Laat je inspireren en vertaal naar jouw eigen locatie

Tweet, tweet.. een klant!

Tweet, tweet.. een klant!

Tegenwoordig 'tweet, like, link en post' ik erop los en hoewel ik bij de start van mijn eigen onderneming over die – voor mij – hoge drempel van social media moest, is het nu onderdeel van mijn bedrijfsvoering en adviseer ik locaties om hetzelfde te doen.

Een bedrijvenpagina op facebook waar je jouw locatie kunt promoten en waardoor 'fans' vrijblijvend op de hoogte blijven. Denk aan foto's met toelichting van events die hebben plaatsgevonden, persberichten, seizoensarrangementen, recensies, nieuwe lunchkaart.. noem maar op. Aansluitend twitter je de link, naar dat bericht op jouw facebookpagina, de wereld in en met gebruik van relevante #hashtags bereik je je toekomstige boekers en bouw je tegelijkertijd aan een nieuw netwerk (volgers) op twitter en (meer likes) op facebook.

Hoge drempel? Ik kan je helpen! Geen uren mediatraining met ingewikkelde begrippen maar een praktische persoonlijke no-nonsense training met LOL aan tafel. Niet alleen voor 'beginners' maar ook voor 'ervaren twitteraars' die met een praktische tool, hun social media kunnen beheren.

Iets voor jou? Meer informatie en data vind je hier.

LOL, september 2012