De bokken ruilen we in voor bootjes

Ik droomde van een congres waarbij kennisdelen en ontmoeting tussen locatiehouders en medewerkers op een inspirerende en no-nonsense manier werd gerealiseerd. Op maandag 3 september 2018 kwam die droom uit bij Fort de Batterijen in Nieuwegein. De ontvangst was interactief met een teambuildingsparcours met echte bokken,een koffieproeverij en theetuintje. Er waren ‘binnenloop kennisworkshops’ voor wie wilde en dus hoefde je niet te zoeken naar bekenden of stond je alleen. Er ontstond natuurlijk contact door beweging.

De presentatie van Paul Rulkens – ‘Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden’ – was voor velen een eye-opener en er werd hard gelachen. Niet voor niets stond Paul bovenaan mijn wensenlijstje van inspirerende sprekers. De workshops en de durf te vragen sessies van locatiehouders en -boekers maakte het interactieprogramma compleet. 

Mijn eigen kers op de taart? De buitenlunch met mooi gedekte tafels, live cooking, uitzicht op het water en met de voeten in het gras. Geen belegde broodjes maar een heerlijke vier gangen lunch met ruimte voor gesprekken met diepgang.

Door de deelnemers beoordeeld met een 8,1 en dus zeker voor herhaling vatbaar. De zomer van 2021 lijkt me een prachtig moment om dit weer te organiseren. Ik hoop met live ontmoetingen en wat mij betreft weer met volop inspiratie en lol. 

Het groen ruilen we in voor de gracht en de bokken voor bootjes 😉 Stap je in?

Linda

Lees ook