Je weet pas echt hoe het is, als je er bent geweest.

Locatietour

Een locatie moet je gezien en gevoeld hebben om een goede indruk te krijgen. Na een bezoek weet je pas echt hoe het er is. Door het accent tijdens een locatiebezoek te leggen op de unieke factor, krijgt het plakkracht. Je hebt het beleefd en daarom zit een locatie op je netvlies.

Voor locaties zijn bezichtigingen niet altijd praktisch omdat het vaak tussen de bedrijven door gedaan moet worden. Voor eventmanagers en meetingplanners is het aantrekkelijk om op één dag meerdere locaties te bezoeken. En met een inhoudelijk interessant programma en professionele groepssamenstelling is het zeker een dag om vrij voor te plannen in de agenda.

Tijdens de online editie neemt Linda je virtueel mee op Locatietour. Een locatiebezoek alsof je erbij bent. Je maakt kennis met de locatiehost en ervaart in enkele minuten de ambiance.

De Locatietour biedt dus zowel voor de aanbieder als de opdrachtgever, uitkomst.

Terugblik

Locatietour Utrecht Region

Dinsdag 6 juli 2021

Hoe het voelde om weer een event te hebben met een groep enthousiaste mensen die niet kunnen wachten om weer leuke events te gaan organiseren? Als een droom na een pittig eventjaar, zo concluderen de deelnemers van de Locatietour Utrecht Region terwijl ze na afloop in de boomgaard van VROEG een drankje drinken.

Linda op Locatietour (online) in de Betuwe

Vrijdag 28 mei 2021

Tijdens de online Locatietour bezocht Linda op Locatie samen met Joep, vier onontdekte locaties in de Betuwe. Moet jij bij het horen of lezen daarvan even googelen of achter je oren krabben? Dan ben je denk ik niet de enige. De Betuwe ligt centraler in Nederland dan je wellicht in eerste instantie denkt. De locatietour ging langs locaties gevestigd in Beesd, Buren en Culemborg en dat is vanuit Utrecht gezien nog geen half uurtje reizen!

Eerstvolgende Locatietour

Binnenkort meer nieuws

We zijn voor 2022 de mogelijkheden aan het onderzoeken voor nieuwe live en online Locatietours. Ben je eventmanager of meetingplanner en wil je ook een keertje mee? Meld je dan aan voor de mailinglijst via onderstaande knop. Ben je stads- of regiopromotor of wil je met jouw locatie ook eens meedoen met de (online) Locatietour? Neem dan contact op met Linda. Tot snel!

Reviews

Monique André de la Porte
Monique André de la PorteUtrecht Convention Bureau (2020)
Lees verder
Ik ken Linda als een top-organisator met oog voor detail, perfectionist tot in de laatste puntjes, creatief en proactief. Daarnaast ervaar ik Linda als een heerlijke persoonlijkheid om mee te werken, open, eerlijk en “to the point”.
Yvonne Hulleman
Yvonne HullemanMeet in Friesland (2020)
Lees verder
Ondanks best wel wat tegenslag pakte Linda de tour en samenwerking op met een enorme dosis humor, enthousiasme, flexibiliteit en creativiteit. De samenwerking met Linda kan ik alleen maar positief over zijn. Het was heel fijn samenwerken.
Rianne Delissen
Rianne DelissenFLINT (2019)
Lees verder
Loyaal, betrokken, creatief en vooral plezier. Dat zijn de woorden die bij me opkomen als ik terugdenk aan de samenwerking met Linda. Zij heeft echt een top Locatietour georganiseerd in Amersfoort en ik ben blij dat ik daaraan mocht bijdragen.
Jeichien Plantema
Jeichien PlantemaPerfect Events (2021)
Lees verder
Ik ken Linda al heel lang en delen onze passie voor het evenementen vak! Ze bruist van de ideeën en energie. Ik ben al meerdere keren mee geweest op locatietour die perfect georganiseerd worden en voelen als een uitje voor mij als Ontmoetingspecialist!
Ingrid Rip
Ingrid RipDelft Convention Bureau (2021)
Lees verder
Tijdens de ontwikkeling van het programma hebben we niet alleen heel veel LOL gehad - hoe kan het ook anders - er was veel ruimte voor inspirerende ideeën over en weer zodat uiteindelijk een programma ontstond dat informatief, kennisrijk en inspirerend was.
Previous
Next

