Je weet pas echt hoe het is, als je er bent geweest.

Locatietour

Een locatie moet je gezien en gevoeld hebben om een goede indruk te krijgen. Na een bezoek weet je pas echt hoe het er is. Door het accent tijdens een locatiebezoek te leggen op de unieke factor, krijgt het plakkracht. Je hebt het beleefd en daarom zit een locatie op je netvlies.

Voor locaties zijn bezichtigingen niet altijd praktisch omdat het vaak tussen de bedrijven door gedaan moet worden. Voor eventmanagers en meetingplanners is het aantrekkelijk om op één dag meerdere locaties te bezoeken. En met een inhoudelijk interessant programma en professionele groepssamenstelling is het zeker een dag om vrij voor te plannen in de agenda.

Tijdens de online editie neemt Linda je virtueel mee op Locatietour. Een locatiebezoek alsof je erbij bent. Je maakt kennis met de locatiehost en ervaart in enkele minuten de ambiance.

De Locatietour biedt dus zowel voor de aanbieder als de opdrachtgever, uitkomst.

Terugblik

Locatietour Leeuwarden, Friesland

Maandag 6 juli 2020

Met een grote glimlach staar ik over het water terwijl de wind flink aan het fokkezeil trekt. We zijn met zijn achten aan boord van een prachtige houten Skûtsje en varen door Nationaal Park de Alde Feanen. Heel eventjes zijn we allemaal stil: wat hebben we een fantastische dag achter de rug!

 

Linda op Locatietour Betuwe

Vrijdag 28 mei 2021

Tijdens de online Locatietour bezocht Linda op Locatie vier onontdekte locaties in de Betuwe. Moet jij bij het horen of lezen daarvan even googelen of achter je oren krabben? Dan ben je denk ik niet de enige. De Betuwe ligt centraler in Nederland dan je wellicht in eerste instantie denkt. De locatietour ging langs locaties gevestigd in Beesd, Buren en Culemborg en dat is vanuit Utrecht gezien nog geen half uurtje reizen!

Eerstvolgende Locatietour

Maandag 25 oktober 2021 | Delft

Je kent Delft vast van het Delfts Blauw aardewerk en natuurlijk ontbreekt dat niet in de Locatietour. Maar we gaan je ook verrassen met locaties die een rijke historie kennen en op wandelafstand van elkaar gevestigd zijn. Na de lunch varen we in elektrische boten richting een kunstzinnige locatie in het groen. Zorg dat je telefoon goed opgeladen is want we hebben een influencer goeroe mee, die je aan het werk zet ter lering & vermaak. Want dat er die dag mooie plaatjes te schieten zijn dat staat vast.

Reviews

Monique André de la Porte
Monique André de la Porte– Utrecht Convention Bureau (2020)
Lees verder
Ik ken Linda als een top-organisator met oog voor detail, perfectionist tot in de laatste puntjes, creatief en proactief. Daarnaast ervaar ik Linda als een heerlijke persoonlijkheid om mee te werken, open, eerlijk en “to the point”.
Yvonne Hulleman
Yvonne Hulleman- Meet in Friesland (2020)
Lees verder
Ondanks best wel wat tegenslag pakte Linda de tour en samenwerking op met een enorme dosis humor, enthousiasme, flexibiliteit en creativiteit. De samenwerking met Linda kan ik alleen maar positief over zijn. Het was heel fijn samenwerken.
Rianne Delissen
Rianne Delissen- FLINT (2019)
Lees verder
Loyaal, betrokken, creatief en vooral plezier. Dat zijn de woorden die bij me opkomen als ik terugdenk aan de samenwerking met Linda. Zij heeft echt een top Locatietour georganiseerd in Amersfoort en ik ben blij dat ik daaraan mocht bijdragen.
Jeichien Plantema
Jeichien Plantema- Perfect Events (2021)
Lees verder
Ik ken Linda al heel lang en delen onze passie voor het evenementen vak! Ze bruist van de ideeën en energie. Ik ben al meerdere keren mee geweest op locatietour die perfect georganiseerd worden en voelen als een uitje voor mij als Ontmoetingspecialist!
Maaike Witjes
Maaike Witjes- More than events (2017)
Lees verder
Om met Linda samen te werken, te brainstormen, nieuwe ideeën uit te rollen is een feestje – Haar locatietours zijn vernieuwend, verfrissend en uniek. Waardoor je elke keer weer met energie en vol ideeën thuiskomt.
Previous
Next

