Locatiecongres 2021 is dé kick-start voor locaties

Een branche-event moet net iets meer bieden dan een regulier event. Voor locaties zijn evenementen groot of klein dagelijkse kost. Zij zijn niet zo snel verrast of onder de indruk. Precies om die reden is de aanpak van dit event net even anders dan reguliere congressen.

Eigenaren of medewerkers van locaties spreken elkaar niet zo vaak. En als ze elkaar al spreken wordt er ook weinig of geen kennis met elkaar gedeeld. En dat terwijl ze vaak wel dezelfde vragen hebben.

Dit was voor mij de reden om bijna drie jaar geleden het eerste Locatiecongres te organiseren. Naast dat er kennis werd gedeeld door experts werd er ook opvallend veel genetwerkt. In de evaluatie kwam dat destijds ook naar voren. Deelnemers waardeerden de ontmoetingen met concollega’s. De ongedwongen sfeer tijdens de ontvangst door het parcours met echte bokken zorgde direct voor hilariteit en gesprekstof. Ook de uitgebreide lunch met mooi gedekte tafels in het groen en live cooking droegen bij aan een laagdrempelige setting voor diepgaande gesprekken.

Lees het volledige artikel hier.

Lees ook