Na één dag Locatietour in Haarlem weten we het zeker: wat een topplek voor evenementen!

Haarlem Convention Bureau nodigde vorige week (in samenwerking met Linda Kerkhoven van Linda op Locatie) tientallen eventmanagers uit voor een bezoek aan Haarlem. Doel? In slechts een paar uur verliefd te worden op de mogelijkheden die deze stad te bieden heeft voor uiteenlopende events.

Het kan de zomerse omgeving zijn geweest, maar na enkele wandelingen, fietstochten en een rondvaart eindigden we de dag vol vlinders… Het was ze gewoon gelukt!

Volle bak diversiteit

Heel eerlijk; Haarlem stond bij ons bekend als prachtige stad waar je graag met je partner een dagje heen gaat. Maar de mogelijkheden als evenementenbestemming… geen idee. Wees gerust, na het lezen van dit artikel ben je volledig op de hoogte en bel je meteen jouw partner of één van je vrienden op om ‘een dagje Haarlem’ te doen om stiekem de eventlocaties te bekijken. Snappen we hoor!

Haarlem heeft een gezellig, historisch centrum waar van alles te beleven valt. Van verscholen straatjes uit vervlogen tijden tot hippe concept stores. Van Hollandse Meesters tot Franse sterrenchefs. En van grootschalige eventlocaties tot intieme boutique spots. Kom, ga je met ons mee?

Lees het volledige artikel op EventInspiration

Lees ook

  • Locatietour ·

Op Locatietour in Utrecht

Utrecht heeft op locatiegebied veel te bieden. Alle reden voor het Utrecht Convention Bureau om een Locatietour voor eventprofessionals te organiseren. Nieuwsgierig besluiten we om samen met…
Lees meer