Je weet pas echt hoe het is, als je er bent geweest.

Locatietour

Een locatie moet je gezien en gevoeld hebben om een goede indruk te krijgen. Na een bezoek weet je pas echt hoe het er is. Door het accent tijdens een locatiebezoek te leggen op de unieke factor, krijgt het plakkracht. Je hebt het beleefd en daarom zit een locatie op je netvlies.

Voor locaties zijn bezichtigingen niet altijd praktisch omdat het vaak tussen de bedrijven door gedaan moet worden. Voor eventmanagers en meetingplanners is het aantrekkelijk om op één dag meerdere locaties te bezoeken. En met een inhoudelijk interessant programma en professionele groepssamenstelling is het zeker een dag om vrij voor te plannen in de agenda.

Tijdens de online editie neemt Linda je virtueel mee op Locatietour. Een locatiebezoek alsof je erbij bent. Je maakt kennis met de locatiehost en ervaart in enkele minuten de ambiance.

De Locatietour biedt dus zowel voor de aanbieder als de opdrachtgever, uitkomst.

Terugblik

Locatietour Haarlem

Dinsdag 12 juli 2022

We bezochten in Haarlem tien event- en meetinglocaties op één dag. Dat vereiste wel een sterk staaltje creatief denken en planning maar met behulp van de kookwekker en snelle fietsroutes bekeken we vijf van de tien locaties in een kwartiertje. We begonnen zen met een worksop begeleid door piano & viool en eindigden uitbundig in festivalsetting op terras aan het water. 

Locatietour Utrecht

Woensdagavond 13 + donderdag 14 april 2022

Rekening houdend met de volle agenda’s van de event- en meetingplanners bedacht ik in samenwerking met Utrecht Convention Bureau een avondeditie van de Locatietour, waarbij iedereen mocht blijven overnachten. Na ontbijt en inspiratie interview over conceptdenken vertrokken we met zijn allen naar de Jaarbeurs voor een bezoek aan de beurs EventSummit. 

Eerstvolgende Locatietour

Donderdag 20 oktober 2022 Outdoor op de Utrechtse Heuvelrug

In samenwerking met Utrecht Region organiseer ik op donderdag 20 oktober 2022 de Locatietour Outdoor op de Utrechtse Heuvelrug. Ben je Eventmanager of meetingplanner, dan kun je kosteloos mee. Check het programma en schrijf je in via onderstaande knop.

Reviews

Monique André de la Porte
Monique André de la PorteUtrecht Convention Bureau (2020)
Lees verder
Ik ken Linda als een top-organisator met oog voor detail, perfectionist tot in de laatste puntjes, creatief en proactief. Daarnaast ervaar ik Linda als een heerlijke persoonlijkheid om mee te werken, open, eerlijk en “to the point”.
Yvonne Hulleman
Yvonne HullemanMeet in Friesland (2020)
Lees verder
Ondanks best wel wat tegenslag pakte Linda de tour en samenwerking op met een enorme dosis humor, enthousiasme, flexibiliteit en creativiteit. De samenwerking met Linda kan ik alleen maar positief over zijn. Het was heel fijn samenwerken.
Jomark Kool
Jomark KoolUWV (2022)
Lees verder
Het is altijd LOL met Linda! Door haar gedrevenheid en passie voor het vak weet zij mensen te enthousiasmeren, te prikkelen en vooral creatieve concepten neer te zetten. Door haar drive en creativiteit is haar aanpak anders, verrassend en vooral leuk!
Jeichien Plantema
Jeichien PlantemaPerfect Events (2021)
Lees verder
Ik ken Linda al heel lang en delen onze passie voor het evenementen vak! Ze bruist van de ideeën en energie. Ik ben al meerdere keren mee geweest op locatietour die perfect georganiseerd worden en voelen als een uitje voor mij als Ontmoetingspecialist!
Ingrid Rip
Ingrid RipDelft Convention Bureau (2021)
Lees verder
Tijdens de ontwikkeling van het programma hebben we niet alleen heel veel LOL gehad - hoe kan het ook anders - er was veel ruimte voor inspirerende ideeën over en weer zodat uiteindelijk een programma ontstond dat informatief, kennisrijk en inspirerend was.
Previous
Next

