Laat je inspireren en vertaal naar jouw eigen locatie

Locatiebezichtiging: anekdote

Locatiebezichtiging: anekdote

Eventblog | High Profile Events  | Linda Kerkhoven

 

'Door het gangetje eerste deur rechts, gooi maar op mijn bed.'

 

- uitgelicht -

In mijn functie als managementassistent organiseerde ik met mijn duocollega een MT-sessie in de stad wat we af wilden sluiten met een verrassende avond. Ik vond een kunstenaar die zijn woonhuis/atelier beschikbaar stelde voor bijzonder diners. We maakten een afspraak voor locatiebezichtiging. De locatie zag er ook echt uit als een kunstenaarsatelier (beetje rommelig en stoffig) maar hij verzekerde ons dat het er tijdens het diner ‘pico bello’ uit zou zien. Ik vond het leuk en verrassend (gunde hem ook die omzet) en met een klein beetje twijfel besloten we te boeken.

Na een intensieve trainingsdag en frisse stadstour kwamen we uit bij het atelier. Het zag eruit zoals beloofd. Een opgeruimd atelier, met nog wel een stoffige boekenkast en wat prullaria – dat had z’n charme – maar met een mooi gedekte lange tafel met kaarsjes, een gastheer achter de vleugel en een kok in vol ornaat met hapjes en drankjes op een blad.

‘Waar is de kapstok?’ vroeg ik. ‘Door het gangetje eerste deur rechts, gooi maar op mijn bed!’ Was zijn antwoord. Alsof het de gewoonste zaak van de wereld was. Whoops… het gezicht van mijn manager toen hij zijn jasje op het ‘dekbed met tijgerprint’ achterliet vergeet ik niet snel meer. Achteraf hebben we er nog vaak om gelachen maar dat kon ook omdat het verder een memorabele en bijzonder geslaagde avond werd. Bij iedere volgende locatiebezichtiging was natuurlijk de hamvraag ‘Waar is de …..’.

Verder lezen? Klik hier voor het volledige artikel

Linda Kerkhoven, 24 augustus 2015