Je weet pas echt hoe het is, als je er bent geweest.

Locatietour

Een locatie moet je gezien en gevoeld hebben om een goede indruk te krijgen. Na een bezoek weet je pas echt hoe het er is. Door het accent tijdens een locatiebezoek te leggen op de unieke factor, krijgt het plakkracht. Je hebt het beleefd en daarom zit een locatie op je netvlies.

Voor locaties zijn bezichtigingen niet altijd praktisch omdat het vaak tussen de bedrijven door gedaan moet worden. Voor eventmanagers en meetingplanners is het aantrekkelijk om op één dag meerdere locaties te bezoeken. En met een inhoudelijk interessant programma en professionele groepssamenstelling is het zeker een dag om vrij voor te plannen in de agenda.

Tijdens de online editie neemt Linda je virtueel mee op Locatietour. Een locatiebezoek alsof je erbij bent. Je maakt kennis met de locatiehost en ervaart in enkele minuten de ambiance.

De Locatietour biedt dus zowel voor de aanbieder als de opdrachtgever, uitkomst.

Terugblik

Locatietour Delft

Dinsdag 25 oktober 2021

Waar doe je als eventmanager zélf eigenlijk al die inspiratie op waar je je opdrachtgevers mee overdonderd? Nou, bijvoorbeeld tijdens de Locatietour Delft! Echt onontdekte parels die je zonder de echte Delftkenner nooit zou vinden, maar ook plekken met dat typisch Delftse DNA. Historie, hightech en natuurlijk dat blauwe randje, de shot inspiratie wordt door sommigen direct doorgezet in daden. En ja hoor, nog tijdens de tour druppelen de eerste beloftes voor boekingen binnen!

Linda op Locatietour (online) in ZuidOost Friesland

Maandag 21 februari 2021

Op uitnodiging van Meet in Friesland, ging Linda op Locatie dit keer op Locatietour naar Het Andere Friesland. Het Friesland met outdoor uitspattingen in het bos en op de hei. Linda’s liefde voor Friesland groeit met ieder locatiebezoek aldaar. Deze editie werd het tijdens de opnames zelfs bezegeld met een hartje in de lucht. Of was het toch een Fries pompeblêd? (Het waterblad dat lijkt op een hartje dat zichtbaar is op de Friese vlag.)

Eerstvolgende Locatietour

Save the date: 12 juli 2022 gaan we naar Haarlem

Op dinsdag 12 juli 2022 organiseer ik in samenwerking met Haarlem Marketing een Locatietour in Haarlem stad. Ben je Eventmanager of meetingplanner en wil je alvast een plekje reserveren? Stuur mij dan alvast een berichtje. De eventwebsite gaat ongeveer 1 maand voor de Locatietour online.

Reviews

Monique André de la Porte
Monique André de la PorteUtrecht Convention Bureau (2020)
Lees verder
Ik ken Linda als een top-organisator met oog voor detail, perfectionist tot in de laatste puntjes, creatief en proactief. Daarnaast ervaar ik Linda als een heerlijke persoonlijkheid om mee te werken, open, eerlijk en “to the point”.
Yvonne Hulleman
Yvonne HullemanMeet in Friesland (2020)
Lees verder
Ondanks best wel wat tegenslag pakte Linda de tour en samenwerking op met een enorme dosis humor, enthousiasme, flexibiliteit en creativiteit. De samenwerking met Linda kan ik alleen maar positief over zijn. Het was heel fijn samenwerken.
Jomark Kool
Jomark KoolUWV (2022)
Lees verder
Het is altijd LOL met Linda! Door haar gedrevenheid en passie voor het vak weet zij mensen te enthousiasmeren, te prikkelen en vooral creatieve concepten neer te zetten. Door haar drive en creativiteit is haar aanpak anders, verrassend en vooral leuk!
Jeichien Plantema
Jeichien PlantemaPerfect Events (2021)
Lees verder
Ik ken Linda al heel lang en delen onze passie voor het evenementen vak! Ze bruist van de ideeën en energie. Ik ben al meerdere keren mee geweest op locatietour die perfect georganiseerd worden en voelen als een uitje voor mij als Ontmoetingspecialist!
Ingrid Rip
Ingrid RipDelft Convention Bureau (2021)
Lees verder
Tijdens de ontwikkeling van het programma hebben we niet alleen heel veel LOL gehad - hoe kan het ook anders - er was veel ruimte voor inspirerende ideeën over en weer zodat uiteindelijk een programma ontstond dat informatief, kennisrijk en inspirerend was.
Previous
Next

