Expeditie droogvallen; reis met Meet in Friesland mee met de elementen van de natuur

Wat als we je vertellen dat er een plek is waar je zelfs in het pikkedonker het meest heldere zicht hebt? Waar stilte luid en duidelijk is en waar een zee van ruimte écht dichtbij komt? Dan wil je gaan, toch?!

Meet in Friesland liet zien, voelen en ervaren, dat die plek dichterbij is dan je misschien denkt. Niet aan de andere kant van de wereld, maar gewoon: in Friesland. Het waddengebied, welteverstaan. Tijdens Expeditie Droogvallen ondervonden we in een intiem gezelschap van eventprofessionals wat een tocht naar het Noorden teweeg kan brengen. Het is me wad.

Met de expeditie laat de bevlogen organisatie zien hoe een incentivereis of teambuildingtocht naar Terschelling opgebouwd en beleefd kan worden. Verschillende hoogtepunten verzameld in één bijzonder programma, dat naar wens kan worden aangepast. Maar wat je ook kiest, één ding staat als een paal boven water: ter land, ter zee en in de lucht wordt hier naar een heel nieuw niveau gebracht. Reis mee en laat je verruimen.

De voorbeeldprogramma’s voor Meet in Friesland en bijbehorende events om deze expedities zelf te beleven, zijn ontwikkeld door Yvonne Hulleman (Meet in Friesland) en Linda Kerkhoven (Linda op Locatie). Namens Meet in Friesland was Vera de Haan mee. Voor deze editie is samengewerkt met Rederij Vooruit (zeilboot), Buro Frijman (training Siebren de Ringh), De WaddenverenigingMooi Weer Events en Puur Terschelling (de 4×4 tocht naar het Dark Sky Park), ‘t Lokaal (ontbijt aan boord) en Martijn Kroon (catering). Beelden van deze onvergetelijke, verbindende tocht zijn geschoten door expeditiepartner en fotograaf Mitch de Pon.

Lees het volledige artikel op EventInspiration

Lees ook