Je weet pas echt hoe het is, als je er bent geweest.

Locatietour

Een locatie moet je gezien en gevoeld hebben om een goede indruk te krijgen. Na een bezoek weet je pas echt hoe het er is. Door het accent tijdens een locatiebezoek te leggen op de unieke factor, krijgt het plakkracht. Je hebt het beleefd en daarom zit een locatie op je netvlies.

Voor locaties zijn bezichtigingen niet altijd praktisch omdat het vaak tussen de bedrijven door gedaan moet worden. Voor eventmanagers en meetingplanners is het aantrekkelijk om op één dag meerdere locaties te bezoeken. En met een inhoudelijk interessant programma en professionele groepssamenstelling is het zeker een dag om vrij voor te plannen in de agenda.

Tijdens de online editie neemt Linda je via haar eigen geproduceerde vlogs mee op Locatietour. Een locatiebezoek alsof je erbij bent. Je maakt kennis met de locatiehost en ervaart in enkele minuten de ambiance.

De Locatietour biedt dus zowel voor de aanbieder als de opdrachtgever, uitkomst.

Terugblik

Locatietour Deventer

Zo 5 + maandag 6 november 2023

Dacht je dat je alle locaties en destinaties in de event- en meetingmarkt wel kende, dan is daar onontdekt zakelijk Deventer om je te verrassen en inspireren.

We proefden de surfale, fietsten op een hoge bi, doken in de wereld van de korte film, leerden de night fever moves, keken kunst in een prachtige setting met prikkelende smaken, voelden de stad met stukje street art, namen terloops een podcast op en ontdekten de industriële kant met hippe venues. 

Met Linda op Locatietour (online) in Utrecht Region

Dinsdag 25 april 2023

The Big Four: Bomenmuseum, boerderij, boshuis, boektiekhotel. Deze ‘Big Four’ voor jouw vergaderingen en buitenevents, vind je op de Utrechtse Heuvelrug in Utrecht Region. Ga online mee met Linda op Locatietour alsof je er zelf bij bent. Met sfeerbeelden, diepte-interviews door Joep en zeker ook met lol.

Eerstvolgende Locatietour

Maandag 4 maart 2023 Utrecht Stad

Er zijn weer enkele nieuwe meeting- en eventlocaties gevestigd in Utrecht Stad. Die gaan we natuurlijk bezoeken evenals bestaande locaties die je echt gezien maar vooral ook gevoeld moet hebben. Samen met het Utrecht Convention Bureau hebben we een boeiend programma samengesteld waarbij vitaliteit een rol speelt. Trek lekker je wandelschoenen aan want dit programma doen we volledig te voet. 

Reviews

Monique André de la Porte
Monique André de la PorteUtrecht Convention Bureau (2020)
Lees verder
Ik ken Linda als een top-organisator met oog voor detail, perfectionist tot in de laatste puntjes, creatief en proactief. Daarnaast ervaar ik Linda als een heerlijke persoonlijkheid om mee te werken, open, eerlijk en “to the point”.
Yvonne Hulleman
Yvonne HullemanMeet in Friesland (2020)
Lees verder
Ondanks best wel wat tegenslag pakte Linda de tour en samenwerking op met een enorme dosis humor, enthousiasme, flexibiliteit en creativiteit. De samenwerking met Linda kan ik alleen maar positief over zijn. Het was heel fijn samenwerken.
Jomark Kool
Jomark KoolUWV (2022)
Lees verder
Het is altijd LOL met Linda! Door haar gedrevenheid en passie voor het vak weet zij mensen te enthousiasmeren, te prikkelen en vooral creatieve concepten neer te zetten. Door haar drive en creativiteit is haar aanpak anders, verrassend en vooral leuk!
Jeichien Plantema
Jeichien PlantemaPerfect Events (2021)
Lees verder
Ik ken Linda al heel lang en delen onze passie voor het evenementen vak! Ze bruist van de ideeën en energie. Ik ben al meerdere keren mee geweest op locatietour die perfect georganiseerd worden en voelen als een uitje voor mij als Ontmoetingspecialist!
John van Sas
John van SasArt of Events (2023)
Lees verder
Komt het door de verscheidenheid van locaties, door de leuke intermezzo’s, doordat je zo verwend wordt, door de goede sfeer en prettige mogelijkheden om met vakgenoten te spreken en te netwerken? Waarschijnlijk is het de combinatie van dit alles en het feit dat Linda heel goed weet wat zinvol is voor de bezoekers van deze locatietours en voor de locaties.
Previous
Next

