Je weet pas echt hoe het is, als je er bent geweest.

Locatietour

Een locatie moet je gezien en gevoeld hebben om een goede indruk te krijgen. Na een bezoek weet je pas echt hoe het er is. Door het accent tijdens een locatiebezoek te leggen op de unieke factor, krijgt het plakkracht. Je hebt het beleefd en daarom zit een locatie op je netvlies.

Voor locaties zijn bezichtigingen niet altijd praktisch omdat het vaak tussen de bedrijven door gedaan moet worden. Voor eventmanagers en meetingplanners is het aantrekkelijk om op één dag meerdere locaties te bezoeken. En met een inhoudelijk interessant programma en professionele groepssamenstelling is het zeker een dag om vrij voor te plannen in de agenda.

Tijdens de online editie neemt Linda je virtueel mee op Locatietour. Een locatiebezoek alsof je erbij bent. Je maakt kennis met de locatiehost en ervaart in enkele minuten de ambiance.

De Locatietour biedt dus zowel voor de aanbieder als de opdrachtgever, uitkomst.

Terugblik

Locatietour Leeuwarden, Friesland

Maandag 6 juli 2020

Met een grote glimlach staar ik over het water terwijl de wind flink aan het fokkezeil trekt. We zijn met zijn achten aan boord van een prachtige houten Skûtsje en varen door Nationaal Park de Alde Feanen. Heel eventjes zijn we allemaal stil: wat hebben we een fantastische dag achter de rug!

 

Linda op Locatietour Betuwe

Vrijdag 28 mei 2021

Tijdens de online Locatietour bezocht Linda op Locatie vier onontdekte locaties in de Betuwe. Moet jij bij het horen of lezen daarvan even googelen of achter je oren krabben? Dan ben je denk ik niet de enige. De Betuwe ligt centraler in Nederland dan je wellicht in eerste instantie denkt. De locatietour ging langs locaties gevestigd in Beesd, Buren en Culemborg en dat is vanuit Utrecht gezien nog geen half uurtje reizen!

Eerstvolgende Locatietour

Maandag 25 oktober 2021 | Delft

Je kent Delft vast van het Delfts Blauw aardewerk en natuurlijk ontbreekt dat niet in de Locatietour. Maar we gaan je ook verrassen met locaties die een rijke historie kennen en op wandelafstand van elkaar gevestigd zijn. Na de lunch varen we in elektrische boten richting een kunstzinnige locatie in het groen. Zorg dat je telefoon goed opgeladen is want we hebben een influencer goeroe mee, die je aan het werk zet ter lering & vermaak. Want dat er die dag mooie plaatjes te schieten zijn dat staat vast.

Reviews

Monique André de la Porte
Monique André de la Porte– Utrecht Convention Bureau (2020)
Lees verder
Ik ken Linda als een top-organisator met oog voor detail, perfectionist tot in de laatste puntjes, creatief en proactief. Daarnaast ervaar ik Linda als een heerlijke persoonlijkheid om mee te werken, open, eerlijk en “to the point”.
Yvonne Hulleman
Yvonne Hulleman- Meet in Friesland (2020)
Lees verder
Ondanks best wel wat tegenslag pakte Linda de tour en samenwerking op met een enorme dosis humor, enthousiasme, flexibiliteit en creativiteit. De samenwerking met Linda kan ik alleen maar positief over zijn. Het was heel fijn samenwerken.
Rianne Delissen
Rianne Delissen- FLINT (2019)
Lees verder
Loyaal, betrokken, creatief en vooral plezier. Dat zijn de woorden die bij me opkomen als ik terugdenk aan de samenwerking met Linda. Zij heeft echt een top Locatietour georganiseerd in Amersfoort en ik ben blij dat ik daaraan mocht bijdragen.
Jeichien Plantema
Jeichien Plantema- Perfect Events (2021)
Lees verder
Ik ken Linda al heel lang en delen onze passie voor het evenementen vak! Ze bruist van de ideeën en energie. Ik ben al meerdere keren mee geweest op locatietour die perfect georganiseerd worden en voelen als een uitje voor mij als Ontmoetingspecialist!
Maaike Witjes
Maaike Witjes- More than events (2017)
Lees verder
Om met Linda samen te werken, te brainstormen, nieuwe ideeën uit te rollen is een feestje – Haar locatietours zijn vernieuwend, verfrissend en uniek. Waardoor je elke keer weer met energie en vol ideeën thuiskomt.
Previous
Next

Recente artikelen

Instagram Locatietour

KIJK OMHOOG • Als je dan lekker aan het genieten bent van je heerlijke vegetarische lunch, vergeet je dan niet even naar boven te kijken? Wow he? Laat je verwonderen tijdens de #locatietour in #Delft. Voor in je agenda: maandag 25 oktober 2021 Delft. Voor #eventmanagers #meetingplanners #eventbureau #congresbureau #eventprofsnl
OOK DIT IS DELFT • Jouw meeting in deze yurt? Op deze locatie midden in het groen net buiten de binnenstad van Delft vind je verschillende inspirerende meetingruimtes waarbij #kunst de rode draad is. Dit wakkert gegarandeerd je creativiteit aan. Staat 25 oktober al in je agenda geblokt? #locatietour #delft
DELFTS BLAUW • Tijdens de Locatietour in #delft mag een bezoekje aan Royal Delft natuurlijk niet ontbreken. Dit is waar Delft wereldberoemd om is. Het Delfts blauwe schilderwerk. We nemen een kijkje in de fabriek waar je tussen het servies jouw event kan organiseren. Er zijn daar talloze mogelijkheden voor jouw zakelijke meeting. Save the date: maandag 25 oktober 2021, #locatietour met @delftconventionbureau Foto van links naar rechts:
Mireille van den Dop-Andeweg (Delft Convention Bureau) Ingrid Rip (Delft Convention Bureau) Linda Kerkhoven (Linda op Locatie)
LOCATIETOUR DELFT 💙 Staat die al in jouw agenda? Niet met een rood kruis maar met een blauw hartje 😉 Maandag 25 oktober 2021 gaan we Delft ontdekken. We zijn flink aan het puzzelen om een waardevol programma in elkaar te zetten. Misschien lukt het om in één dag acht locaties te zien en te beleven. Sommige locaties in de stad liggen namelijk op loop-/kruipafstand van elkaar en daardoor verliezen we weinig reistijd. We starten en eindigen op twee locaties nabij treinstation Delft, maar ook parkeren is heel makkelijk in Delft. We hopen je dan te zien! #keepyouposted PS: Ben je meetingplanner of eventmanager of zoek en boek je vanuit een andere rol locaties? Ga dan mee op #locatietour. Wil je een uitnodiging ontvangen stuur dan een mailtje naar info@lindaoplocatie.nl