Wat locaties zeggen over 'LOL'
Zandstraat 19

Zandstraat 19

Unieke huiskamer vergaderlocatie


Paula had een droom. Zij bedacht dat haar sfeervolle voorkamer, in het prachtige historische pand in Culemborg best wel eens een unieke plek zou kunnen zijn voor trainingen, vergaderingen of andere bijeenkomsten. In 2012 maakte ze haar droom waar en inmiddels weten al verschillende bedrijven haar locatie te vinden. Want trainen of vergaderen in huiskamersetting is trend! Bij binnenkomst in de ruimte komen je heerlijke geuren tegemoet uit de aangrenzende keuken. Paula verwent haar gasten graag met huisgemaakte lekkernijen die vaak nog warm uit de oven komen. Van een huisgemaakte appeltaart tot een zandkoekje vers van de bakplaat!

En… zoek je nog een intieme 'private dining' room met topkok en live pianospel, ook daarvoor kun je terecht bij Zandstraat Negentien.

"Op advies van een collega 'vergaderruimte verhuur' kwam ik in contact met LindaopLocatie. Al bij de eerste kennismaking voelde ik dat haar kennis en enthousiaste wijze van werken paste bij mijn wensen, vragen en twijfels over de opstart van mijn vergaderruimte. De analyse van Linda over de plek, sfeer en uitstraling van mijn ruimte gaf mij duidelijkheid en vertrouwen in mijn toen nog op te starten onderneming. Haar tips en adviezen sloten naadloos aan op mijn eigen ideeën en dat wat ik met mijn ruimte voor ogen had.  Verschillende groepen en bedrijven hebben inmiddels  gebruik gemaakt van mijn ruimte en de reacties zijn, tot op heden, uitsluitend positief. Linda bedankt voor je vakkundige adviezen en ook voor de nazorg en je vasthoudendheid daarbij."  - Paula van Walsum -

Website Zandstraat 19, Culemborg