Recente artikelen

Instagram Locatietour

LOVE THE STYLE • Ik voelde me hier direct thuis. Waarom? Het is de huiselijk sfeer, mooie warme styling, veel roze en het is een prachtig authentiek pand. Een oud klooster maar nu hotel en meetingvenue. De beelden van de hotelkamers en de kapel waar je met 70 personen plenair kunt meeten deel ik met jullie na de @Locatietour op 4 maart 2024. En het leuke is… Je wandelt hier vanaf CS Utrecht dus in nog geen 10 minuten heen! Echt! We gaan het doen en zelf ervaren. Misschien zelfs met een extra ommetje voor wat meer beleving van Utrecht 😉 Nog heel even geduld. Begin februari start de inschrijving. Blok alvast vanaf 11.30 - 20.30 uur. Inclusief lunch, diner en koffie met lekkernijen voordat je weer naar huis gaat. Of…… je plakt er een nachtje Utrecht aan vast. Omdat het kan. #locatietour #utrecht #utrechtstad #locatieinspiratie #styling #klooster #hotel #vergaderlocatie #congreslocatie #trainingslocatie #vergadering #congres #event #meeting
UTEREG ME STADSIE • Door de stad struinen van afspraak naar afspraak. Ik geniet dan van de beweging, de frisse lucht, mensen, gebouwen en etalages kijken en gewoon even niets. Ontspanning door matige inspanning en dus even een kleine reset in je hoofd. Het werkte gisteren goed. Vol inspiratie en enthousiasme ging ik de afspraken in wat leidde tot leuke plannen en nieuwe samenwerkingen. Dit houd ik erin. Het buiten wandelen door de stad. We doen 4 maart 2024 met de @locatietour alles lopend. Hoeveel we precies gaan wandelen en hoeveel stappen het zijn, laat ik je binnenkort weten want dan test ik de route met het team van Utrecht Convention Bureau uit. Ik neem de vlogcamera mee 😉 Wordt vervolgd! Save the date: maandag 4 maart 2024, 12.00 - 20.30 uur, Locatietour Utrecht stad. #locatietour #utrecht #utrechtmijnstad #locaties #vergaderlocatie #trainingslocatie #congreslocatie #eventlocatie #dinerlocatie
WATERTOREN IN UTRECHT • Zoek je een kleinschalige bijzonder inspirerende vergader- of trainingslocatie in de stad, dan heb ik er weer eentje gevonden hoor! Nu nog in verbouwing maar op 4 maart 2024 tijdens de Locatietour Utrecht zijn ze up and running en piepen we onderweg even naar binnen. #locatietour #utrecht #utrechtstad #vergaderlocatie #trainingslocatie #watertoren #watertorenutrecht #meetings #locatieinspiratie
DEZE LOCATIE IS SPIKSPLINTERNIEUW • In dit prachtige pand op loopafstand van CS Utrecht, midden in de stad aan de Oude Gracht bevinden zich zes vergaderappartementen voor 10 - 20 personen en een zolder voor plenaire meetings voor max 60 pers. Echt een onontdekte toplocatie! Op maandag 4 maart sluiten we hier de Locatietour af met koffie, thee en zoete lekkernijen nadat we heerlijk gedineerd hebben op een andere locatie. We starten rond 12.00 uur en eindigen met een stijlvol diner. Rond 20.30 uur wandelen we in 5 - 10 min naar CS Utrecht of naar de parkeerplek bij de Jaarbeurs. Je hebt dan zeven vergader- en eventlocaties bezocht, inspiratie opgedaan, lekker buiten gewandeld door de stad en ondertussen collega’s uit de branche (beter) leren kennen. Noteer alvast in je agenda: maandag 4 maart 2024, Locatietour Utrecht stad, 12.00 - 20.30 uur. De inschrijving opent vier weken voorafgaand. #locatietour #utrecht #vergaderen #vergaderlocatie #events #meeting #meetings #eventplanner #meetingplanner #trainingslocatie #locatieinspiratie
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.