Je weet pas echt hoe het is, als je er bent geweest.

Locatietour

Een locatie moet je gezien en gevoeld hebben om een goede indruk te krijgen. Na een bezoek weet je pas echt hoe het er is. Door het accent tijdens een locatiebezoek te leggen op de unieke factor, krijgt het plakkracht. Je hebt het beleefd en daarom zit een locatie op je netvlies.

Voor locaties zijn bezichtigingen niet altijd praktisch omdat het vaak tussen de bedrijven door gedaan moet worden. Voor eventmanagers en meetingplanners is het aantrekkelijk om op één dag meerdere locaties te bezoeken. En met een inhoudelijk interessant programma en professionele groepssamenstelling is het zeker een dag om vrij voor te plannen in de agenda.

Tijdens de online editie neemt Linda je virtueel mee op Locatietour. Een locatiebezoek alsof je erbij bent. Je maakt kennis met de locatiehost en ervaart in enkele minuten de ambiance.

De Locatietour biedt dus zowel voor de aanbieder als de opdrachtgever, uitkomst.

Terugblik

Locatietour Utrecht Region

Maandag 16 + dinsdag 17 januari 2023

Wat acrobatische toeren, missievol meeten, rust in de natuur, sprookjesachtig dineren en een koude kermis met elkaar gemeen hebben? Het zijn de krenten uit de pap die Utrecht Convention Bureau en RBT Heuvelrug en Vallei er samen met Linda op Locatie uitpikte voor de Locatietour Utrecht Region. Hoe zet je eventmanagers zelf op scherp? Een beetje creatieve ontregeling blijkt een prima manier!

Locatietour Outdoor op de Utrechtse Heuvelrug

Donderdag 20 oktober 2022

Hup naar buiten! We fietsten zo’n 25 kilometer om acht verschillende congres- en eventlocaties te zien en ervaren. Buiten bewegen maakt positiever, creatiever en daarmee ook productiever zegt Dutch outdoors. Een ommetje tijdens een congres of meeting is al genoeg om de opgenomen informatie beter te doen beklijven.

Eerstvolgende Locatietour

Maandag 3 april 2023 gaan we naar Twente!

Hoe goed ken jij de zakelijke mogelijkheden in de regio Twente? Heb je überhaupt er weleens over na gedacht om naar het oosten van het land af te reizen voor je event. Een onontdekte regio zorgt sowieso voor verrassing en inspiratie! Ben je eventmanager of meetingplanner, dan kun je kosteloos mee. Meer informatie volgt begin maart. Wil je op de hoogte blijven en sta je nog niet op de mailinglijst vul het contactformulier dan in via onderstaande link. Noteer dus alvast in je agenda: 3 april on tour naar Twente.

Reviews

Monique André de la Porte
Monique André de la PorteUtrecht Convention Bureau (2020)
Lees verder
Ik ken Linda als een top-organisator met oog voor detail, perfectionist tot in de laatste puntjes, creatief en proactief. Daarnaast ervaar ik Linda als een heerlijke persoonlijkheid om mee te werken, open, eerlijk en “to the point”.
Yvonne Hulleman
Yvonne HullemanMeet in Friesland (2020)
Lees verder
Ondanks best wel wat tegenslag pakte Linda de tour en samenwerking op met een enorme dosis humor, enthousiasme, flexibiliteit en creativiteit. De samenwerking met Linda kan ik alleen maar positief over zijn. Het was heel fijn samenwerken.
Jomark Kool
Jomark KoolUWV (2022)
Lees verder
Het is altijd LOL met Linda! Door haar gedrevenheid en passie voor het vak weet zij mensen te enthousiasmeren, te prikkelen en vooral creatieve concepten neer te zetten. Door haar drive en creativiteit is haar aanpak anders, verrassend en vooral leuk!
Jeichien Plantema
Jeichien PlantemaPerfect Events (2021)
Lees verder
Ik ken Linda al heel lang en delen onze passie voor het evenementen vak! Ze bruist van de ideeën en energie. Ik ben al meerdere keren mee geweest op locatietour die perfect georganiseerd worden en voelen als een uitje voor mij als Ontmoetingspecialist!
Ingrid Rip
Ingrid RipDelft Convention Bureau (2021)
Lees verder
Tijdens de ontwikkeling van het programma hebben we niet alleen heel veel LOL gehad - hoe kan het ook anders - er was veel ruimte voor inspirerende ideeën over en weer zodat uiteindelijk een programma ontstond dat informatief, kennisrijk en inspirerend was.
Previous
Next

