Je weet pas echt hoe het is, als je er bent geweest.

Locatietour

Een locatie moet je gezien en gevoeld hebben om een goede indruk te krijgen. Na een bezoek weet je pas echt hoe het er is. Door het accent tijdens een locatiebezoek te leggen op de unieke factor, krijgt het plakkracht. Je hebt het beleefd en daarom zit een locatie op je netvlies.

Voor locaties zijn bezichtigingen niet altijd praktisch omdat het vaak tussen de bedrijven door gedaan moet worden. Voor eventmanagers en meetingplanners is het aantrekkelijk om op één dag meerdere locaties te bezoeken. En met een inhoudelijk interessant programma en professionele groepssamenstelling is het zeker een dag om vrij voor te plannen in de agenda.

Tijdens de online editie neemt Linda je virtueel mee op Locatietour. Een locatiebezoek alsof je erbij bent. Je maakt kennis met de locatiehost en ervaart in enkele minuten de ambiance.

De Locatietour biedt dus zowel voor de aanbieder als de opdrachtgever, uitkomst.

Terugblik

Locatietour Delft

Dinsdag 25 oktober 2021

Waar doe je als eventmanager zélf eigenlijk al die inspiratie op waar je je opdrachtgevers mee overdonderd? Nou, bijvoorbeeld tijdens de Locatietour Delft! Echt onontdekte parels die je zonder de echte Delftkenner nooit zou vinden, maar ook plekken met dat typisch Delftse DNA. Historie, hightech en natuurlijk dat blauwe randje, de shot inspiratie wordt door sommigen direct doorgezet in daden. En ja hoor, nog tijdens de tour druppelen de eerste beloftes voor boekingen binnen!

Linda op Locatietour (online) in ZuidOost Friesland

Maandag 21 februari 2022

Op uitnodiging van Meet in Friesland, ging Linda op Locatie dit keer op Locatietour naar Het Andere Friesland. Het Friesland met outdoor uitspattingen in het bos en op de hei. Linda’s liefde voor Friesland groeit met ieder locatiebezoek aldaar. Deze editie werd het tijdens de opnames zelfs bezegeld met een hartje in de lucht. Of was het toch een Fries pompeblêd? (Het waterblad dat lijkt op een hartje dat zichtbaar is op de Friese vlag.)

Eerstvolgende Locatietour

Op dinsdag 12 juli 2022 gaan we naar Haarlem

In samenwerking met Pien Keizer van Haarlem Marketing organiseer ik een Locatietour in Haarlem. Ben je Eventmanager of meetingplanner en wil je mee schrijf je dan in via de eventwebsite.

Reviews

Monique André de la Porte
Monique André de la PorteUtrecht Convention Bureau (2020)
Lees verder
Ik ken Linda als een top-organisator met oog voor detail, perfectionist tot in de laatste puntjes, creatief en proactief. Daarnaast ervaar ik Linda als een heerlijke persoonlijkheid om mee te werken, open, eerlijk en “to the point”.
Yvonne Hulleman
Yvonne HullemanMeet in Friesland (2020)
Lees verder
Ondanks best wel wat tegenslag pakte Linda de tour en samenwerking op met een enorme dosis humor, enthousiasme, flexibiliteit en creativiteit. De samenwerking met Linda kan ik alleen maar positief over zijn. Het was heel fijn samenwerken.
Jomark Kool
Jomark KoolUWV (2022)
Lees verder
Het is altijd LOL met Linda! Door haar gedrevenheid en passie voor het vak weet zij mensen te enthousiasmeren, te prikkelen en vooral creatieve concepten neer te zetten. Door haar drive en creativiteit is haar aanpak anders, verrassend en vooral leuk!
Jeichien Plantema
Jeichien PlantemaPerfect Events (2021)
Lees verder
Ik ken Linda al heel lang en delen onze passie voor het evenementen vak! Ze bruist van de ideeën en energie. Ik ben al meerdere keren mee geweest op locatietour die perfect georganiseerd worden en voelen als een uitje voor mij als Ontmoetingspecialist!
Ingrid Rip
Ingrid RipDelft Convention Bureau (2021)
Lees verder
Tijdens de ontwikkeling van het programma hebben we niet alleen heel veel LOL gehad - hoe kan het ook anders - er was veel ruimte voor inspirerende ideeën over en weer zodat uiteindelijk een programma ontstond dat informatief, kennisrijk en inspirerend was.
Previous
Next

