Je weet pas echt hoe het is, als je er bent geweest.

Locatietour

Een locatie moet je gezien en gevoeld hebben om een goede indruk te krijgen. Na een bezoek weet je pas echt hoe het er is. Door het accent tijdens een locatiebezoek te leggen op de unieke factor, krijgt het plakkracht. Je hebt het beleefd en daarom zit een locatie op je netvlies.

Voor locaties zijn bezichtigingen niet altijd praktisch omdat het vaak tussen de bedrijven door gedaan moet worden. Voor eventmanagers en meetingplanners is het aantrekkelijk om op één dag meerdere locaties te bezoeken. En met een inhoudelijk interessant programma en professionele groepssamenstelling is het zeker een dag om vrij voor te plannen in de agenda.

Tijdens de online editie neemt Linda je virtueel mee op Locatietour. Een locatiebezoek alsof je erbij bent. Je maakt kennis met de locatiehost en ervaart in enkele minuten de ambiance.

De Locatietour biedt dus zowel voor de aanbieder als de opdrachtgever, uitkomst.

Terugblik

Locatietour Leeuwarden, Friesland

Maandag 6 juli 2020

Met een grote glimlach staar ik over het water terwijl de wind flink aan het fokkezeil trekt. We zijn met zijn achten aan boord van een prachtige houten Skûtsje en varen door Nationaal Park de Alde Feanen. Heel eventjes zijn we allemaal stil: wat hebben we een fantastische dag achter de rug!

 

Linda op Locatietour Betuwe

Vrijdag 28 mei 2021

Tijdens de online Locatietour bezocht Linda op Locatie vier onontdekte locaties in de Betuwe. Moet jij bij het horen of lezen daarvan even googelen of achter je oren krabben? Dan ben je denk ik niet de enige. De Betuwe ligt centraler in Nederland dan je wellicht in eerste instantie denkt. De locatietour ging langs locaties gevestigd in Beesd, Buren en Culemborg en dat is vanuit Utrecht gezien nog geen half uurtje reizen!

Eerstvolgende Locatietour

Dinsdag 6 juli 2021 | Utrecht Region

We reizen coronaproof langs vijf eventlocaties. In de ochtend met eigen auto en in de middag in kleine groepen op de fiets.

Op anderhalve meter leren we meer over storytelling, mixen we onze eigen cocktails, bakken brood en genieten vooral van het samen buiten zijn in de natuur.

Reviews

Monique André de la Porte
Monique André de la Porte– Utrecht Convention Bureau (2020)
Lees verder
Ik ken Linda als een top-organisator met oog voor detail, perfectionist tot in de laatste puntjes, creatief en proactief. Daarnaast ervaar ik Linda als een heerlijke persoonlijkheid om mee te werken, open, eerlijk en “to the point”.
Yvonne Hulleman
Yvonne Hulleman- Meet in Friesland (2020)
Lees verder
Ondanks best wel wat tegenslag pakte Linda de tour en samenwerking op met een enorme dosis humor, enthousiasme, flexibiliteit en creativiteit. De samenwerking met Linda kan ik alleen maar positief over zijn. Het was heel fijn samenwerken.
Rianne Delissen
Rianne Delissen- FLINT (2019)
Lees verder
Loyaal, betrokken, creatief en vooral plezier. Dat zijn de woorden die bij me opkomen als ik terugdenk aan de samenwerking met Linda. Zij heeft echt een top Locatietour georganiseerd in Amersfoort en ik ben blij dat ik daaraan mocht bijdragen.
Jeichien Plantema
Jeichien Plantema- Perfect Events (2021)
Lees verder
Ik ken Linda al heel lang en delen onze passie voor het evenementen vak! Ze bruist van de ideeën en energie. Ik ben al meerdere keren mee geweest op locatietour die perfect georganiseerd worden en voelen als een uitje voor mij als Ontmoetingspecialist!
Maaike Witjes
Maaike Witjes- More than events (2017)
Lees verder
Om met Linda samen te werken, te brainstormen, nieuwe ideeën uit te rollen is een feestje – Haar locatietours zijn vernieuwend, verfrissend en uniek. Waardoor je elke keer weer met energie en vol ideeën thuiskomt.
Previous
Next

Recente artikelen

Instagram Locatietour

SCANNEN PRINTEN PLAKKEN • We probeerden tijdens de @locatietour #utrechtregion het nieuwe product van @mo_mice. Naast de eventwebsite met communicatietool voor events kun je nu met je momiceticket zelf contactloos inchecken. Zij leveren een iPad, printer, badges en desgewenst ook keycords. Je houd je ticket op je mobiel of uitgeprint bij de hand en scant zelf in bij de iPad. Vervolgens loop je door naar de printer, en pak en plak je zelf je naametiket op de badge. #easypeasylemonsqueezy Liza en Sven probeerden het even uit voordat we de deelnemers aan de @locatietour ontvingen. Check it out, euh in ;)) ➡️Meer lezen over de Locatietour Utrecht Region? Check de link in bio en lees het volledig artikel op @highprofileevents
LEUKSTE GOODIE EVER • Het leuke van een goodie na afloop is dat je er thuis nog even aan wordt herinnert hoe leuk het event was toch? De deelnemers aan de #locatietour in #utrechtregion kregen na afloop hun zelf geknede deegbal mee naar huis. En zo kwam het dat het de volgende ochtend in ieder huis heerlijk rook naar versgebakken brood en werden ook de smaakpapillen nog eens herinnert aan een heerlijke belevingsdag. Vergaderen, dineren, borrelen, workshop brood bakken of een combi ervan kan bij @restaurantvroeg in #bunnik. En dus iedereen met de leukste ‘goodie’ ever naar huis. Meer weten over deze editie van de #locatietour? Lees het artikel op @highprofileevents via de link in bio
FIETS JE EIGEN FRUITSMOOTHIE • Wat zullen we er allemaal in doen, zeiden de collega’s Tom en Ron van het UWV. Ze deden niet zo moeilijk, een beetje van dit en een beetje van dat. “Dit wordt de lekkerste smoothie ooit gemaakt” zeiden ze vol enthousiasme. Nog even wat metertjes fietsen…. en proeven maar! De shake fietsen van @the_bar_company waren een hit tijdens de #locatietour in #utrechtregion Meer weten of lezen over deze editie? Klik op de link in bio voor het verslag van @highprofileevents
ALS EEN DROOM • Na een pittig eventjaar. Zo schrijft @highprofileevents over de @locatietour #utrechtregion Uitgelicht: “Hoe het voelde om weer een event te hebben met een groep enthousiaste mensen die niet kunnen wachten om weer leuke events te gaan organiseren? Als een droom na een pittig eventjaar, zo concluderen de deelnemers van de Locatietour Utrecht Region terwijl ze na afloop in de boomgaard van Vroeg een drankje drinken. @lindaoplocatie en Utrecht Convention Bureau stelden een inspirerende tour door de Utrechtse regio samen, waarin honderden jaren oude forten en boerderijen omgetoverd bleken tot inspirerende eventlocaties, praktische bereikbaarheid altijd bovenaan staat en bijna elke locatie over fantastisch groene buitenruimte lijkt te beschikken. Niet verwonderlijk dat er al tíjdens de tour over passende evenementen wordt gefantaseerd!” Lees verder via de link in bio! https://www.events.nl/nieuws/locatietour-utrecht-region-als-een-droom-na-een-pittig-eventjaar (copy-paste in je browser)