Recente artikelen

Instagram Locatietour

HIP OVERNACHTEN IN MOXY UTRECHT • Het nieuwste en hipste hotel in Utrecht is gevestigd in de hippe Rossford Area, recht tegenover treinstation Vaartsche Rijn. Op loopafstand van de binnenstad en in de nabije buurt leuke restaurantconcepten. Het hotel is hip ingericht met leuke creatieve details. In de lobby op de begane grond vind je gezellige huiselijke zitjes. De cocktailbar is 24 uur geopend en dus een borrel voor het slapengaan is zo georganiseerd. Natuuuurlijk moesten we dit even uittesten….;) En wat denk je? Meer dan goedgekeurd. 👌😊 De eerste plannen voor privé weekendjes weg werden al direct gemaakt. Voor zakelijke meetings is dit hotel goed te combineren met grotere events bijvoorbeeld in het @centraalmuseum of @spoorwegmuseum of @gasthuisleeuwenbergh of middelgrote en kleine meetings bij @wturbankitchen @de_zagerij_utrecht of @restaurantleen We bleven met de Locatietour Utrecht - die in samenwerking met Utrecht Convention Bureau werd georganiseerd - voor het eerst een nachtje slapen. Verdeeld over vijf hotels verkenden de eventmanagers en meetingplanners de mogelijkheden en ervaarden ze zelf hoe het was! #locatietour #utrecht #atthemoxy #overnachteninutrecht #hotel #hotels #utrechtstad #utrechtcity #locatie #meetingspaces #vergaderen
NO NONSENSE SFEER MET VIJF STERREN • “Ik wist niet zo goed wat ik wilde. Toen zei mijn moeder je vindt koekjes bakken zo leuk, is de hotelschool niets voor jou?” Het bleek een goed advies want Leo Hollman General Manager bij @grandhotelkarelv zit daar al twintig jaar prima op zijn plek. En het bloed kruipt nog steeds waar het niet gaan kan. Met veel plezier duikt hij even achter de bar of doet de afwas. Gewoon leuk om te doen, zegt hij dan. De informele sfeer geeft je een welkom ‘voel je thuis’ gevoel en dat kan dus ook binnen een vijfsterrensetting. We bleven met de Locatietour Utrecht - die in samenwerking met Utrecht Convention Bureau werd georganiseerd - voor het eerst een nachtje slapen. Verdeeld over vijf hotels verkenden de eventmanagers en meetingplanners de mogelijkheden en ervaarden ze zelf hoe het was! #locatietour #utrecht #utrechtstad #hotel #congreslocatie #vergaderlocatie #vijfsterrenhotel #meetingvenue #domtoren #utrechtmarketing #lindaoplocatie
CITY HOTEL IN SHOPPING CENTRE UTRECHT • Je neemt de rechtstreekse trein van Schiphol naar Centraal Station Utrecht. Na 30 minuten stap je uit en wandel je in 5 minuten ‘volledig droog’ naar het nieuwste City Hotel in Utrecht: @crowneplazautrechtcs Super fijn voor internationale meetings maar natuurlijk ook voor congressen waar deelnemers uit het hele land welkom zijn. Dit hotel beschikt over zeven ultramoderne vergaderruimten voor maximaal 350 gasten. @lindaoplocatie nam ter voorbereiding op de Locatietour Utrecht op 13 en 14 april 2022 een kijkje en sprak met Lisanne van Doorn (Cluster Key Account Manager) en Henk Jan Burgers (General Manager) We bleven met de Locatietour Utrecht - die in samenwerking met Utrecht Convention Bureau werd georganiseerd - voor het eerst een nachtje slapen. Verdeeld over vijf hotels verkenden de eventmanagers en meetingplanners de mogelijkheden en ervaarden ze zelf hoe het was! #locatietour #utrecht #utrechtstad #utrechtcity #centraalstation #csutrecht #hotel #congreslocatie #vergaderlocatie #meetingvenue #hoogcatharijne