Je weet pas echt hoe het is, als je er bent geweest.

Locatietour

Een locatie moet je gezien en gevoeld hebben om een goede indruk te krijgen. Na een bezoek weet je pas echt hoe het er is. Door het accent tijdens een locatiebezoek te leggen op de unieke factor, krijgt het plakkracht. Je hebt het beleefd en daarom zit een locatie op je netvlies.

Voor locaties zijn bezichtigingen niet altijd praktisch omdat het vaak tussen de bedrijven door gedaan moet worden. Voor eventmanagers en meetingplanners is het aantrekkelijk om op één dag meerdere locaties te bezoeken. En met een inhoudelijk interessant programma en professionele groepssamenstelling is het zeker een dag om vrij voor te plannen in de agenda.

Tijdens de online editie neemt Linda je via haar eigen geproduceerde vlogs mee op Locatietour. Een locatiebezoek alsof je erbij bent. Je maakt kennis met de locatiehost en ervaart in enkele minuten de ambiance.

De Locatietour biedt dus zowel voor de aanbieder als de opdrachtgever, uitkomst.

Terugblik

Locatietour Twente

Dinsdag 3 april 2023

Een hert in een weiland, een prachtig blauwe lucht en een zonnetje dat ons de hele dag zal blijven vergezellen.

Het is lente in Twente! Cruisend, e-steppend, vanuit een felgele schoolbus of abseilend vanaf een oude verkeerstoren, zien wij het mooiste wat deze regio op zakelijke evenementengebied te bieden heeft. Kijk je over onze schouders mee?

Met Linda op Locatietour in Utrecht Region

Dinsdag 25 april 2023

The Big Four: Bomenmuseum, boerderij, boshuis, boektiekhotel. Deze ‘Big Four’ voor jouw vergaderingen en buitenevents, vind je op de Utrechtse Heuvelrug in Utrecht Region. Ga online mee met Linda op Locatietour alsof je er zelf bij bent. Met sfeerbeelden, diepte-interviews door Joep en zeker ook met lol.

Eerstvolgende Locatietour

Maandag 3 juli tm dinsdagochtend 4 juli 2023 gaan we naar Noordwijk

Denk je aan Noordwijk dan denk je aan zon, zee en strand. Maar na de Locatietour komen daar nog wat topics en herinneringen op je netvlies bij, wedden? We gaan je inspireren en verrassen met een boeiend programma zodat je weer helemaal up-to-date bent voor wat betreft de zakelijke mogelijkheden in deze bekende badplaats. Ben je eventmanager of meetingplanner, dan kun je kosteloos mee.  Wil je een persoonlijke uitnodiging ontvangen voor deze Locatietour inclusief overnachting (van lunch tot lunch zeg maar) laat je contactgegevens dan achter via onderstaande knop.

Reviews

Monique André de la Porte
Monique André de la PorteUtrecht Convention Bureau (2020)
Lees verder
Ik ken Linda als een top-organisator met oog voor detail, perfectionist tot in de laatste puntjes, creatief en proactief. Daarnaast ervaar ik Linda als een heerlijke persoonlijkheid om mee te werken, open, eerlijk en “to the point”.
Yvonne Hulleman
Yvonne HullemanMeet in Friesland (2020)
Lees verder
Ondanks best wel wat tegenslag pakte Linda de tour en samenwerking op met een enorme dosis humor, enthousiasme, flexibiliteit en creativiteit. De samenwerking met Linda kan ik alleen maar positief over zijn. Het was heel fijn samenwerken.
Jomark Kool
Jomark KoolUWV (2022)
Lees verder
Het is altijd LOL met Linda! Door haar gedrevenheid en passie voor het vak weet zij mensen te enthousiasmeren, te prikkelen en vooral creatieve concepten neer te zetten. Door haar drive en creativiteit is haar aanpak anders, verrassend en vooral leuk!
Jeichien Plantema
Jeichien PlantemaPerfect Events (2021)
Lees verder
Ik ken Linda al heel lang en delen onze passie voor het evenementen vak! Ze bruist van de ideeën en energie. Ik ben al meerdere keren mee geweest op locatietour die perfect georganiseerd worden en voelen als een uitje voor mij als Ontmoetingspecialist!
John van Sas
John van SasArt of Events (2023)
Lees verder
Komt het door de verscheidenheid van locaties, door de leuke intermezzo’s, doordat je zo verwend wordt, door de goede sfeer en prettige mogelijkheden om met vakgenoten te spreken en te netwerken? Waarschijnlijk is het de combinatie van dit alles en het feit dat Linda heel goed weet wat zinvol is voor de bezoekers van deze locatietours en voor de locaties.
Previous
Next

