beelden maken. Na de lunch gaan we monteren. Aan het einde van de dag bekijken we samen alle zelf gemaakte films. Learning by doing. De training wordt georganiseerd door @lindaoplocatie en gegeven door John en Richard van @_broerz_films die zelf de mooiste films produceren. Je kent ze van de #locatietour ! We zitten in een prachtige creatieve locatie, de voormalige watertoren nu @kompastoren in Mijdrecht. Mijdrecht ligt precies tussen Amsterdam en Utrecht in, 10 minuten rijden vanaf de A2. Er is plek voor max 12 cursisten. Deelname kost 199 Euro ex btw, hele dag volledig verzorgd. (Inclusief koffie, thee, fris variatie en lunch) ➡️Info en aanmelden: stuur een bericht voor nadere info of kijk op lindaoplocatie.nl #training #filmenenmonteren #iphone #smartphone #filmenenmonterenmetjesmartphone #vergaderlocatie #locatie #eventlocatie #trainingslocatie #mijdrecht #derondevenen #utrecht #amsterdam #socialmedia #socialmediamarketing #communicatie #eventprofsnl
DROOGVALLEN OP HET WAD, GA JE MEE? Op zaterdag 27 augustus tm zondagochtend 28 augustus 2022 vindt de tweede voorbeeld expeditie plaats die ik in samenwerking met het team van @meet_in_friesland 
organiseer. We varen vanuit Harlingen de Waddenzee op met Rederij Vooruit en helpen een handje mee. Onderweg leren we over 'leiderschap' door Siebren van bureau Frijman. (Hoe zet je mensen in beweging en hoe krijg je ze mee, zeker als het om verschillende stakeholders gaat.) Door de getijden zal het water verdwijnen en valt het schip droog op de bodem van de Waddenzee, Unesco werelderfgoed sinds 2009. Samen met gids Renate van de Waddenvereniging gaan we op ontdekkingstocht. Sta versteld van de prachtige verre uitzichten. Met lunch en diner aan boord kom je volledig tot rust en wanneer je goed om je heen kijkt spot je misschien wel een zeehond!  We overnachten in de haven van Terschelling (iedereen heeft een eigen hut) en bezoeken in de avond het Dark Sky Park. Met een 4x4 landrover verplaatsen we ons naar de rand van het Europees Natuurreservaat de Boschplaat. Hier neemt gids Renate ons mee naar één van de donkerste plekken op aarde, waar met helder weer de Melkweg te bewonderen is met het blote oog.  Een bijzonder programma wat door jou als #eventmanager #meetingplanner #hrmanager #travelbureau #reisadviseur zakelijke markt, kosteloos uitgetest en zelf ervaren kan worden. Meer informatie en aanmelden -> link in bio (klik door via het agenda-item droogvallen) Vragen? Stuur me een persoonlijk bericht! Zie ik je dan? Groet, Linda #incentive #bedrijfsuitje #teamtraining #teambuilding #testuitje #voorbeeldexpeditie #events #evenementen #friesland #terschelling #wadden #natuurreservaat #duurzaam #eventbureau #eventmanager #eventprofsnl #duurzaamondernemen #nvd #managentassistent #executiveassistant #hrmanager #personeelsuitje #teamtraining #teamuitje #groeneuitjes #duurzaamuitje #natuuruitje #zeilen
HAARLEM, WE HOUDEN VAN JE • De Locatietour Haarlem is er eentje om nooit meer vergeten. Wat een heerlijke vibe hing er gedurende de dag. Het programma was verrassend, afwisselend, inspiratievol en bovenal voelden we ons meer dan welkom. In een notendop: De inspiratievolle toon werd direct gezet bij @stadsschouwburgphilharmonie door de interessante workshop en het prachtige samenspel op piano en viool door @christiaankuyvenhoven en @lonnekevanstraalen sprongen we met een @dopper_official in de hand, op de fiets bij @biketourshaarlem en ontdekten we de zakelijke mogelijkheden en kregen we een glimp van de tentoonstelling in @museumvandegeest. Daarna doken we de geschiedenis in bij Huis Barnaart van @vereniginghendrickdekeyser om vervolgens bij de bijna buurman en vergaderlocatie @zaameninhaarlem te genieten van een heerlijke lunch in de prachtige stadstuin. Tijd voor de teamopdracht 'kijkje in een kwartiertje'. Bekijk vijf meetinglocaties in 15 minuten. Kookwekker en routekaartjes mee en go go go! We proefden plant based sushi bij @mamagaiahaarlem keken o m h o o g bij voormalige gevangenis de Koepel @cupolaxs deden creatieve inspiratie op bij hostel @helloimlocal bekeken de meetingfaciliteiten bij @carltonsquarehotel en maakten ontelbaar veel foto's van het prachtige interieur in @hotelstaatshaarlem Daarna mochten we welverdiend relaxen op het water met @luxesloepenhaarlem om vervolgens uitbundig te eindigen in festivalsetting aan de meer ruige en industriële kant van Haarlem. Borrelen, potje petanque en karaoke? Het kan bij @mooieboules.haarlem . Dit alles na één enthousiast telefoontje van Pien Keizer-de Vries van @haarlemconventionbureau die heel graag haar zakelijk Haarlem wilde laten zien. THX Pien, het was een feestje en we komen zakelijk en privé - heb ik van velen gehoord - nog eens terug. Aftermovie: @_broerz_films #locatietour #haarlem #events #locaties #eventprofs #eventsnl #meetings #hotel #vergaderlocatie #locatiemarketing #destinatiemarketing #venuemarketing
ZONDER JOU IS ER GEEN LOL AAN • Op uitnodiging van Pien Keizer-de Vries van @haarlemconventionbureau waren we dinsdag 12 juli 2022 met zo’n vijftig meetingplanners en branchegenoten met de Locatietour te gast in Haarlem. We ontdekten maarliefst tien event- en meetinglocaties in één dag. Dat vereiste wel een sterk staaltje creatief denken en planning, maar met behulp van de kookwekker en snelle fietsroutes, bekeken we vijf van de tien locaties in één kwartiertje. We begonnen zen met een workshop begeleid door piano & viool en eindigden uitbundig in festivalsetting op terras aan het water. Daar tussenin genoten we op de fiets en in de sloep van al het moois om ons heen, de leuke gesprekken en de prachtige locaties. En dat alles omlijst door een heerlijk zonnetje. Er wordt al hard gewerkt aan de montage van de aftermovie en de nabewerking van de foto’s. Tegelijkertijd tikken de woorden uit het toetsenbord van de twee redacteuren die mee waren. (Zet ‘m op team!) De Locatietour bestaat niet zonder jou: eventmanager, meetingplanner. Super fijn dat je tijd vrij had gemaakt om erbij te zijn. THX Linda Foto: Bianca de Wit 📷 #locatietour #haarlem #locaties #locatieinspiratie #locatiemarketing #venuemarketing #destinatiemarketing #events #eventsnl #eventprofsnl #eventbureau #eventmanager #meetingplanner #executiveassistant #directiesecretaresse #managementassistent #projectmanager #eventmarketing #congreslocatie #eventlocatie #museumlocatie #vergaderlocatietrainingslocatie