Als je op zoek bent naar iemand die de wereld van zakelijke evenementen tot in de puntjes kent, dan kan ik Linda Kerkhoven van harte aanbevelen!

Review Locatietour – Haarlem Marketing

Als je op zoek bent naar iemand die de wereld van zakelijke evenementen tot in de puntjes kent, dan kan ik Linda Kerkhoven van harte aanbevelen! Linda is niet zomaar iemand in de evenementenbranche; ze is een expert als het gaat om het creëren van onvergetelijke ervaringen.


Ik was op zoek naar een manier om Haarlem onder de aandacht te brengen als perfecte zakelijke bestemming, en had al meerdere locatietours van Linda op Locatie voorbij zien komen. Dát wil ik ook dacht ik! Linda is bekend in de wereld en denkwijze van locatiehouders en de zakelijke bezoeker. Daarnaast heeft ze een database van kwalitatief goede evenementen planners waarvan bewezen is dat ze niet alleen komen kijken, maar ook daadwerkelijk boeken. Tevens heeft Linda Kerkhoven ruime ervaring met het werken voor andere steden en regio’s.
Buiten dan is het ook nog een feest om samen met Linda te werken! Het gaat echt om co-creatie in combinatie met veel LOL. Samen met Linda hebben we dan ook een fantastische locatietour neergezet.

Kortom: als je op zoek bent naar iemand die niet alleen resultaten levert, maar ook een glimlach op je gezicht tovert tijdens het hele proces, dan is Linda Kerkhoven jouw go-to persoon. Je zult er geen spijt van krijgen!

Pien Keizer – de Vries – Haarlem Marketing/Haarlem Convention Bureau