Over Linda

Linda Kerkhoven is locatie-ervaringsdeskundige. Ze heeft aan alle kanten van de vergadertafel gezeten voordat ze in 2011 bedacht om haar kennis en ervaring te delen met locatiehouders. Zij runde als locatiemanager een kleinschalige vergaderlocatie met drie vestigingen, werkte bij een online portaal voor bedrijfsuitjes en zat aan de boekerskant toen ze als management assistente werkte voor verschillende bedrijven. 

Ze is een enthousiaste creatieve ondernemer met wel duizend ideeën op een dag. Die creativiteit komt goed van pas bij het realiseren van aantrekkelijke content voor haar opdrachtgevers en bij het bedenken van inspirerende programma’s voor haar evenementen.  

Heb jij al LOL gehad vandaag?

Toen ik na veel wikken en wegen en honderden domeinnamenchecks bedacht dat het gewoon Linda op Locatie moest zijn realiseerde ik mij pas later dat het afgekort LOL was. Heel even twijfelde ik of ik dan wel serieus genomen zou worden maar als snel stond het voor mijn eigen kernwaarde in dit ondernemerschap. Het helpt me om keuzes te maken en maakt het soms ook simpel. Ga ik er lol aan beleven? Doen. Geen lol? Denk er nog eens goed over na Lin ;).

Ideeën bedenken en plannen maken voor een locatie en dit vervolgens uitwerken in tekst en beeld, dat vind ik heerlijk om te doen. Lekker dromen en samen een uniek concept bedenken. Locaties (medewerkers) inspireren om er meer uit te halen of te helpen met praktische tips, dat geeft voldoening. Verder ben ik een verbinder pur sang en vind het leuk om mensen met aanvullende diensten of kennis met elkaar in contact te brengen.

De verschillende locatiebezoeken voeden mijn inspiratie en creativiteit. Live ‘binnenkijkers’ noem ik het weleens. Vroeger moest ik het doen met beelden uit een magazine of een programma op tv, maar nu mag ik het zelf op locatie beleven. Droombaan? Ja!

Instagram Linda op Locatie

OVERNACHTEN & EVENT IN OUDE ZUIVELFABRIEK • Op uitnodiging van @meet_in_friesland ging ik mee op expeditie met event- en meetingplanners uit de branche. We verbleven in een oude zuivelfabriek. Wat een ontdekking is deze locatie. Sfeervolle appartementen waarbij iedereen voldoende privacy heeft en dus super geschikt ook voor zakelijke teambuilding. Deze locatie is prachtig ingericht waarbij authentieke elementen, het ruige van de fabriek en de sfeervolle stilistische details een warm en huiselijk geheel vormen. Houd je van de natuur en vind je een mooie inrichting belangrijk dan is de @suvelfabryk the place to be. Je bent hier op nog geen twee uurtjes rijden vanuit het midden van het land. Wij genoten van het inspiratieprogramma georganiseerd door @sailingdutchmanevents met een wandeling op het wad, inspirerende presentatie over werkgeluk, een leuke wijnproeverij gevolgd door een écht heerlijk diner. De volgende ochtend sloten we af met een ontspannen yogaworkshop. Het was slechts één nachtje maar voelde als een lang weekend. En dan moet mijn weekend nu nog beginnen … #lindaoplocatie #friesland #zuivelfabriek #herbestemming #groepsaccommodatie #teambuilding #events #eventprofs #eventlocatie #wadlopen #wijnproeven #oesters #interieurinspiratie #natuur #yogaworkshop #meetinfriesland #lindaoplocatie
UTEREG ME STADSIE • Door de stad struinen van afspraak naar afspraak. Ik geniet dan van de beweging, de frisse lucht, mensen, gebouwen, etalages kijken en gewoon even niets. Ontspanning door matige inspanning en dus even een kleine reset in je hoofd. Het werkte gisteren goed. Vol inspiratie en enthousiasme ging ik de afspraken in wat leidde tot leuke plannen en nieuwe samenwerkingen. Dit houd ik erin. Het buiten wandelen door de stad. We doen 4 maart 2024 met de @locatietour alles lopend. Alles? Ja! Of.. nouja… op de terugweg een klein stukje varen dan. Maar dat hebben we dan wel verdient hoor. Hoeveel we precies gaan wandelen en hoeveel stappen het zijn, laat ik je binnenkort weten want dan test ik de route met het team van Utrecht Convention Bureau uit. Ik neem de vlogcamera mee 😉 Wordt vervolgd! Save the date: maandag 4 maart 2024, 12.00 - 20.30 uur, Locatietour Utrecht stad. #locatietour #utrecht #utrechtmijnstad #locaties #vergaderlocatie #trainingslocatie #congreslocatie #eventlocatie #dinerlocatie
ACCESSOIRES DIE DE BELEVING VERSTERKEN • Ik houd ervan. Als accessoires de beleving en dus het concept versterken van de locatie. Zo was ik onlangs in een eventlocatie/hotel gevestigd in een oud klooster. Mijn oog voor detail viel op dit ‘heilige vaasje’ op de bar. En zelfs de kleur is passend aangezien roze de boventoon voert op deze locatie. Welke accessoires versterken op jouw locatie het concept of de beleving? En welke kleur voert bij jou de boventoon? #locatietip #locatieinspiratie #vergaderlocatie #meetingvenue #meetings #vergadering #locatiestyling #styling
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.