Laat je inspireren en vertaal naar jouw eigen locatie

Succesrecept

Succesrecept

Als het weer eens tijd is voor ‘oude koeien’ met mijn excollega Erna – zo’n 10 jaar geleden had ik een duobaan als managementassistente bij Selektvracht/DHL - dan halen we de verhalen van de managementteamsessie bij Landgoed Wolfslaar nog weleens ‘uit de sloot’. Deze week popte de herinneringen weer op bij de voorbereiding van mijn ‘inspiratiesessie’ voor het marketing & salesteam van Landgoed Wolfslaar.

Eigenlijk hoefde ik niet lang na te denken over een creatieve opening van mijn presentatie want het relatiegeschenk wat ik 10 jaar geleden van hun kreeg is nog steeds in mijn bezit!  Het zijn de recepten van de kookworkshop die wij aansluitend op de brainstormdag met het team volgden in de sfeervolle authentieke keuken in de kelder van het landhuis!

Ton Pinxten leerde mij hoe ik een sjalotje moest snijden – waar ik hem tot op de dag van vandaag nog dankbaar voor ben – maar ook heb ik menigeen thuis kunnen verrassen met een amuse van ‘garnalen in vinaigrette’ à la Wolfslaar.

Tijdens de inspiratiesessie hadden we het over ‘kennisdelen’ en ‘storytelling’ in relatie tot social media, waar dit dan weer een mooi voorbeeld van is.

....iets om over na te denken?

Linda, 14 mei 2014