Je weet pas echt hoe het is, als je er bent geweest.

Locatietour

Een locatie moet je gezien en gevoeld hebben om een goede indruk te krijgen. Na een bezoek weet je pas echt hoe het er is. Door het accent tijdens een locatiebezoek te leggen op de unieke factor, krijgt het plakkracht. Je hebt het beleefd en daarom zit een locatie op je netvlies.

Voor locaties zijn bezichtigingen niet altijd praktisch omdat het vaak tussen de bedrijven door gedaan moet worden. Voor eventmanagers en meetingplanners is het aantrekkelijk om op één dag meerdere locaties te bezoeken. En met een inhoudelijk interessant programma en professionele groepssamenstelling is het zeker een dag om vrij voor te plannen in de agenda.

Tijdens de online editie neemt Linda je virtueel mee op Locatietour. Een locatiebezoek alsof je erbij bent. Je maakt kennis met de locatiehost en ervaart in enkele minuten de ambiance.

De Locatietour biedt dus zowel voor de aanbieder als de opdrachtgever, uitkomst.

Terugblik

Locatietour Leeuwarden, Friesland

Maandag 6 juli 2020

Met een grote glimlach staar ik over het water terwijl de wind flink aan het fokkezeil trekt. We zijn met zijn achten aan boord van een prachtige houten Skûtsje en varen door Nationaal Park de Alde Feanen. Heel eventjes zijn we allemaal stil: wat hebben we een fantastische dag achter de rug!

 

Linda op Locatietour Betuwe

Vrijdag 28 mei 2021

Tijdens de online Locatietour bezocht Linda op Locatie vier onontdekte locaties in de Betuwe. Moet jij bij het horen of lezen daarvan even googelen of achter je oren krabben? Dan ben je denk ik niet de enige. De Betuwe ligt centraler in Nederland dan je wellicht in eerste instantie denkt. De locatietour ging langs locaties gevestigd in Beesd, Buren en Culemborg en dat is vanuit Utrecht gezien nog geen half uurtje reizen!

Eerstvolgende Locatietour

Dinsdag 6 juli 2021 | Utrecht Region

We reizen coronaproof langs vijf eventlocaties. In de ochtend met eigen auto en in de middag in kleine groepen op de fiets.

Op anderhalve meter leren we meer over storytelling, mixen we onze eigen cocktails, bakken brood en genieten vooral van het samen buiten zijn in de natuur.

Reviews

Monique André de la Porte
Monique André de la Porte– Utrecht Convention Bureau (2020)
Lees verder
Ik ken Linda als een top-organisator met oog voor detail, perfectionist tot in de laatste puntjes, creatief en proactief. Daarnaast ervaar ik Linda als een heerlijke persoonlijkheid om mee te werken, open, eerlijk en “to the point”.
Yvonne Hulleman
Yvonne Hulleman- Meet in Friesland (2020)
Lees verder
Ondanks best wel wat tegenslag pakte Linda de tour en samenwerking op met een enorme dosis humor, enthousiasme, flexibiliteit en creativiteit. De samenwerking met Linda kan ik alleen maar positief over zijn. Het was heel fijn samenwerken.
Rianne Delissen
Rianne Delissen- FLINT (2019)
Lees verder
Loyaal, betrokken, creatief en vooral plezier. Dat zijn de woorden die bij me opkomen als ik terugdenk aan de samenwerking met Linda. Zij heeft echt een top Locatietour georganiseerd in Amersfoort en ik ben blij dat ik daaraan mocht bijdragen.
Jeichien Plantema
Jeichien Plantema- Perfect Events (2021)
Lees verder
Ik ken Linda al heel lang en delen onze passie voor het evenementen vak! Ze bruist van de ideeën en energie. Ik ben al meerdere keren mee geweest op locatietour die perfect georganiseerd worden en voelen als een uitje voor mij als Ontmoetingspecialist!
Maaike Witjes
Maaike Witjes- More than events (2017)
Lees verder
Om met Linda samen te werken, te brainstormen, nieuwe ideeën uit te rollen is een feestje – Haar locatietours zijn vernieuwend, verfrissend en uniek. Waardoor je elke keer weer met energie en vol ideeën thuiskomt.
Previous
Next

Recente artikelen

Instagram Locatietour

WE MOGEN WEER • Dit enthousiaste team was er in de herfst al klaar voor. Maar nu mogen we dan e i n d e l i j k los! Op dinsdag 6 juli is het zover, de #locatietour #utrechtregion. Vanochtend tijdens de kick-off de laatste puntjes op de i gezet. Het wordt een fantastische dag met een inhoudelijk programma van @rensdejong en verder gaan de locaties jou verrassen en inspireren. We hebben nog een paar plekjes vrij omdat we de groep in de ochtend en middag opsplitsen. ‘s Ochtends bezoek je twee locaties met je eigen auto en ‘s middag springen we op de fiets in drie teams. ➡️ link in bio Het wordt vast een heerlijke buitendag! En nu maar hopen op mooi weer ;)) Ben jij er ook bij? #locatietour #utrechtregion #nieuwegein #houten #bunnik #utrecht #eventmanagers #meetingplanners #locaties #eventlocaties #buitenlocaties
KÂLD KLETSKE • Na een lange dag toeren van locatie naar locatie, is een Kâld Kletske welverdiend. @brouwerijdockum komt met deze leuke bierbus heerlijke zelfgebrouwen biertjes tappen op jouw #event. #locatietour #friesland #kaldkletske #foodtruck #bierbus #streekbier #zelfgebrouwenbier #biertje #foodtrucks #events #eventprofsnl
PIZZA EN VOETBAL • Nooit meer zeggen dat mannen maar één ding tegelijk kunnen 😉 Super blij met Wesly die ondanks de oranje voetbalwedstrijd toch pizza’s voor ons kwam bakken 😍 En die pizza’s smaakten dubbel zo lekker met een oranje-overwinning in the pocket. Wesly was net op tijd thuis voor de nabeschouwing 😬😅➡️ @pizzametpazzi #foodtruck #pizza #pizzaoven #events #voetbal #ek2021 #friesland #locatietour #eventprofsnl #foodtruckfestival #pizzametpazzi #held
HET WATER OP • Einde van de middag konden we toch nog even het water op voor echte Friese vibes. Bij @zeilschooldemorra kun je met grote groepen het water op. Afsluiten met een bbq of borrel maakt jouw bedrijfsuitje of incentive compleet. En bij slecht weer….? Binnen in de oude melkfabriek is genoeg ruimte 😉 #zeilen #zeilschool #friesland #locatietour #bedrijfsuitje #inventive #teambuilding #watersport