Je weet pas echt hoe het is, als je er bent geweest.

Locatietour

Een locatie moet je gezien en gevoeld hebben om een goede indruk te krijgen. Na een bezoek weet je pas echt hoe het er is. Door het accent tijdens een locatiebezoek te leggen op de unieke factor, krijgt het plakkracht. Je hebt het beleefd en daarom zit een locatie op je netvlies.

Voor locaties zijn bezichtigingen niet altijd praktisch omdat het vaak tussen de bedrijven door gedaan moet worden. Voor eventmanagers en meetingplanners is het aantrekkelijk om op één dag meerdere locaties te bezoeken. En met een inhoudelijk interessant programma en professionele groepssamenstelling is het zeker een dag om vrij voor te plannen in de agenda.

Tijdens de online editie neemt Linda je via haar eigen geproduceerde vlogs mee op Locatietour. Een locatiebezoek alsof je erbij bent. Je maakt kennis met de locatiehost en ervaart in enkele minuten de ambiance.

De Locatietour biedt dus zowel voor de aanbieder als de opdrachtgever, uitkomst.

Terugblik

Locatietour Utrecht stad

Maandag 4 maart 2024

Utrecht stad verraste met een veelzijdige en vitale Locatietour. We bezochten een: watertoren, oud klooster, stadskasteel, historisch pesthuis, een 17e eeuws pand aan de nieuwe gracht, het winterverblijf huis van Belle van Zuylen en een futurische congreslocatie.

De gehele Locatietour werd te voet afgelegd en dat was geen straf met een heerlijk voorjaarszonnetje in het gezicht.

Locatietour Deventer

Zo 5 + maandag 6 november 2023

Dacht je dat je alle locaties en destinaties in de event- en meetingmarkt wel kende, dan is daar onontdekt zakelijk Deventer om je te verrassen en inspireren.

We proefden de surfale, fietsten op een hoge bi, doken in de wereld van de korte film, leerden de night fever moves, keken kunst in een prachtige setting met prikkelende smaken, voelden de stad met stukje street art, namen terloops een podcast op en ontdekten de industriële kant met hippe venues. 

Eerstvolgende Locatietour

Maandag 1 juli 2024 Zwolle stad en regio

We zijn begonnen met de oriëntatie en organisatie van een Locatietour in de regio en stad en hebben al prachtige pareltjes gespot. We onderzoeken de mogelijkheid om het te combineren met een overnachting van maandag op dinsdag dus houdt de maandagmiddag, – avond en dinsdagochtend voorlopig nog even vrij in je agenda. Blijf op de hoogte via onze socials @locatietour op LinkedIn en Instagram. Deze editie wordt georganiseerd in samenwerking met Congresregio Zwolle.

Reviews

Monique André de la Porte
Monique André de la PorteUtrecht Convention Bureau (2020)
Lees verder
Ik ken Linda als een top-organisator met oog voor detail, perfectionist tot in de laatste puntjes, creatief en proactief. Daarnaast ervaar ik Linda als een heerlijke persoonlijkheid om mee te werken, open, eerlijk en “to the point”.
Yvonne Hulleman
Yvonne HullemanMeet in Friesland (2020)
Lees verder
Ondanks best wel wat tegenslag pakte Linda de tour en samenwerking op met een enorme dosis humor, enthousiasme, flexibiliteit en creativiteit. De samenwerking met Linda kan ik alleen maar positief over zijn. Het was heel fijn samenwerken.
Jomark Kool
Jomark KoolUWV (2022)
Lees verder
Het is altijd LOL met Linda! Door haar gedrevenheid en passie voor het vak weet zij mensen te enthousiasmeren, te prikkelen en vooral creatieve concepten neer te zetten. Door haar drive en creativiteit is haar aanpak anders, verrassend en vooral leuk!
Jeichien Plantema
Jeichien PlantemaPerfect Events (2021)
Lees verder
Ik ken Linda al heel lang en delen onze passie voor het evenementen vak! Ze bruist van de ideeën en energie. Ik ben al meerdere keren mee geweest op locatietour die perfect georganiseerd worden en voelen als een uitje voor mij als Ontmoetingspecialist!
John van Sas
John van SasArt of Events (2023)
Lees verder
Komt het door de verscheidenheid van locaties, door de leuke intermezzo’s, doordat je zo verwend wordt, door de goede sfeer en prettige mogelijkheden om met vakgenoten te spreken en te netwerken? Waarschijnlijk is het de combinatie van dit alles en het feit dat Linda heel goed weet wat zinvol is voor de bezoekers van deze locatietours en voor de locaties.
Vorige
Volgende

Recente artikelen

Instagram Locatietour