Recente artikelen

Instagram Locatietour

2021 WAS EEN AVONTUUR • Ik had het ook een rollercoaster of worsteling kunnen noemen. Maar terugkijkend zie ik het vooral als één groot avontuur. Ik ben afgelopen jaar zoveel nieuwe uitdagingen aangegaan. Niet alles lukte maar dat leverde dan wel weer heel veel kennis en ervaring op. Er vloeiden tranen van verdriet, van geluk maar zeker ook van het lachen. Scrollend door een telefoon vol filmbeelden en bij het bekijken van deze aftermovie met hoogtepunten, zit ik vooral met een big smile trots te zijn. Ik heb in 2021 nieuwe samenwerkingen gevonden en bestaande versterkt. Heb ik dit jaar met je samengewerkt, plannen gemaakt of hebben we gewoon even gekletst voor de lol? Dankjewel!! Het heeft allemaal geholpen. Veel liefs,
Linda
FILMPJE MAKEN KUN JE ZELF • Je leert het in één dag op dinsdag 1 februari 2022 van de allerleukste trainers John en Richard van filmproductiebedrijf @_broerz_films Ik ben zo trots dat naast GTST en STUKTV ook wij gebruik mogen maken van de filmische eventlocatie @hetzendstation in Lopikerkapel onder de rook van IJsselstein/Utrecht (vlak naast de grootste kerstboom van Nederland, de de Gerbrandy toren.) We zijn te gast bij Anne-Marie en Michiel. (Leuk weetje: we zijn ondernemersburen, dus John, Richard en Linda kunnen dit keer lekker op de fiets ;)) De training is praktisch ingericht en je gaat vooral zelf aan de slag. Aan het einde van de dag heb je je eigen film gemaakt op je eigen telefoon. Learning by doing werkt toch altijd het beste vind je niet? Dat worden prachtige films, sowieso! Klik door naar mijn website via link in bio en dan naar home, trainingen. ➡️ www.lindaoplocatie.nl En/of stuur mij een berichtje als je mee wilt doen. PS: We volgende de corona maatregelen op de voet en schuiven (gewoon weer) door als het moet. Kun je daardoor niet meer deelnemen krijg je je deelnemersbijdrage teruggestort. We hanteren de anderhalve meter en filmen buiten of in lege ruimtes (ruimte genoeg daar). #training #filmenmetjetelefoon #ondernemen #ijsselstein #utrecht #lopikerkapel #lopik #nieuwegein #events #locaties #marketing #venuemarketing #locatiemarketing #ondernemen #zzp #communicatie #eventmanager #eventbureau #eventprofsnl
HET TEGELTJE • Tijdens de Locatietour in Delft mocht een bezoekje aan de fabriek en het museum waar het Delfts Blauwe servies wordt gemaakt niet ontbreken. We zagen hoe een meesterschilder van @royaldelft_official met een bijzonder project bezig was. Veel mensen vroegen zich af - en ik in het bijzonder - :
1. Hoe is het eindresultaat geworden? 
2. Waar komt het tegeltje te hangen? Gisteren werden deze vragen beantwoord tijdens de kerstlunch bij @lindaoplocatie met Mireille en Ingrid van het @delftconventionbureau Het zijn de kleine dingen in het leven die je juist in deze tijd een boost geven. Genoten van een gezellige evaluatie en zo blij en trots op deze tegel. #locatietour #delft #delftsblauw #eventsnl #eventbranche #kerstlunch