Recente artikelen

Instagram Locatietour

GEZELLIG DAT WEL • Alleen af en toe mijn toetsenbord wat verplaatsen of de staart verleggen. Meet Jopper @pacatjejoppie mijn beste vriend, collega, kind en knuffelaar. Nu snel weer verder bouwen aan de eventwebsite voor de @locatietour #Noordwijk. Bijna klaar! (Moet Jopper wel een beetje meewerken)
VERNIEUWDE LOCATIES • Dat je denkt dat je een locatie wel kent. Precies de reden waarom je juist wel mee zou moeten gaan met de Locatietour. Want …. locaties vernieuwen! En zeker in de roerige tijd (die gelukkig achter ons ligt) is er veel verbouwd, vernieuwd en veranderd. Een mooi voorbeeld hiervan is @hotelnoordwijk . Tijdens de Locatietour Noordwijk op 3 en 4 juli nemen we hier een ‘kijkje in een kwartiertje’. Want ik weet zeker, aan één blik heb je genoeg. Volgende week versturen we de uitnodigingen. Houd je mailbox in de gaten. Ben je meetingplanner en wil je op de mailinglijst? Stuur @lindaoplocatie een berichtje. #locatietour #noordwijk #visitnoordwijk #hotel #hoteldesign #locatiemarketing #venuemarketing #destinatiemarketing #vergaderlocatie #congreslocatie #meetingvenue #vergaderenaanzee #meetingaanzee #congresaanzee #lindaoplocatie #lol
LOL AAN ZEE • Op 3 en 4 juli 2023 gaan we met de Locatietour naar Noordwijk. Ben je meetingplanner, eventmanager en met regelmaat op zoek naar locaties voor vergaderingen, trainingen, congressen, incentives of bedrijfsuitjes? Ga dan (kosteloos) mee inspiratie opdoen met branchecollega’s. Sta je nog niet op de mailinglijst maar wil je wel vrijblijvend nadere informatie ontvangen? Stuur dan een mail naar info@lindaoplocatie.nl en/of vul het contactformulier in via de link in bio. Zie je aan zee hé 😉 #savethedate #locatietour #noordwijk #visitnoordwijk #zee #strand #bedrijfsuitje #bedrijfsuitjes #congres #congressen #uitwaaienaanzee #incentive #inventives #vergadering #vergaderlocatie #hotel #hotelaanzee #meetingsandevents
TROPISCH CHILLEN IN NOORDWIJK • Tijdens onze zakelijke tweedaagse mini inspiratievakantie - de Locatietour Noordwijk - bezoeken we meer dan tien locaties. Bij sommige doen we een kijkje in een kwartiertje en bij anderen nemen we lekker even de tijd. Beide dagen (3 juli middag en avond en 4 juli t/m lunch) sluiten we af in chill modus. En als je nog wilt blijven plakken… neem dan dinsdagmiddag 4 juli (ook) vrij en zoek jouw chillspot op het strand 😉 Parasolletje, doekje, boekje, ruisende zee….. Nog een weekje wachten en dan zit de uitnodiging in jouw mailbox! Ben je event- of meetingplanner en sta je nog niet op de mailinglijst van @lindaoplocatie stuur dan een pb of e-mail naar info@lindaoplocatie.nl #locatietour #noordwijk #visitnoordwijk #noordwijkaanzee #chillen #tropisch #zee #strand #eventdestination #eventvenue #eventlocatie #congreslocatie #vergaderlocatie #meetingvenue #sitevisit #famtrip #destinatiemarketing #marketing #bedrijfsuitje #strandevents #businessevents #bedrijfsevent lindaoplocatie #lol