Over Linda

Linda Kerkhoven is locatie-ervaringsdeskundige. Ze heeft aan alle kanten van de vergadertafel gezeten voordat ze in 2011 bedacht om haar kennis en ervaring te delen met locatiehouders. Zij runde als locatiemanager een kleinschalige vergaderlocatie met drie vestigingen, werkte bij een online portaal voor bedrijfsuitjes en zat aan de boekerskant toen ze als management assistente werkte voor verschillende bedrijven. 

Ze is een enthousiaste creatieve ondernemer met wel duizend ideeën op een dag. Die creativiteit komt goed van pas bij het realiseren van aantrekkelijke content voor haar opdrachtgevers en bij het bedenken van inspirerende programma’s voor haar evenementen.  

Heb jij al LOL gehad vandaag?

Toen ik na veel wikken en wegen en honderden domeinnamenchecks bedacht dat het gewoon Linda op Locatie moest zijn realiseerde ik mij pas later dat het afgekort LOL was. Heel even twijfelde ik of ik dan wel serieus genomen zou worden maar als snel stond het voor mijn eigen kernwaarde in dit ondernemerschap. Het helpt me om keuzes te maken en maakt het soms ook simpel. Ga ik er lol aan beleven? Doen. Geen lol? Denk er nog eens goed over na Lin ;).

Ideeën bedenken en plannen maken voor een locatie en dit vervolgens uitwerken in tekst en beeld, dat vind ik heerlijk om te doen. Lekker dromen en samen een uniek concept bedenken. Locaties (medewerkers) inspireren om er meer uit te halen of te helpen met praktische tips, dat geeft voldoening. Verder ben ik een verbinder pur sang en vind het leuk om mensen met aanvullende diensten of kennis met elkaar in contact te brengen.

De verschillende locatiebezoeken voeden mijn inspiratie en creativiteit. Live ‘binnenkijkers’ noem ik het weleens. Vroeger moest ik het doen met beelden uit een magazine of een programma op tv, maar nu mag ik het zelf op locatie beleven. Droombaan? Ja!

Instagram Linda op Locatie

VAN PAARDENSTAL NAAR VERGADERLOCATIE • In de paardenstal van de voormalige Arthur Koolkazerne in Ede verrijst een sfeervolle vergader-/trainingslocatie. Achter deze originele luiken mocht ik vandaag sparren en advies geven. Super leuk om te doen en wat een creatieve omgeving. Op ditzelfde terrein vind je veel creatieve ondernemers maar ook leuke horecaconcepten. Handig, want dan zijn er leuke samenwerkingen te realiseren. Ik ga zeker nog een keertje terug (misschien wel met een @locatietour ) want hier vind je onontdekte parels. Je wandelt zo het bos in en slechts tien minuutjes wandelen vanaf het treinstation. #quickscan #vergaderlocatiescan #vergaderlocatie #nieuwelocatie #vergaderen #trainingslocatie #kazerne #herbestemming #ede
READY FOR TAKE OFF • Soms moet je elkaar even live zien om plannen naar een hoger level te tillen en concreet te maken. Wat een super goede samenwerkdag had ik vandaag met Yvonne van @meet_in_friesland Brainstormen, lunchen, wandelen en daarna alles concreet samenvatten en acties uitzetten. Zodra het mag (we hopen op goed nieuws vrijdag) gaan we los! We starten 2022 met een online @locatietour in ZuidOost Friesland. Het draaiboek ligt klaar en Joep z’n friesland pak is gestreken. Zodra de deuren op locatie weer open mogen vliegen we direct die kant op. De plank ligt inmiddels vol met plannen maar het wordt het tijd voor actie! Kun jij ook niet wachten om weer live aan de slag te gaan in onze prachtige meeting branche? We hopen je snel weer te zien! #friesland #locaties #meetings #events #eventbranche #eventsnl #locatietour #destinatiemarketing #locatiemarketing #samenwerken
UNIEKE FACTOR • Wat maakt jouw locatie anders dan anderen? Als er maar eentje van is dan heb je de unieke factor. Ik heb het niet alleen over het pand. Het kan zijn dat jouw unieke factor ligt op een ander onderscheidend vlak. Heb je het mooiste uitzicht, het lekkerste eten, de leukste activiteit of een bijzonder ingerichte ruimte? Je hoeft niet per se te kiezen maar welke staat er nou op nummer één bij jouw gasten? Wat vertellen ze ‘s avonds aan de keukentafel of de volgende dag aan hun collega’s? Licht dat onderdeel uit in je presentatie of rondleiding en gebruik het als terugkerend onderwerp in je communicatie. En als meetingplanners gaan zoeken op die unieke factor of specialiteit spring je er direct uit. Vind je het lastig om dit te bedenken? Boek een sparring- of brainstormsessie met Linda! #vergaderlocatie #eventlocatie #locatie #locaties #trainingslocatie #congreslocatie #meetingvenue #locatiemarketing #venuemarketing