Locatietour Zwolle stad en regio: Zwolse Zen

Ben jij er ook aan toe om op adem te komen? Even te rechargen en inspiratie op te doen, zodat je met frisse zin de zomerperiode en het daarop volgende nieuwe eventjaar in kan? Dat is precies wat Locatietour Zwolle stad en regio voor elkaar kreeg. Het was de combinatie van groen, verborgen locatieparels en jong talent die ervoor zorgde dat wij onze Zwolse zen vonden. Een spannend inkijkje in de evenementen van de toekomst en het uitzoomen vanaf een rooftopbar zorgden er vervolgens voor dat we alle ruimte in ons brein hadden om al deze nieuwe ideeën goed in ons op te nemen. Zo kijken we terug op maar liefst zes locaties en alle mogelijkheden die deze prachtige stad en omgeving te bieden hebben. Kom maar op met die volle eventagenda!

Het begin van een event zet natuurlijk de sfeer. Doe je dat goed, dan sta je al 1-0 voor! Zo begon Locatietour Zwolle áchter de schermen van de Nieuwe Buitensociëteit Zwolle. Spannend, wie of wat komen er achter de gordijnen tevoorschijn? In de zaal zitten Kitty Onder de Linden van Congresregio Zwolle en Maarten Geurtse van de Nieuwe Buitensociëteit. Welkom in Zwolle!

Zakelijke stoelendans

Tijdens de netwerkvariant van de stoelendans van dagvoorzitter Jomark Kool leren de 60 aanwezige eventprofessionals die vandaag Zwolle gaan ontdekken elkaar alvast wat beter kennen. De omgekeerde zaalopstelling gecombineerd met losse zitjes die de stoelendans mogelijk maken, zijn een mooi voorbeeld van de mogelijkheden die De Nieuwe Buitensociëteit heeft. ‘Daag ons vooral uit’, lacht Maarten tijdens zijn introductie.

Lees het volledige artikel op Events met doorclicks naar onze partners.

Lees ook