Laat je inspireren en vertaal naar jouw eigen locatie

Veertig en je weet het!

Veertig en je weet het!

Een blog schrijven op mijn verjaardag, blijkbaar geeft het inspiratie en is het een dag om te overdenken. Twee jaar geleden werd ik veertig, een mijlpaal en memorabele dag, hoe cliché! Ik was in gesprek op mijn 'verjaardags high tea' met een vriendin en vertelde haar dat ik onlangs weer een artikel had gelezen over iemand die een bedrijf was gestart met mijn idee! Ja 'mijn idee'… in mijn hoofd dan!

Het bleek een soort van rode draad in mijn leven tot dan toe. Ik had een goed idee en deed er vervolgens niets mee. Althans niet meer dan het misschien melden aan mijn naaste omgeving of toevoegen aan mijn ideeën lijstje. Tot die 40ste verjaardag waarop ze tegen mij zei - met een toon alsof ze het gezeur zat was - "ja, Lin, maar zij doen het ook echt". Het voelde als een soort van natte lap in m'n gezicht, alsof ik werd wakker geschud! 

Ik deed er wat mee. Het was een omslagpunt en na een heerlijke zomer was de knoop doorgehakt. Ik ging het 'idee' voor een eigen onderneming verwezenlijken. Nu ruim een jaar na de oprichting van Linda op Locatie, LOL, kan ik zeggen "ja ik deed het". En met 'ups & downs' ben ik trots op het concept zoals het er staat tot nu toe.

En mijn ideeën kunnen nu gelukkig blijven stromen en zo gaaf als die uiteindelijk worden verwezenlijkt door mijn opdrachtgevers.

LOL, 7 maart 2013