Dít verwachten we van 2023

Koffiedikkijken, theeblaadjes lezen, in een glazen bol turen; de nabije toekomst inschatten over wat we in 2023 kunnen verwachten op eventgebied kan ook op een veel praktischere manier. Door vragen te stellen aan mensen uit de branche bijvoorbeeld en met ze in gesprek te gaan over hun voorspellingen voor het komende jaar. Dit zijn hun inzichten!  

Uitgelicht Inspiratiemagazine Events.nl:

Echt, echt? Echt!

Linda Kerkhoven, Linda op Locatie: ‘Echtheid, authenticiteit gaat nog meer een rol spelen in het online zichtbaar zijn en zo ook in onze prachtige evenementenbranche. Niet alleen mooi showen aan de voorkant, maar ook een kijkje achter de schermen of een blooper delen waarin anderen zich herkennen.

Kijk naar het succes van de realitysoaps en de podcasts van bekende Nederlanders die figuurlijk met de billen bloot gaan. In wie schuilt er soms geen ‘Meilandje?’ Ik begin het steeds meer te leren. Een eerlijk en kwetsbaar verhaal delen op een podium bijvoorbeeld maar ook het shot met de onderkin, mijn bulderende lach en ja, zelfs een foto met uitgelopen mascara en beslagen bril. Anno 2023 mag het op de homepage!’

Dit verwachten andere branchecollega’s, lees verder.

Fotograaf: BFoto

Lees ook