Over Linda

Linda Kerkhoven is locatie-ervaringsdeskundige. Ze heeft aan alle kanten van de vergadertafel gezeten voordat ze in 2011 bedacht om haar kennis en ervaring te delen met locatiehouders. Zij runde als locatiemanager een kleinschalige vergaderlocatie met drie vestigingen, werkte bij een online portaal voor bedrijfsuitjes en zat aan de boekerskant toen ze als management assistente werkte voor verschillende bedrijven. 

Ze is een enthousiaste creatieve ondernemer met wel duizend ideeën op een dag. Die creativiteit komt goed van pas bij het realiseren van aantrekkelijke content voor haar opdrachtgevers en bij het bedenken van inspirerende programma’s voor haar evenementen.  

Heb jij al LOL gehad vandaag?

Toen ik na veel wikken en wegen en honderden domeinnamenchecks bedacht dat het gewoon Linda op Locatie moest zijn realiseerde ik mij pas later dat het afgekort LOL was. Heel even twijfelde ik of ik dan wel serieus genomen zou worden maar als snel stond het voor mijn eigen kernwaarde in dit ondernemerschap. Het helpt me om keuzes te maken en maakt het soms ook simpel. Ga ik er lol aan beleven? Doen. Geen lol? Denk er nog eens goed over na Lin ;).

Ideeën bedenken en plannen maken voor een locatie en dit vervolgens uitwerken in tekst en beeld, dat vind ik heerlijk om te doen. Lekker dromen en samen een uniek concept bedenken. Locaties (medewerkers) inspireren om er meer uit te halen of te helpen met praktische tips, dat geeft voldoening. Verder ben ik een verbinder pur sang en vind het leuk om mensen met aanvullende diensten of kennis met elkaar in contact te brengen.

De verschillende locatiebezoeken voeden mijn inspiratie en creativiteit. Live ‘binnenkijkers’ noem ik het weleens. Vroeger moest ik het doen met beelden uit een magazine of een programma op tv, maar nu mag ik het zelf op locatie beleven. Droombaan? Ja!

Instagram Linda op Locatie

PLANT NIET EROP MAAR ERIN • Gisteren dagje locaties bezoeken in de regio Zwolle ter voorbereiding op de @locatietour Zwolle. En dan keer ik huiswaarts met een telefoon vol met inspiratiefoto’s. Deze #stylingtip wil ik even met jullie delen. 💡🌿 Waarom zou je de plant op het kastje zetten als die er ook in kan? Leuk bedacht! In de la lalalalalaaaaa. Love-it 💚 #lindaoplocatie #zwolle #hotel #vergaderlocatie #congreslocatie #eventlocatie #plant #instaflower #interieur #styling #stylingtips #locatiestyling
UTRECHT STAD VERRAST MET VEELZIJDIGE EN VITALE LOCATIETOUR • We bezochten een: watertoren, oud klooster, stadskasteel, historisch pesthuis, een 17e eeuws pand aan de nieuwe gracht, het winterverblijf huis van Belle van Zuylen en een futurische congreslocatie. De gehele @locatietour werd te voet afgelegd en dat was geen straf met een heerlijk voorjaarszonnetje in het gezicht. Bekijk de aftermovie dat onderstaand programma in enkele minuten belicht. 1. Inlooplunch bij Media Plaza met warming-up van Olga Commandeur in congreszaal Polar bij @jaarbeurs 2. Een rondleiding van kamer tot kapel in het trendy klooster: @theanthonyutrecht We volgden daar een masterclass van Martine De Vaan en Miriam Weber die de deelnemers aan het WHO-congres vorig jaar in Utrecht letterlijk in beweging brachten. 3. We vervolgden onze wandeltocht in vier groepen met stadsgidsen van Domplein groepsboekingen van Utrecht Marketing en kwamen zo meer te weten over de stad, haar bewoners en intitiatieven. 4. Tijd voor een spelletje? De 10 vergaderruimtes bij de nieuwe locatie Aan de gracht van de @socialimpactfactory_ hebben een speels karakter en dat werd natuurlijk direct uitgetest! 5. Een warm welkom in de sfeervolle lounge bij @quintonhouseutrecht Bij mooi weer gaan de deuren naar de tuin open en dat is wel zo fijn als vergaderbreak. De eerste opties voor meetings werden direct al even gecheckt. 6. Direct om de hoek betraden we de trappen van het historische pand Gasthuis Leeuwenbergh dat in de hoofdzaak gerealiseerd is als filmstudio voor klassieke muziek @concert.lab Daarnaast is het een prachtige veelzijdige meetinglocatie. Wij genoten van een heerlijk diner van huiscateraar @foodfavorsnl en lieten alle zintuigen prikkelen met een muzikale amuse. 7. We eindigden de dag met koffie en een kijkje in de @kunstkamer.utrecht Zij hebben daar onlangs sfeervolle vergaderappartementen, met een loft voor grotere bijeenkomsten, gerealiseerd in stadskasteel Drakenburg. Samen met het Utrecht Convention Bureau - Utrecht Marketing en het voltallige team, kijk ik @lindaoplocatie terug op een - gezien alle reacties - meer dan geslaagde stadseditie van de Locatietour in Utrecht.
VAN BEWEGING KOMT BEWEGING • De @locatietour Utrecht Stad op 4 maart 2024 gaat de boeken in als de meest vitale stadseditie tot nu toe. Met bijna 20.000 stappen op de teller stapten zo’n 70 eventmanagers en meetingplanners gisteravond op de trein of in de auto. De dag begon met inlooplunch en warming up met een ‘Utrecht in beweging training’ van Olga Commandeur. Met nog wat laatste tips voor een actieve houding - core aanspannen en kin naar voren - begonnen we met een lach en goede energie aan onze wandeltocht in het voorjaarszonnetje waarbij we samen met het Utrecht Convention Bureau in totaal zeven event- meetinglocaties bezochten. Wandelen naar en van je vergadering, training, congres is niet alleen gezond voor lijf maar ook voor geest. Uiteindelijk is het doel toch dat jouw event of boodschap beklijft bij jouw gasten. Binnenkort meer bewegend beeld en uitgebreide verslaglegging van deze bijzonder geslaagde dag. #trotsteam #staytuned