Recente artikelen

Instagram Locatietour

NEXT GEN Z • Tijdens de Locatietour doken we in de wereld van onze aankomende event- en hospitality collega’s. Boek je de locatie @leerhotelhetklooster voor jouw (meerdaagse) meeting of congres dan word je geholpen door studenten die het vak leren. Fijn voor hun omdat ze ervaring op kunnen doen en voor jou een extra stukje beleving en mooi verhaal aan jouw event toegevoegd. De eventstudenten van @mboamersfoort hielpen ons via @koppelt.mbo om dit mini-event binnen de Locatietour vorm te geven. Festivalsetting met dj voor de ontvangst en daarna een inhoudelijk programma waarin de aankomende en gevestigde eventprofs stellingen deelden over onder andere de inzet van social media voor je event. Robert @_daverend_ (foto), dagvoorzitter en moderator, hielp met de invulling en begeleiding hiervan door een ‘gezamenlijk gesprek op voeten’. Vraagje: Heb jij TikTok en Snapchat al gedownload? #locatietour #utrecht #utrechtregion #amersfoort #opdeheuvelrug #eventprofsnl #eventplanner #eventmanager #hospitality #hotelschool #congreslocatie #eventlocatie #hotel #restaurant #vergaderlocatie
TERUGBLIK LOCATIETOUR UTRECHT REGION • Hoe het was? In woorden niet te doen op dit social media kanaal maar in twee minuten film krijg je zeker een indruk! We bezochten zeven inspirerende locaties en met wat passend entertainment hielden we de energie hoog. Twee dagen vol inspiratie en natuurlijk ook met lol. Je leest er deze week meer over op @highprofileevents en @eventinspiration.nl en voor daarna check de website van @lindaoplocatie voor een terugblik (van alle Locatietours trouwens). Wil je ook eens mee? De volgende Locatietour is 3 april 2023! #locatietour #utrechtregion #utrecht #opdeheuvelrug
EVEN NAAR BUITEN • Vergeet je niet om ook in de winter met je groep even naar buiten te gaan? Een frisse neus zorgt voor frisse inspiratie en door even andere gesprekken te voeren zorgt het voor een reset in je hersenen waardoor alle informatie die hierna wordt gedeeld beter beklijft. Bij @kontakt_der_kontinenten is een gezellige vuurplaats met boomstamzitjes midden in het bos en tevens hun achtertuin. In de zomer zijn er bij het restaurant ook tenten waar je heerlijk buiten kunt lunchen maar een rondje om het voormalige klooster heeft ook zo zijn charme. Er hangt een fijne serene sfeer buiten en dat zijn toch altijd van die genietmomentjes tijdens een drukke werkdag. Tijdens de Locatietour Utrecht Region genoten we ook even van deze ontspannen wandeling na een intensieve ochtend. 🙏 #locatietour #utrechtregion #utrechtseheuvelrug #buitenwerken #ommetje #buitenlocatie #groenelocatie #klooster #congreslocatie #hotel #vergaderlocatie #eventprofsnl #lindaoplocatie
LOL MET CIRCUS TADAA! • Het was een heerlijke energieke start en leuke verrassing, de skill workshop met @circustadaa2009 tijdens de Locatietour Utrecht Region bij @postillion_utrecht_bunnik Wist je dat je door middel van circus onbewust werkt aan vaardigheden zoals: doorzettingsvermogen (vooral blijven oefenen met dat bordje en stokje…. Iedereen heeft er nu eentje thuis dus ik verwacht nog wel wat succesfilmpjes ;)) En als je samen kunstjes gaat doen, acrobatieken, dan is communicatie maar ook vertrouwen een skill waar je samen aan werkt. Een heerlijke energizer en LOL gegarandeerd 😃 #aanrader THX Jos & Bas voor deze leuke samenwerking! #locatietour #utrecht #utrechtregion #opdeheuvelrug #events #eventsnl #locatieinspiratie #eventprofsnl #eventmanager #energizer #workshop #starter #opening #circus #circusworkshop