Recente artikelen

Instagram Locatietour

LOS(t) IN HET MUSEUM• Tijdens de Locatietour in Delft bezoeken we twee #museumlocaties waar je dus ook events kunt organiseren. Eerder vertelden we al over @museumprinsenhofdelft (je weet wel van de kogelgaten…) maar op nog geen 3 minuten verder wandelen vind je het Museumhuis Van Meerten van @vereniginghendrickdekeyser Deze musea openen exclusief voor ons de deuren. Hoe bijzonder is dat! In het museumhuis laten we je trouwens ‘los’ en volg je je eigen route met de audiotour. In dit huis woonde verzamelaar en fabrikant Lambert van Meerten. Hij was een verwoed verzamelaar van bouw fragmenten, Delfts aardewerk en meubilair, een 19de-eeuwse ‘connaisseur’ met interesse voor de Gouden eeuw. Dit museumhuis kun je exclusief afhuren voor jouw event. (Trouwens op loopafstand van CS Delft). Ben je benieuwd? Meld je dan last-minute aan voor de #locatietour in #delft op maandag 25 oktober 2021 (er zijn nog een paar plekjes vrij, check de gastenlijst op de eventwebsite en ontdek welke collega eventmanagers meetoeren). We bezoeken negen eventlocaties en je volgt een kennissessie over Instagram. Dit event is kosteloos maar exclusief toegankelijk voor meetingplanners. Info & registreren via de link in bio. #locatietour #delft #locatietourdelft #eventprofsnl #eventprofessionals #eventsnl #events #meetinplanner #meetingplanners #nvd #directiesecretaresse #managementassistent #congresbureau #pco #personalcongressorganizer Fotograaf: Arjen Bronkhorst
NEXT LEVEL TEAMBUILDING IN HET LAB • In Delft vind je bedrijven die uitblinken in hightech. DOB-Academy is zo’n bedrijf. En weet je wat zo leuk en interessant is. Tijdens een zakelijke meeting in hun prachtige locatie - de voormalige universiteitsbibliotheek - kun je een beetje proeven van de wereld waarin zij zich begeven. Zij houden zich bezig met ‘offshore energy’. Ingrid van het @delftconventionbureau en ik @lindaoplocatie hingen aan de lippen van @desiree_vanes en we waren nog laaaaaaang niet uitgespeeld. Deze locatie gaat jou vast en zeker inspireren en brengt je op ideeën voor je toekomstige events. Je kunt je nog steeds aanmelden voor de #locatietour in Delft op maandag 25 oktober 2021. Inmiddels hebben we al zo’n 30 aanmeldingen van event- en meetingplanners (check de online gastenlijst op de eventwebsite). Negen eventlocaties beleven en een masterclass volgen van Instagram expert @kirstenjassies klinkt als een dag om vrij voor te maken vind je niet? Info & aanmelden via de link in bio of stuur een persoonlijk bericht! #locatietour #delft #eventsnl #eventbranche #events #eventbureau #meetingplanner #eventmanager #eventprofsnl #congreslocatie #eventlocatie #museumlocatie
GERUISLOOS DOOR HET KROOS • In Delft heb je een elektrische rondvaartboot met zelfs een glazen dak. We hebben twee keer een vaartochtje ingepland tijdens de @locatietour in Delft op maandag 25 oktober 2021. En weet je wat zo leuk is: studenten van de TU-Delft gidsen op deze boten. Omdat alles in Delft zo dicht bij elkaar ligt kunnen we negen eventlocaties op één dag beleven en is er zelfs tijd voor een kennisprogramma. Zoek en boek je weleens locaties bijvoorbeeld voor ‘buitenlandse groepen’? Dan worden ze zeker enthousiast van een #event of #congres in deze Delfts Blauwe stad. Ga mee inspiratie opdoen. Deelname is kosteloos. Info en inschrijven via de link in bio.
KIJKEN BIJ HET KOGELGAT • Toen ik een tijdje geleden tegen mijn vader vertelde dat Delft op de planning staat met de Locatietour hoorde ik dat mijn overgrootouders daar vroeger woonden en ook een oudtante. Mijn vader fietste als klein jongetje regelmatig alleen van De Meern naar Delft om daar op bezoek te gaan. Hij had namelijk een extra motivatie. Als hij daar was moest hij altijd even ‘kijken bij het kogelgat waar Willem van Oranje was neergeschoten’. Dat vond hij zoooo spannend. Ga je 25 oktober 2021 ook mee naar Delft? En kijken bij het kogelgat? Echt! Er ligt daar een stukje vaderlandse geschiedenis. Je hoort er alles over als je zelf het museum (dat ook eventlocatie is) induikt op die ochtend. ➡️ Bekijk het programma en meld je aan via de link in bio of Locatietour.nl We beleven negen eventlocaties op één dag! Deelname is kosteloos en volledig verzorgd. Ingrid van het @delftconventionbureau 
en ik maakten deze zomer een wandeling door de tuin bij @museumprinsenhofdelft 
en stonden even stil bij
Willem! (Tip: tot het einde kijken😂 #lol) #locatietour #delft #locatietourdelft #museumlocatie #eventlocatie #willemvanoranje #willemdezwijger #eventsnl #events #eventprofsnl #meetingplanner #eventbureau #eventmanager #locatieboeker #venuefinder #locatiemarketing #venuemarketing #destinatiemarketing