Je weet pas echt hoe het is, als je er bent geweest.

Locatietour

Een locatie moet je gezien en gevoeld hebben om een goede indruk te krijgen. Na een bezoek weet je pas echt hoe het er is. Door het accent tijdens een locatiebezoek te leggen op de unieke factor, krijgt het plakkracht. Je hebt het beleefd en daarom zit een locatie op je netvlies.

Voor locaties zijn bezichtigingen niet altijd praktisch omdat het vaak tussen de bedrijven door gedaan moet worden. Voor eventmanagers en meetingplanners is het aantrekkelijk om op één dag meerdere locaties te bezoeken. En met een inhoudelijk interessant programma en professionele groepssamenstelling is het zeker een dag om vrij voor te plannen in de agenda.

Tijdens de online editie neemt Linda je virtueel mee op Locatietour. Een locatiebezoek alsof je erbij bent. Je maakt kennis met de locatiehost en ervaart in enkele minuten de ambiance.

De Locatietour biedt dus zowel voor de aanbieder als de opdrachtgever, uitkomst.

Terugblik

Locatietour Utrecht Region

Maandag 16 + dinsdag 17 januari 2023

Wat acrobatische toeren, missievol meeten, rust in de natuur, sprookjesachtig dineren en een koude kermis met elkaar gemeen hebben? Het zijn de krenten uit de pap die Utrecht Convention Bureau en RBT Heuvelrug en Vallei er samen met Linda op Locatie uitpikte voor de Locatietour Utrecht Region. Hoe zet je eventmanagers zelf op scherp? Een beetje creatieve ontregeling blijkt een prima manier!

Locatietour Outdoor op de Utrechtse Heuvelrug

Donderdag 20 oktober 2022

Hup naar buiten! We fietsten zo’n 25 kilometer om acht verschillende congres- en eventlocaties te zien en ervaren. Buiten bewegen maakt positiever, creatiever en daarmee ook productiever zegt Dutch outdoors. Een ommetje tijdens een congres of meeting is al genoeg om de opgenomen informatie beter te doen beklijven.

Eerstvolgende Locatietour

Maandag 3 april 2023 gaan we naar Twente!

Hoe goed ken jij de zakelijke mogelijkheden in de regio Twente? Heb je überhaupt er weleens over na gedacht om naar het oosten van het land af te reizen voor je event. Een onontdekte regio zorgt voor verrassing en inspiratie! Ben je eventmanager of meetingplanner, dan kun je kosteloos mee.  Klik via de button hieronder door naar de eventwebsite en meld je aan. Deelname door eventmanagers of meetingplanners is kosteloos.

Reviews

Monique André de la Porte
Monique André de la PorteUtrecht Convention Bureau (2020)
Lees verder
Ik ken Linda als een top-organisator met oog voor detail, perfectionist tot in de laatste puntjes, creatief en proactief. Daarnaast ervaar ik Linda als een heerlijke persoonlijkheid om mee te werken, open, eerlijk en “to the point”.
Yvonne Hulleman
Yvonne HullemanMeet in Friesland (2020)
Lees verder
Ondanks best wel wat tegenslag pakte Linda de tour en samenwerking op met een enorme dosis humor, enthousiasme, flexibiliteit en creativiteit. De samenwerking met Linda kan ik alleen maar positief over zijn. Het was heel fijn samenwerken.
Jomark Kool
Jomark KoolUWV (2022)
Lees verder
Het is altijd LOL met Linda! Door haar gedrevenheid en passie voor het vak weet zij mensen te enthousiasmeren, te prikkelen en vooral creatieve concepten neer te zetten. Door haar drive en creativiteit is haar aanpak anders, verrassend en vooral leuk!
Jeichien Plantema
Jeichien PlantemaPerfect Events (2021)
Lees verder
Ik ken Linda al heel lang en delen onze passie voor het evenementen vak! Ze bruist van de ideeën en energie. Ik ben al meerdere keren mee geweest op locatietour die perfect georganiseerd worden en voelen als een uitje voor mij als Ontmoetingspecialist!
John van Sas
John van SasArt of Events (2023)
Lees verder
Komt het door de verscheidenheid van locaties, door de leuke intermezzo’s, doordat je zo verwend wordt, door de goede sfeer en prettige mogelijkheden om met vakgenoten te spreken en te netwerken? Waarschijnlijk is het de combinatie van dit alles en het feit dat Linda heel goed weet wat zinvol is voor de bezoekers van deze locatietours en voor de locaties.
Previous
Next

