Laat je inspireren en vertaal naar jouw eigen locatie

Podcast: Het succes van de Locatietour

Interview door Samira Salman | EventGoodies


Heb jij weleens meegewerkt aan of zelf een podcast opgenomen? Het was voor Samira en voor mij de eerste keer! Best wel een beetje spannend. Met name de techniek want voor de rest is het net zoals ieder ander gesprek dat je hebt.

We hadden het over de Locatietour. Een concept dat ik bedacht voor locaties. Ik kwam op het idee omdat ik vanuit mijn eigen ervaring als bedrijfsleider van een vergaderlocatie weet hoe belangrijk bezichtigingen zijn. Zodra een meetingplanner echt op jouw locatie is geweest dan zit dat bezoek op het netvlies en zal je eerder 'oppoppen' bij een zoekvraag.

Het is net als met een open huize route eigenlijk. Zorg dat je locatie er zo aantrekkelijk mogelijk uitziet en laat alle zintuigen prikkelen. Toch is dat tijdens de locatietour niet voldoende. We willen eventmanagers verrassen en inspireren! Wat vertellen ze de volgende dag op kantoor? Wat blijft plakken?

Tijdens de podcast deel ik alle ins & outs over het ontstaan van dit concept en de succesfactor. Ga er even lekker voor zitten want  het gesprek duurt een klein uurtje! 

Luister de podcast op Spotify of op YouTube