Over Linda

Linda Kerkhoven is locatie-ervaringsdeskundige. Ze heeft aan alle kanten van de vergadertafel gezeten voordat ze in 2011 bedacht om haar kennis en ervaring te delen met locatiehouders. Zij runde als locatiemanager een kleinschalige vergaderlocatie met drie vestigingen, werkte bij een online portaal voor bedrijfsuitjes en zat aan de boekerskant toen ze als management assistente werkte voor verschillende bedrijven. 

Ze is een enthousiaste creatieve ondernemer met wel duizend ideeën op een dag. Die creativiteit komt goed van pas bij het realiseren van aantrekkelijke content voor haar opdrachtgevers en bij het bedenken van inspirerende programma’s voor haar evenementen.  

Heb jij al LOL gehad vandaag?

Toen ik na veel wikken en wegen en honderden domeinnamenchecks bedacht dat het gewoon Linda op Locatie moest zijn realiseerde ik mij pas later dat het afgekort LOL was. Heel even twijfelde ik of ik dan wel serieus genomen zou worden maar als snel stond het voor mijn eigen kernwaarde in dit ondernemerschap. Het helpt me om keuzes te maken en maakt het soms ook simpel. Ga ik er lol aan beleven? Doen. Geen lol? Denk er nog eens goed over na Lin ;).

Ideeën bedenken en plannen maken voor een locatie en dit vervolgens uitwerken in tekst en beeld, dat vind ik heerlijk om te doen. Lekker dromen en samen een uniek concept bedenken. Locaties (medewerkers) inspireren om er meer uit te halen of te helpen met praktische tips, dat geeft voldoening. Verder ben ik een verbinder pur sang en vind het leuk om mensen met aanvullende diensten of kennis met elkaar in contact te brengen.

De verschillende locatiebezoeken voeden mijn inspiratie en creativiteit. Live ‘binnenkijkers’ noem ik het weleens. Vroeger moest ik het doen met beelden uit een magazine of een programma op tv, maar nu mag ik het zelf op locatie beleven. Droombaan? Ja!

Instagram Linda op Locatie

EYE CATCHER • Heeft jouw vergaderlocatie een eye catcher? Iets waar je even langer naar blijft kijken dan gemiddeld en waar je wellicht ook een foto van maakt? Dit bijzondere locatieproject waar ik bij betrokken ben in #Mijdrecht krijgt steeds meer vorm. Hoewel @atelier_post de inrichting en styling verzorgd mocht ik als conceptbewaker ook af en toe meedenken. Ik tipte deze afbeelding ‘met je hoofd in de wolken’ aangezien deze loft gevestigd is in de nok van de watertoren in Mijdrecht. En vandaag dus op de muur geplakt.
Love-it 😍 #vergaderlocatie #mijdrecht #watertoren #kompastoren #lindaoplocatie #eyecatcher #behang #wallpower #interieurstyling
WE GAAN WEER TERUG • In de zomer van 2020 toerden we met de @locatietour voor het eerst door het prachtige Friesland? We ontdekten toen de prachtige locatie @de_laape . (Bekijk het filmpje dat we destijds maakten inclusief de livestream. Inmiddels is de grote schuur verbouwd en is dit ook een eventlocatie voor max 80 pers) Voor het kleinschalige buitenwerk event met @meet_in_friesland zijn we op zoek naar eventmanagers of meetingplanners die een frisse blik en nieuwe inspiratie kunnen gebruiken voor hun eigen meetings en events. We gaan testen en dus zelf ervaren hoe het is om BUITEN TE WERKEN en leren er ook meer over door de training van @buitenbomen die hierin gespecialiseerd is. We doen dit op dinsdagochtend 5 juli 2022. De avond ervoor ervaar je hoe leuk en mooi het is om buiten met een team te zijn. We starten met outdoorcooking, gaan elektrisch praamvaren en pakken een slaapmutsje bij het kampvuur voordat je gaat slapen in je eigen tiny house onder één dak. Er kunnen max 18 personen bij deze voorbeeldexpeditie zijn dus meld je snel aan! Stuur mij een persoonlijk bericht of check de agenda met link op de homepage van lindaoplocatie.nl Zie ik je dan? Kletsen we even bij bij het kampvuur 😉 Groetjes, Linda #events #eventprofsnl #meetingplanner #friesland #vergaderlocatie #buitenwerken #inspirerendelocaties #teamtraining #groenelocatie #duurzaamheid #duurzaam #natuur #buitenlocatie #testuitje #testevent #locatietour (soort van mini versie)
KWIJL • Ja echt… kwijlend liep ik door dit prachtige boutique hotel die we zeker even gaan bezoeken tijdens de @locatietour in Haarlem op 12 juli 2022 (save the date). Ik maakte 30 foto’s in een kwartier rondleiding. Ben benieuwd welke eventmanager of meetingplanner dat op 12 juli gaat overtreffen. Ben je geen eventmanager of meetingplanner maar heb je zelf een locatie? Dan adviseer ik je zeker om hier eens een nachtje te gaan slapen. Er is over alles nagedacht. Je doet gegarandeerd inspiratie op. - - > Linda op locatie bij @hotelstaatshaarlem #locatietour #lindaoplocatie #haarlem #hotel #boutiquehotel #locatieinspiratie #interieurstyling #vergaderlocatie