Recente artikelen

Instagram Locatietour

BUITEN BEWEGEN TIJDENS JE EVENT • De Locatietours waarbij we buiten bewegen - wandelen of fietsen van locatie naar locatie - integreren in de programma’s zijn gemiddeld gezien meer succesvol dan edities waar we dit minder doen. Voor Janine van @dutchoutdoors.nl is hier een logische verklaring voor. Zij zegt: “Buiten bewegen maakt je creatiever, positiever en daarmee ook productiever. “ Op de Utrechtse Heuvelrug vind je veel locaties waarbij het naar buiten gaan heel logisch is. Tijdens de Locatietour op 20 oktober 2022 bezoeken we er acht die aan de rand of midden in het bos liggen. Hoe integreer je een buiten bewegen programma in je event? En waarom is dit nuttig om te doen? Janine en Eva delen tips en tricks. En…. ze nemen ons mee naar buiten! Ga je mee dit zelf ervaren? We zitten bijna vol, dus snel aanmelden 😉 via de link in bio. (Alleen voor eventmanagers of meetingplanners.) PS: Benieuwd naar deze locatie? Het is de zevende ‘tussenstop’ locatie die we bezoeken tijdens deze #locatietour #locatietour #utrechtseheuvelrug #driebergen #zeist #visitutrechtregion #utrechtregion #eventlocatie #congreslocatie #buitenlocatie #groenelocatie #vergaderlocatie #outdoor #outdoorprogramma #eventmanager #meetingplanner
BALLETJE TRAPPEN • Niet mijn meest charmante foto maar wel authentiek haha. (En hij ⚽️ ging zeker wel over het net.) Even een throw back naar de @locatietour in 2017 toen we ook in de regio Utrecht locaties bezochten en we de KNVB-campus bezochten. (Ja heel tof voor events!) We ontkomen er niet aan, we vallen iets in herhaling. Is dat erg? Nope. Waarom? Het bestand van eventplanners is niet meer precies hetzelfde als vijf jaar geleden. Bovendien, vernieuwen deze locaties ook en dus moet er weer een ander interieur of exterieur op je netvlies. We gaan deze editie dus weer een balletje trappen maar ook weer een andere voetvaardigheid oefenen. Lekker buiten bewegen want dat is ons thema deze editie van de #locatietour. Ben je eventmanager of meetingplanner en heb je 20 oktober nog vrij in je agenda? Ga dan mee inspiratie opdoen. We beleven in totaal acht locaties op de Utrechtse Heuvelrug. ➡️ Info en aanmelden via de link in bio! #locatietour #lol #lindaoplocatie #voetbal #teambuilding #locaties #eventlocatie #congreslocatie #utrechtseheuvelrug #utrechtregion #eventlocatie #vergaderlocatie #meetings #meetingvenue #utrecht #zeist
DINER IN HET KASTEEL • Na een actieve outdoor dag sturen we je zeker niet met een lege maag de file in. Daarnaast beleef je deze locatie het beste via je smaakpapillen. Toch…. het oog wil ook wat en daarom zorgt @justmarie.nl voor een sfeervolle setting. Telefoon in de aanslag voor mooie sfeerbeelden en inspiratie voor jouw aankomende events. Heb jij je al aangemeld voor de #locatietour Outdoor op de Utrechtse Heuvelrug op donderdag 20 oktober 2022? Er is plek voor zo’n veertig eventmanagers, meetingplanners. De eerste 25 aanmeldingen zijn al binnen (check de online gastenlijst). ➡️ Info en aanmelden via de link in bio! #locatietour #eventlocatie #congreslocatie #events #eventsnl #eventprofsnl #congresbureau #eventbureau #utrechtregion #utrecht #utrechtseheuvelrug
OP VERKENNINGSTOCHT • Deze week ging ik - @lindaoplocatie - samen met het team van Utrecht Convention Bureau en RBT Utrechtse Heuvelrug op verkenningstocht ter voorbereiding van de Locatietour op donderdag 20 oktober 2022. We fietsten van het ene naar het andere landgoed en genoten van de prachtige herfstkleuren en geuren, het zonnetje en hadden LOL. Krijg je nu ook zin om mee te gaan? Zoek en boek je regelmatig locaties voor je zakelijke meetings, trainingen of congressen? Ga dan mee inspiratie opdoen op 20 oktober 2022. Deelname is kosteloos. Check de link in bio en klik door naar de eventwebsite. #locatietour #utrechtregion #utrechtseheuvelrug #eventsnl #eventprofsnl #eventmanager #meetingplanner #eventbureau #congresbureau #congres #lindaoplocatie #utrechtconventionbureau #utrechtmarketing #opdeheuvelrug #fietsen