Over Linda

Linda Kerkhoven is locatie-ervaringsdeskundige. Ze heeft aan alle kanten van de vergadertafel gezeten voordat ze in 2011 bedacht om haar kennis en ervaring te delen met locatiehouders. Zij runde als locatiemanager een kleinschalige vergaderlocatie met drie vestigingen, werkte bij een online portaal voor bedrijfsuitjes en zat aan de boekerskant toen ze als management assistente werkte voor verschillende bedrijven. 

Ze is een enthousiaste creatieve ondernemer met wel duizend ideeën op een dag. Die creativiteit komt goed van pas bij het realiseren van aantrekkelijke content voor haar opdrachtgevers en bij het bedenken van inspirerende programma’s voor haar evenementen.  

Heb jij al LOL gehad vandaag?

Toen ik na veel wikken en wegen en honderden domeinnamenchecks bedacht dat het gewoon Linda op Locatie moest zijn realiseerde ik mij pas later dat het afgekort LOL was. Heel even twijfelde ik of ik dan wel serieus genomen zou worden maar als snel stond het voor mijn eigen kernwaarde in dit ondernemerschap. Het helpt me om keuzes te maken en maakt het soms ook simpel. Ga ik er lol aan beleven? Doen. Geen lol? Denk er nog eens goed over na Lin ;).

Ideeën bedenken en plannen maken voor een locatie en dit vervolgens uitwerken in tekst en beeld, dat vind ik heerlijk om te doen. Lekker dromen en samen een uniek concept bedenken. Locaties (medewerkers) inspireren om er meer uit te halen of te helpen met praktische tips, dat geeft voldoening. Verder ben ik een verbinder pur sang en vind het leuk om mensen met aanvullende diensten of kennis met elkaar in contact te brengen.

De verschillende locatiebezoeken voeden mijn inspiratie en creativiteit. Live ‘binnenkijkers’ noem ik het weleens. Vroeger moest ik het doen met beelden uit een magazine of een programma op tv, maar nu mag ik het zelf op locatie beleven. Droombaan? Ja!

Instagram Linda op Locatie

BOUW BEZOEK • Zo’n negen jaar geleden kwam ik via een tweetje in contact met Yourick Fokker van RAAKontwikkeling. Hij had een droom… de watertoren van #mijdrecht verbouwen tot bijzondere meetingvenue. Dromen, durven, doen. De verbouwing van de @kompastoren is in volle gang. Dit jaar nog oplevering en 2022 boeken! Echt… respect voor het doorzettingsvermogen.
VOORBEREIDINGEN • Nog even aan het opladen voordat we live gaan met de ticketverkoop van het @locatiecongres Moet jij even inzoomen? Zeker doen want ik ben enorm trots dat we @kirstenjassies de schrijver van dit boek en contentexpert in het workshopprogramma hebben. Wil jij met je (of voor je) locatie kick ass content creëren? Dan wil je hier zeker bij zijn! ➡️ Locatiecongres, 20 september 2021 in Utrecht #savethedate ➡️ Wil je als eerste een uitnodiging ontvangen? Stuur mij dan een berichtje met je e-mailadres Tot snel! Groetjes, Linda
INSPIRATIE EN VERDIEPING • Zo zegt Maarten Geurtse van @eenhoorn_amersfoort naar aanleiding van het vorige @locatiecongres. Hij heeft mij weleens persoonlijk gezegd dat hij een kaartje had gekocht uit nieuwsgierigheid. Maar was zo enthousiast dat hij de volgende dag als eerste een berichtje poste op #linkedin. Dat was zo leuk!! Volledige review: “Het eerste Locatiecongres. Wat kon ik verwachten, ik had eigenlijk geen idee. Maar wat was het tof! Met alleen maar gelijkgestemden een hele dag doorbrengen, het was echt heel leuk. Niet alleen daarom maar ook omdat het tot in de puntjes was verzorgd. Met daarnaast alles wat een congres leuk en zinvol maakt. Veel afwisseling, inhoudelijke en praktische workshops, inspiratie en verdieping! Ik kijk nu al uit naar de volgende editie!!” Op 20 september 2021 gaan we zeker weer inspireren en ook de diepte in. We starten over twee weken met de ticketverkoop. Save the date. Het congres voor locatiehouders en medewerkers van locaties. #vergaderlocatie #congreslocatie #eventlocatie #museumlocatie #theaterlocatie #hotel #boerderijlocatie #groepsaccommodatie #locatie #locaties