Laat je inspireren en vertaal naar jouw eigen locatie

Online adverteren

Online adverteren

“Wel of niet adverteren wat denk je? “ Regelmatig wordt mij gevraagd of het zin heeft om te adverteren op een online zoeksite voor locaties. Ik antwoord dan meestal met een volmondig "ja". Zelf ben ik in het verleden werkzaam geweest bij een online portal maar dan voor bedrijfsuitjes. Vanuit die rol weet ik dat het team erachter enorm haar best doet om aanvragen voor jouw locatie te realiseren, immers dat is hun corebusiness!

Verplaats je naar jouw klant, wat typt hij/zij in in het zoekvakje bij google? Bijvoorbeeld ' vergaderlocatie regio Utrecht'. Je zal zien dat de locatiesites al snel naar boven komen drijven en misschien staat jouw eigen website niet eens op de eerste pagina.

Investeren in een advertentie is voor sommige locatiehouders best lastig, want je weet immers nog niet of en wat het je oplevert. Neem dan in ieder geval in je overweging mee: hoeveel aanvragen moet ik via die advertentie binnenkrijgen om mijn investering er weer uit te halen? Je zal zien dat dat enorm meevalt en de keuze is dan sneller gemaakt!

LOL, 22 juni 2012