Recente artikelen

Instagram Locatietour

PICK YOUR SIZE & COLOUR • Bij de ingang, van dit best wel sjieke hotel in De Lutte in Twente geeft dit rijtje vrolijke kaplaarzen dan toch een heerlijke no-nonsense hippe landelijke twist. Welke kleur denk je dat ik gekozen heb voor het rondje om het landgoed? Tijdens de @locatietour in Twente eindigt hier onze prachtige tweewieler natuurtocht. Tijd voor een kopje thee en een kijkje met kaplaarzen 😉 #locatietour #locatieinspiratie #twente #visittwente #indelutte #kaplaarzen #buitenvergaderen #buitenlocatie #landgoedhotel #hotel #groenelocatie #vergadereninhetgroen
RENNEN, VLIEGEN, LANDEN • Gun jezelf een dagje weg uit de dagelijkse event hectiek en geniet van een ontspannen en inspiratievolle vakdag met branchegenoten. Belangrijk om eerst alles even los te laten (dat doe je vanzelf in het uurtje of langer/korter reizen) om vervolgens op Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie te landen met een kopje koffie of thee. Ja, er zijn leuke haakjes maar ook zinspelingen te bedenken voor je event op deze locatie waar zo’n 60 gebouwen te vinden zijn. Wist je dat? Wellicht wel, maar weet je ook dat je jouw gasten letterlijk kunt laten invliegen? Tijdens de Locatietour Twente starten we op deze locatie met een interactief netwerkspel waarbij je vanzelf de locatie ontdekt. We sluiten af bij de verkeerstoren en de hangar met zicht daarop. Lekker borrelen en eten terwijl je collega ‘abseilt’ … voor wie durft! Deelname aan deze inspiratiedag is kosteloos (alleen toegankelijk voor meetingplanners, eventmanagers, eventbureaus, congresbureau, pco’s etc boekers van locaties.) ➡️ Info en inschrijven via de link in bio! #locatietour #twente #vliegveldtwenthe #vliegveld #eventlocatie #enschede #evenementen #evenementenlocatie #events #eventsnl #eventprofsnl #congreslocatie #bedrijfsuitje #bedrijfsfeest #feestlocatie #teambuilding #trainingslocatie #meetingvenue #meetings #eventmanager #executiveassistant #nvd #sitevisit #locatieinspiratie #inspiratielocatie
VEILIGHEID DENKEN DOEN BELEVEN • Is het niet zo dat je af en toe uit je comfortzone moet stappen, grenzen moet verleggen om weer hoger te kunnen vliegen? Eens? Dan is dit jouw motivatie om (kosteloos) mee te gaan op Locatietour in Twente op maandag 3 april 2023. ➡️ Bekijk het programma op de eventwebsite via de link in bio en registreer direct! Deelname is kosteloos voor meetingplanners en eventmanagers. We beleven onder andere deze goed verstopte en beveiligde locatie in Enschede. Dit is het opleidings- en trainingsdomein voor politie, brandweer, defensie en speciale hulpdiensten. Evenementen groot of klein zijn niet hun corebusiness maar is wel mogelijk. Een zakelijke presentatie met een boodschap over veiligheid in de seminarruimte bijvoorbeeld, gecombineerd met een stoere teambuildingstraining. Wij mogen drie teambuildingstrainingen uittesten: 1. Geblindeerd autorijden
2. Knippen van auto’s (technische hulpverlening)
3. De ademlucht baan, vind je weg naar buiten Welke kies jij? #locatietour #twente #visittwente #visitoost #enschede #eventlocatie #congreslocatie #teambuilding #trainingslocatie #eventprofsnl #eventprofs #eventbureau #bedrijfsuitje #events #teambuilding #teamuitje #teambuildingtraining #evenementenlocatie #congres #meeting #eventsnl #eventbureau #meetings #locaties #locatieinspiratie #locatiemarketing #destinatiemarketing #venuemarketing #veiligheid #lindaoplocatie
GOAJ MET BROMMERSKIEK ‘N • Een veelgebruikte uitspraak in Twente. Maar GA JIJ eigenlijk MEE brommerskiek’n tijdens de #locatietour #twente op maandag 3 april 2023 in Twente? We touren na een culinaire walking lunch heerlijk even zo’n anderhalf tot twee uur door de prachtige natuur van De Lutte. Onderweg stop je af en toe voor een fotootje en we kijken ook nog bij een kleinschalige groeps- en vergaderlocatie. Welk vervoermiddel kies jij? De e-chopper, FatMax e-step, elektrische loopfiets, beach cruiser, e-puch of knaap bike? De keuze is reuze en het leuke is, we kunnen gewoon mixen want iedereen kan even hard. Je toert in een team van ongeveer 10 personen en er zijn prijzzzzzennnn te winnen. ➡️ Check snel even de link in bio en schrijf je direct in. Deelname is kosteloos. De Locatietour is een inspiratie-event voor eventmanagers en meetingplanners. PS: Kom je met de trein? We regelen een pendeldienst van en naar station Enschede! #locatietour #twente #enschede #visittwente #event #events #evenement #eventplanner #meetingplanner #eventmanager #eventburo #eventbureau #eventmanagerslife #congresbureau #pco #nvd #secretaresse #executiveassistant #teambuilding #bedrijfsuitje #incentive #uitje #vervoer #fietsen #ebike #fatmax #chopper #epuch #teambuilding #teamuitje #bedrijfsuitje