Recente artikelen

Instagram Locatietour

LIEF NETWERK • We zijn begin deze week live gegaan met de eventwebsite voor de Locatietour in Haarlem. Wat een super leuke en lieve reacties heb ik gekregen. Het is altijd een hele klus om jullie mailtjes te beantwoorden maar zo attent dat jullie persoonlijk reageren. Dank daarvoor! Hoewel ik snap dat het jammer is als je niet kunt deelnemen omdat het in je vakantie valt, was dit wel bewust door ons gekozen. We hoopten namelijk dat jouw werkagenda dan wat leger zou zijn zodat je makkelijker tijd vrij kan maken om mee te gaan op deze leuke inspiratiedag. Gelukkig zijn er ook eventmanagers en meetingplanners die nog niet op vakantie zijn en dus hebben ingeschreven. Wat een super mooie gastenlijst hebben we al 😍. Sommigen hebben zelfs al aangegeven wat langer te blijven hangen in Haarlem. En dat lijkt me zo’n goed idee! En zeker omdat de eindlocatie @mooieboules.haarlem een heerlijke hangplek is. Wil je ook mee op Locatietour in Haarlem? Wacht dan niet te lang met inschrijven! Vol = vol (Check de link in bio.) PS: Deze mooie aanbeveling kreeg ik een tijdje geleden van mijn zeer gewaardeerde branchecollega en stadsgenoot Jeichien Plantema van @perfectevents_ijsselstein Hopelijk kun je er de volgende keer weer bij zijn Jeichien. Ik laat je weten hoe het was. Lin 😘 #locatietour #haarlem #netwerk #eventmanagers #meetingplanners #eventprofsnl #eventbureau #ijsselstein #branchecollega
DEZE LOCATIE ZET JE AAN HET DENKEN • In dit museum zie je verschillende kunstwerken die je aan het denken zetten over stigma's en het belang van mentale gezondheid. Wat is normaal en wat is raar? Moeten wij als mens veranderen of moeten we onze ideeën over raar en normaal veranderen? Combineer het inhoudelijke programma van jouw meeting met een interactief en inclusief museumbezoek. 🏆European Museum of the Year 2022. Ga je mee 12 juli 2022 met de #locatietour hier een kijkje nemen? We krijgen een rondleiding met interactie in 30 minuten. Leuk toch? Wedden dat dit onderwerp van gesprek is aan de keukentafel als je thuiskomt? [Capaciteit: Meetingruimte voor max 80 pers in theateropstelling en twee kleinschalige vergaderruimtes. Op maandag en dinsdag is er de mogelijkheid om het museum exclusief af te huren. ] #locatietour #haarlem #museum #museumlocatie #eventlocatie #vergaderlocatie #meetingvenue #cultuurlocatie #congreslocatie #meetings #eventmanager #projectmanager #inspirerendelocaties #inspiratieoplocatie #andersvergaderen #museumofthemind
GA JE MEE NAAR HAARLEM? • Op dinsdag 12 juli 2022 gaan we met de Locatietour naar Haarlem! We bezoeken 10 event- en meetinglocaties op één dag. Hoe dit kan? In de eerste plaats pakken we de fiets, want daarmee verplaats je je toch het snelst in de stad. Daarnaast staat de middag in het teken van de fietsopdracht ‘kijkje in een kwartiertje’. Pien Keizer-de Vries van @haarlemconventionbureau 
 nam de proef op de som. Ben je meeting- of eventplanner meld je dan kosteloos aan voor deze inspiratiedag! Link in bio, reageer hieronder of stuur een persoonlijk bericht. #locatietour #haarlem #locaties #vergaderlocatie #eventlocatie #meetingplanner #events #eventprofsnl #eventsnl #eventbranche #eventmanager #venuemarketing #locatiemarketing #destinatiemarketing
MET DE SLOEP NAAR JE WERK • Aan de Oud-Loosdrechtsedijk in Loosdrecht vind je deze locatie, waar je vergadert in een mooie glazen ruimte middenin de reuring van het restaurant. Bang dat dit af zal leiden? Deze vibe zorgt er juist voor dat iedereen bij de les blijft. En wil je toch graag iets meer privacy? Trek de in between gordijnen dicht en duik in de vergadering, om tijdens de lunch te genieten van het heerlijke eten en drinken. Deze locatie aan de Loosdrechtse Plassen is heel goed bereikbaar met de auto vanaf de A2 en A27. Parkeren is uiteraard gratis. Zowel voor de auto als voor jouw sloep! Kompas Loosdrecht heeft namelijk 8 aanlegplaatsen, waarbij je vanaf de steiger zo de locatie inloopt. Geen files, ideaal! Tijdens de pauzes of afsluitende borrel geniet je binnen of buiten op de Lounge van het geweldige uitzicht. Of nog beter: stap in de sloep met schipper van Kompas Loosdrecht, geniet van het varen onder genot van hapjes en drankjes. Het goede leven begint hier. - - > Meer info en boeken via: @restaurantkompasloosdrecht [Tijdens de Locatietour op de beursvloer op @eventsummitnl stopten we onder andere bij verschillende kleinschalige locaties die vertegenwoordigd waren op het LOL-plein. Heb je het gemist? We lichten ze de komende dagen nog even voor je uit.] #locatieaanhetwater #loosdrecht #vergaderlocatie #buitenvergaderen #aanhetwater #sloep #vergaderen #buitenlocatie #locatietouropdebeursvloer #eventsummit