Provincie Fryslân is dé ideale provincie om buiten te werken

Wist je dat we maar 11% van onze tijd buiten doorbrengen? En dat terwijl de natuur ons ontspanning en rust brengt, maar de frisse buitenlucht ons óók een stuk effectiever en creatiever maakt. 

Yvonne Hulleman en Linda Kerkhoven stelden als start van de buitenwerkcampagne van Meet in Friesland een inspirerende voorbeeldexpeditie samen bij De Laape.

Stiekem wisten veel aanwezigen al wel dat je veel meer uit je dag haalt door meer buiten te zijn, maar hoe integreer je dat buiten-zijn in je werkdag of evenement? Volgens Meet in Friesland is er maar één manier om daar een antwoord op te krijgen: ga het beleven.

Een kronkelende weg dwars door het Friese landschap brengt je bij buitenlocatie De Laape. In deze voormalige boerderij vind je alles wat je nodig hebt voor een teamvergadering, heisessie of ander event. Vergaderen doe je in een van de twee kassen of natuurlijk ergens op het groene buitenterrein van deze prachtige plek. Aangekomen bij De Laape kunnen we inchecken in een van de 18 tiny-house-style kamers verspreid over het terrein, waarna we getrakteerd worden op een diner in de buitenlucht. Uiteraard van lokale ingrediënten en live voor ons bereid door de chef in zijn buitenkeuken.

Lees het volledige artikel.

Lees ook