Laat je inspireren en vertaal naar jouw eigen locatie

Scheur in je broek

Scheur in je broek

Eventblog | High Profile Events  | Linda Kerkhoven

 

'Ik heb een wat ongebruikelijke vraag.’

 

- uitgelicht -

Ik heb een afspraak op locatie met de directeur van een conferentiehotel en meld mij bij de receptie, terwijl ik hem tegelijk ook naar mij toe zie lopen. Hij vraagt of ik nog even een momentje heb want 'het is een volgeboekte dag en iedereen springt dan bij'. Op zich niets bijzonders, ik doe een stapje opzij en maak ruimte voor de volgende gast aan de balie. 'Ik heb een wat ongebruikelijke vraag,' zegt de mevrouw aan de balie waardoor ze mijn aandacht volledig heeft.

‘Een van onze trainers is zojuist uit zijn broek gescheurd en staat de hele dag voor een groep. Heeft u misschien nog een broek liggen van personeel die hij kan lenen?’ Hoewel het een serieus probleem is tovert het toch een lach op mijn gezicht en tegelijk voel ik plaatsvervangende gêne.

De receptioniste vat het gelukkig bloedserieus op en pleegt direct een telefoontje maar helaas zijn alle gevonden, reserve en oude broeken onlangs opgeruimd. Een aardige mevrouw van ‘house keeping’ komt naar de receptie en stelt voor om de broek te naaien maar de dame aan de balie antwoordt dat de scheur daar echt te groot voor is. Ze moet er nu zelf ook wel een beetje om lachen en ondertussen beeld ik mij in hoe de trainer dan nu voor de groep moet staan en het zweet breekt mij bij die gedachte alleen al uit.

Verder lezen? Klik hier voor het volledige artikel

Linda Kerkhoven, 2 december 2015