Je weet pas echt hoe het is, als je er bent geweest.

Locatietour

Een locatie moet je gezien en gevoeld hebben om een goede indruk te krijgen. Na een bezoek weet je pas echt hoe het er is. Door het accent tijdens een locatiebezoek te leggen op de unieke factor, krijgt het plakkracht. Je hebt het beleefd en daarom zit een locatie op je netvlies.

Voor locaties zijn bezichtigingen niet altijd praktisch omdat het vaak tussen de bedrijven door gedaan moet worden. Voor eventmanagers en meetingplanners is het aantrekkelijk om op één dag meerdere locaties te bezoeken. En met een inhoudelijk interessant programma en professionele groepssamenstelling is het zeker een dag om vrij voor te plannen in de agenda.

Tijdens de online editie neemt Linda je via haar eigen geproduceerde vlogs mee op Locatietour. Een locatiebezoek alsof je erbij bent. Je maakt kennis met de locatiehost en ervaart in enkele minuten de ambiance.

De Locatietour biedt dus zowel voor de aanbieder als de opdrachtgever, uitkomst.

Terugblik

Locatietour Zwolle stad en regio

Maandag 1 juli 2024

We beleefden in Zwolle stad en regio, vijf prachtige locaties en raakten extra geïnspireerd door de verrassende invulling van het programma. We deden een netwerk-stoelendans, stapten in een drakenboot, speelden een aanmoedigingspel, maakten kennis met het ReCharge experiment, genoten van life muziek en breakdansers op het podium, en lieten ons verwennen met culinaire uitspattingen. Op dit soort dagen besef je dat je je gelukkig mag prijzen dat je in de allerleukste branche werkt. 

Locatietour Utrecht stad

Maandag 4 maart 2024

Utrecht stad verraste met een veelzijdige en vitale Locatietour. We bezochten een: watertoren, oud klooster, stadskasteel, historisch pesthuis, een 17e eeuws pand aan de nieuwe gracht, het winterverblijf huis van Belle van Zuylen en een futurische congreslocatie.

De gehele Locatietour werd te voet afgelegd en dat was geen straf met een heerlijk voorjaarszonnetje in het gezicht.

Eerstvolgende Locatietour

Maandag 23 september 2024 Utrecht Region (Nieuwegein, Vianen)

Met de Locatietour Utrecht Region ontdekken we zeven locaties in Nieuwegein en eentje net over de gemeentegrens in Vianen. Houd je van culinaire uitspattingen en lijkt het je leuk om te netwerken door samen te koken? Ga dan mee! Linda is opgegroeid in Nieuwegein en kent daar de weg op haar duimpje. Ze verrast jou met onontdekte locaties voor zakelijke meetings en events. Op de fiets kom je op de mooiste plekken, dus dat gaan we doen. Save the date! 

Reviews

Monique André de la Porte
Monique André de la PorteUtrecht Convention Bureau (2020)
Lees verder
Ik ken Linda als een top-organisator met oog voor detail, perfectionist tot in de laatste puntjes, creatief en proactief. Daarnaast ervaar ik Linda als een heerlijke persoonlijkheid om mee te werken, open, eerlijk en “to the point”.
Yvonne Hulleman
Yvonne HullemanMeet in Friesland (2020)
Lees verder
Ondanks best wel wat tegenslag pakte Linda de tour en samenwerking op met een enorme dosis humor, enthousiasme, flexibiliteit en creativiteit. De samenwerking met Linda kan ik alleen maar positief over zijn. Het was heel fijn samenwerken.
Jomark Kool
Jomark KoolUWV (2022)
Lees verder
Het is altijd LOL met Linda! Door haar gedrevenheid en passie voor het vak weet zij mensen te enthousiasmeren, te prikkelen en vooral creatieve concepten neer te zetten. Door haar drive en creativiteit is haar aanpak anders, verrassend en vooral leuk!
Jeichien Plantema
Jeichien PlantemaPerfect Events (2021)
Lees verder
Ik ken Linda al heel lang en delen onze passie voor het evenementen vak! Ze bruist van de ideeën en energie. Ik ben al meerdere keren mee geweest op locatietour die perfect georganiseerd worden en voelen als een uitje voor mij als Ontmoetingspecialist!
John van Sas
John van SasArt of Events (2023)
Lees verder
Komt het door de verscheidenheid van locaties, door de leuke intermezzo’s, doordat je zo verwend wordt, door de goede sfeer en prettige mogelijkheden om met vakgenoten te spreken en te netwerken? Waarschijnlijk is het de combinatie van dit alles en het feit dat Linda heel goed weet wat zinvol is voor de bezoekers van deze locatietours en voor de locaties.
Previous
Volgende

Recente artikelen

Instagram Locatietour