Laat je inspireren en vertaal naar jouw eigen locatie

Sneeuw jij onder?

Sneeuw jij onder?

Het aanbod van vergaderlocaties en/of vergaderruimtes neemt toe. Willekeurige locaties van hotels tot B&B’s, restaurants, boerderijen, boten maar ook reguliere bedrijven zien wel ‘business’ in het verhuren van hun ruimte(s) aan zakelijke partijen.

Hoe zorg je er nu voor dat jouw locatie niet ondersneeuwt in het enorme aanbod. De kracht zit hem in jouw specialiteit! Waarin blink jij uit? Wat doe jij anders dan anderen? Is dat het unieke pand, het kunstzinnige interieur, jouw persoonlijke 'touch', het leuke arrangement, jouw huisgemaakte lunch, de prachtige omgeving, jouw flexibiliteit of bijzondere gastvrijheid - you name it - .

Die ‘onderscheidende factor’ zou ik eigenlijk als eerste willen lezen op je website maar zeker ook in de advertentie van je online portal. Versterk dit met passende foto’s en/of maak het levendig met een video.

En jouw basisvoorzieningen.....niet onbelangrijk maar wel minder boeiend om te vermelden. Bovendien, “waren die er niet al uitgefilterd in de eerste zoekopdracht?”

Linda, januari 2014