Locatietour door Utrecht bewijst dat inhoud, fun en netwerken perfect samengaan.

“Je weet pas echt hoe het is, als je er bent geweest.” Deze gevleugelde uitspraak van Linda Kerkhoven van Linda op Locatie, organisator van dit inspiratie-event, vat eigenlijk perfect samen hoe wij terugkijken op de locatietour. Het veelzijdige programma, aangeboden door het Utrecht Convention Bureau en deelnemende partners, bood een perfect inkijkje in de diversiteit aan evenementenlocaties in de stad Utrecht.

Wij gingen mee met een gemêleerde groep eventmanagers en meetingplanners om te ervaren wat de kracht van deze locatietours is. En na een enerverende (bijna) 24 uur kunnen we concluderen; zien is geloven en ontmoetingen zijn er voor het leven!

De Locatietours van Linda op Locatie (oftewel LOL) zijn een begrip geworden in evenementenland. Van Friesland tot Utrecht en van Delft tot de Betuwe… menig convention bureau wil haar regio graag onder de aandacht brengen door Linda. Niet voor niets, want Linda weet als locatie-deskundige perfect welke locaties interessant zijn voor een bezichtiging, wat een mooie mix qua gasten is en hoe ‘lol’ wordt toegevoegd aan het programma. En dat telkens met – hoe kan het ook anders – een onwijs dikke glimlach op d’r gezicht!

Lees het volledige artikel op EventInspiration

Lees ook