Laat je inspireren en vertaal naar jouw eigen locatie

Wat inspireert jou?

Ik haal inspiratie uit alledaagse dingen en ontmoetingen en zie het omdat ik ervoor open sta en gefocust ben op dat onderwerp. Zoek ik bijvoorbeeld een creatieve oplossing voor een vergaderlocatieconcept dan kom ik dat toevallig tegen in een woonmagazine wat ik al honderd keer had doorgebladerd maar waar juist nu mijn oog op viel.

Tijdens de ‘social media workshops voor locaties’ inspireerden de deelnemers (locatiehouders) elkaar met creatieve oplossingen op social media gebied en deelden we ervaringen. En waarom ook niet, tenslotte heeft elke locatie haar eigen onderscheidend vermogen. Ik zeg: netwerken en kennis delen!

En dat bracht mij weer op het idee om ‘inspiratieworkshops’ voor locaties te organiseren. Gegeven door creatieve ondernemers die ook hun kennis met jou willen delen en wat natuurlijk meerwaarde creëert voor jouw locatie.  Zo starten we deze zomer al met de workshop 'maak je eigen online video' en direct na de vakantie met een 'inspiratieKOOKworkshop voor energieke vergaderingen'

De inspiratieworkshops passen bij de werkwijze van Linda op Locatie 'praktisch uitvoerbaar en origineel'.

Tot dan? Lijkt me leuk!

LOL, 22 juni 2013