Over Linda

Linda Kerkhoven is locatie-ervaringsdeskundige. Ze heeft aan alle kanten van de vergadertafel gezeten voordat ze in 2011 bedacht om haar kennis en ervaring te delen met locatiehouders. Zij runde als locatiemanager een kleinschalige vergaderlocatie met drie vestigingen, werkte bij een online portaal voor bedrijfsuitjes en zat aan de boekerskant toen ze als management assistente werkte voor verschillende bedrijven. 

Ze is een enthousiaste creatieve ondernemer met wel duizend ideeën op een dag. Die creativiteit komt goed van pas bij het realiseren van aantrekkelijke content voor haar opdrachtgevers en bij het bedenken van inspirerende programma’s voor haar evenementen.  

Heb jij al LOL gehad vandaag?

Toen ik na veel wikken en wegen en honderden domeinnamenchecks bedacht dat het gewoon Linda op Locatie moest zijn realiseerde ik mij pas later dat het afgekort LOL was. Heel even twijfelde ik of ik dan wel serieus genomen zou worden maar als snel stond het voor mijn eigen kernwaarde in dit ondernemerschap. Het helpt me om keuzes te maken en maakt het soms ook simpel. Ga ik er lol aan beleven? Doen. Geen lol? Denk er nog eens goed over na Lin ;).

Ideeën bedenken en plannen maken voor een locatie en dit vervolgens uitwerken in tekst en beeld, dat vind ik heerlijk om te doen. Lekker dromen en samen een uniek concept bedenken. Locaties (medewerkers) inspireren om er meer uit te halen of te helpen met praktische tips, dat geeft voldoening. Verder ben ik een verbinder pur sang en vind het leuk om mensen met aanvullende diensten of kennis met elkaar in contact te brengen.

De verschillende locatiebezoeken voeden mijn inspiratie en creativiteit. Live ‘binnenkijkers’ noem ik het weleens. Vroeger moest ik het doen met beelden uit een magazine of een programma op tv, maar nu mag ik het zelf op locatie beleven. Droombaan? Ja!

Instagram Linda op Locatie

AFTERMOVIE LOCATIETOUR ZWOLLE STAD EN REGIO • We beleefden vijf prachtige locaties in stad en regio en raakten extra geïnspireerd door de verrassende invulling van het programma. We deden een netwerk-stoelendans, stapten in een drakenboot, speelden een aanmoedigingspel, maakten kennis met het ReCharge experiment, genoten van muzikale optredens en dansers op het podium en lieten ons verwennen met culinaire uitspattingen. Op dit soort dagen besef je dat je geluk hebt dat je in de leukste branche werkt. - - - We bezochten deze locaties: 
Nieuwe Buitensociëteit Zwolle @nieuwebuitensocieteitzwolle Hotel Mooirivier
@mooirivier Havezate Den Alerdinck 
@alerdinck Lumen Hotel & Events 
@lumenhotelenevents Zwolse theaters
@zwolsetheaters Verder werkten mee: 
Sprekend Jomark (opening) @jomark.k Hiawatha Actief (drakenbootrace)
@hiawathaactief Today is Amazing (goed, beker, best)
@todayisamazingnl Blue Luna (ReCharge en Spotlight)
@bluelunanl SilentDJ.com
@silentdj.com_ Igor Herstel (jazz trio)
@igorherstel Ibiza Vibes Lounge band (muziek bij de bbq) @ibizavibes.loungeband Rondvaart Zwolle
@rondvaartzwolle Touringcarbedrijf IJsseltours
@touringcarbedrijf_ijsseltours en @mo_mice Dit alles op uitnodiging van en in samenwerking met Congresregio Zwolle. 
@hanzestadzwolle De @locatietour is een concept van @lindaoplocatie Aftermovie: @_broerz_films
EETCLUB IJSSELSTEIN 1 JUNI 2024
LEKKER TOCH • Kom je uit een meeting, training, presentatie staat dit in de lounge. Voor in je holle kies, daar word je toch blij van 😊 Serveer jij snoepjes op je locatie? In een pot of scheppen?