Over Linda

Linda Kerkhoven is locatie-ervaringsdeskundige. Ze heeft aan alle kanten van de vergadertafel gezeten voordat ze in 2011 bedacht om haar kennis en ervaring te delen met locatiehouders. Zij runde als locatiemanager een kleinschalige vergaderlocatie met drie vestigingen, werkte bij een online portaal voor bedrijfsuitjes en zat aan de boekerskant toen ze als management assistente werkte voor verschillende bedrijven. 

Ze is een enthousiaste creatieve ondernemer met wel duizend ideeën op een dag. Die creativiteit komt goed van pas bij het realiseren van aantrekkelijke content voor haar opdrachtgevers en bij het bedenken van inspirerende programma’s voor haar evenementen.  

Heb jij al LOL gehad vandaag?

Toen ik na veel wikken en wegen en honderden domeinnamenchecks bedacht dat het gewoon Linda op Locatie moest zijn realiseerde ik mij pas later dat het afgekort LOL was. Heel even twijfelde ik of ik dan wel serieus genomen zou worden maar als snel stond het voor mijn eigen kernwaarde in dit ondernemerschap. Het helpt me om keuzes te maken en maakt het soms ook simpel. Ga ik er lol aan beleven? Doen. Geen lol? Denk er nog eens goed over na Lin ;).

Ideeën bedenken en plannen maken voor een locatie en dit vervolgens uitwerken in tekst en beeld, dat vind ik heerlijk om te doen. Lekker dromen en samen een uniek concept bedenken. Locaties (medewerkers) inspireren om er meer uit te halen of te helpen met praktische tips, dat geeft voldoening. Verder ben ik een verbinder pur sang en vind het leuk om mensen met aanvullende diensten of kennis met elkaar in contact te brengen.

De verschillende locatiebezoeken voeden mijn inspiratie en creativiteit. Live ‘binnenkijkers’ noem ik het weleens. Vroeger moest ik het doen met beelden uit een magazine of een programma op tv, maar nu mag ik het zelf op locatie beleven. Droombaan? Ja!

Instagram Linda op Locatie

SFEERHOEKJES • Ik houd ervan 😍 Het zijn vaak kleine dingen die een sfeervol hoekje maken. Een bloem uit de tuin, een mooi boek of magazine en een leuk doorkijkje. Heb jij ook een mooi sfeerhoekje op je locatie? Het trekt vast de aandacht en wordt wellicht ook gefotografeerd en gedeeld op social media? Deze foto trof ik aan tussen alle aangeleverde foto’s van @bfoto_bianca Te mooi om niet te delen. We genoten tijdens de @locatietour in #friesland met @meet_in_friesland van een heerlijk kopje cappuccino bij @elcafetinespresso in zijn sfeervol ingerichte koffiebar. Zoek je een leuk uitje deze zomer? Ga dan koffiedrinken bij Horacio, rondkijken in het @jopiehuismanmuseum en lekker struinen in het elfstedenstadje #workum.
ZELF OP ZOEK • Ja, het klopt. Ik heb zelf locaties nodig voor een event dat ik ga organiseren op maandag 20 september 2021. Voor wie? Nou voor jou denk ik? Tenminste als jij een locatiehouder, eigenaar of medewerker bent. Het @locatiecongres staat weer gepland. En het wordt zo gaaf!! Save the date: 20/9 in Utrecht stad. Dus kom vooral lekker met de trein. Het event vindt op meerdere locaties plaats waaronder op deze locatieparel: @concert.lab @gasthuisleeuwenbergh PS: Wil jij in aanmerking komen voor een early bird ticket? Stuur mij dan een berichtje, reageer hieronder of mail naar info@lindaoplocatie.nl en ik zet je op de mailinglist. #vergaderlocatie #vergaderlocaties #locaties #locatie #eventlocatie #congreslocatie #trainingslocatie #locatiecongres #lindaoplocatie #utrecht #eventvenue #historischelocatie #erfgoedlocatie
NIEUWE WEBSITE • Ik heb de afgelopen maanden niet stil gezeten. In tegendeel, ik heb me het ‘leplazarus’ gewerkt, zoals ze in de volksmond zouden zeggen. Ik heb onder andere dus gewerkt aan een nieuwe website. En dat was hard nodig kan ik je vertellen want voor mijn andere concepten zoals de Locatietour en het Locatiecongres was op mijn oude website nauwelijks ruimte. Met de rebranding van LOL vallen alle puzzelstukjes in elkaar. Lol met de @locatietour , lol bij het @locatiecongres en lol met @lindaoplocatie De logo’s en kleuren zijn bedacht door @elzavangenderen van Studio Rapides. Bijna tien jaar geleden stond zij ook aan de wieg van lol. Naast professionaliteit is humor de rode draad in onze samenwerking en daar ben ik zo enorm trots op. En toen een websitebouwer zoeken. Dat viel nog niet mee heb ik gemerkt. Hierin heb ik ook vooral vertrouwd op mijn onderbuikgevoel. Het gevoel dat het wel goed zou komen. Robin Jacobs, alias @blackwolf_agency gaf mij dat gevoel en weet je... het is goedgekomen. Dank voor je geduld, meedenken, professionaliteit en de gezellige telefoongesprekken. Het is geworden zoals ik hoopte dat het zou worden. ➡️ Met trots verwijs ik nu door naar de link in bio 😉 of www.lindaoplocatie.nl #lindaoplocatie #locatietour #locatiecongres #locaties #vergaderlocatie #eventlocatie #congreslocatie #locatiemarketing #venuemarketing #locatieinspiratie