Over Linda

Linda Kerkhoven is locatie-ervaringsdeskundige. Ze heeft aan alle kanten van de vergadertafel gezeten voordat ze in 2011 bedacht om haar kennis en ervaring te delen met locatiehouders. Zij runde als locatiemanager een kleinschalige vergaderlocatie met drie vestigingen, werkte bij een online portaal voor bedrijfsuitjes en zat aan de boekerskant toen ze als management assistente werkte voor verschillende bedrijven. 

Ze is een enthousiaste creatieve ondernemer met wel duizend ideeën op een dag. Die creativiteit komt goed van pas bij het realiseren van aantrekkelijke content voor haar opdrachtgevers en bij het bedenken van inspirerende programma’s voor haar evenementen.  

Heb jij al LOL gehad vandaag?

Toen ik na veel wikken en wegen en honderden domeinnamenchecks bedacht dat het gewoon Linda op Locatie moest zijn realiseerde ik mij pas later dat het afgekort LOL was. Heel even twijfelde ik of ik dan wel serieus genomen zou worden maar als snel stond het voor mijn eigen kernwaarde in dit ondernemerschap. Het helpt me om keuzes te maken en maakt het soms ook simpel. Ga ik er lol aan beleven? Doen. Geen lol? Denk er nog eens goed over na Lin ;).

Ideeën bedenken en plannen maken voor een locatie en dit vervolgens uitwerken in tekst en beeld, dat vind ik heerlijk om te doen. Lekker dromen en samen een uniek concept bedenken. Locaties (medewerkers) inspireren om er meer uit te halen of te helpen met praktische tips, dat geeft voldoening. Verder ben ik een verbinder pur sang en vind het leuk om mensen met aanvullende diensten of kennis met elkaar in contact te brengen.

De verschillende locatiebezoeken voeden mijn inspiratie en creativiteit. Live ‘binnenkijkers’ noem ik het weleens. Vroeger moest ik het doen met beelden uit een magazine of een programma op tv, maar nu mag ik het zelf op locatie beleven. Droombaan? Ja!

Instagram Linda op Locatie

GEZELLIG DAT WEL • Alleen af en toe mijn toetsenbord wat verplaatsen of de staart verleggen. Meet Jopper @pacatjejoppie mijn beste vriend, collega, kind en knuffelaar. Nu snel weer verder bouwen aan de eventwebsite voor de @locatietour #Noordwijk. Bijna klaar!
LET’S GO GREEN • Alle seinen op groen voor een nieuw concept van LOL. Al een tijdje liep ik met het idee om mijn verschillende netwerken met elkaar te verbinden. Aan de ene kant de boekers aan de andere kant de locaties en dan nog die bedrijven die wel in dezelfde vijver vissen maar een ander product bieden. Eigenlijk dus iedereen die ik ken - en nog niet ken, ik kan niet wachten - uit de event- en meetingbranche is welkom. Wel met een kwaliteitslabel. Transparante ticketverkoop per doelgroep maar ook een hoge kwaliteit van verbinden. Wie wil je ontmoeten? Waar ben je naar op zoek, wat kom je brengen en wie staat er op de gastenlijst waar je echt even mee moet praten. In dit geval laten we niets aan het toeval over. En dan is er nog de component lol. Die mag zeker niet ontbreken. In deze netwerkevents zit veel beweging en mijn ervaring is dat de lol dan vanzelf komt hoor 😉 Follow: @netwerkenmetlol Save the date: dinsdagmiddag + avond 12 september 2023 bij @philhaarlem ism @haarlemconventionbureau “Netwerken gaat zoveel makkelijker als je samen lol hebt.” #netwerkenmetlol #eventbranche #events #evenement #eventplanner #eventmanager #meetingplanner #locaties #eventlocatie #vergaderlocatie #catering #evenementencatering #dagvoorzitter #spreker #sprekersbureau #eventbureau
LOL AAN ZEE • Op 3 en 4 juli 2023 gaan we met de Locatietour naar Noordwijk. Ben je meetingplanner, eventmanager en met regelmaat op zoek naar locaties voor vergaderingen, trainingen, congressen, incentives of bedrijfsuitjes? Ga dan (kosteloos) mee inspiratie opdoen met branchecollega’s. Sta je nog niet op de mailinglijst maar wil je wel vrijblijvend nadere informatie ontvangen? Stuur dan een mail naar info@lindaoplocatie.nl en/of vul het contactformulier in via de link in bio. Zie je aan zee hé 😉 #savethedate #locatietour #noordwijk #visitnoordwijk #zee #strand #bedrijfsuitje #bedrijfsuitjes #congres #congressen #uitwaaienaanzee #incentive #inventives #vergadering #vergaderlocatie #hotel #hotelaanzee #meetingsandevents
VAKANTIEWERKDAG • Hoe het voelt als je voor je werk naar Noordwijk moet om locaties te spotten? Alsof je met een vt-wonen op een strandbed ligt en geïnspireerd raakt door een binnenkijker. Maar dan met meer beweging en prikkelende zintuigen. #livelivelive Voorbereidingen @locatietour Noordwijk in volle gang. Save the date: maandag 3 tm dinsdagochtend 4 juli 2023. Voor event- en meetingplanners! #locatietour #noordwijk #vergaderlocatie #eventlocatie #congreslocatie #destinatiemarketing #events #evenement #zee #strandbed #venuestyling #eventmanagerlife #lindaoplocatie #lol