Laat je inspireren en vertaal naar jouw eigen locatie

Koekje d'r bij?

Koekje d'r bij?

Verpakte koekjes op tafel... ik heb er inmiddels een natuurlijke aversie tegen ontwikkeld. Hoe jammer en inspiratieloos en dan vaak ook nog in een te klein schaaltje op een grote vergadertafel. En waarom? Hoort het bij de basisuitrusting van een vergadertafel? Of wellicht uit praktisch oogpunt omdat het makkelijk mee te nemen is van de groothandel en altijd op voorraad?

Doe mij maar een zelfgebakken appeltaart onder een glazen stolp, direct een goeie binnenkomer! Denk ook aan meerdere leuke schaaltjes of een etagère met kleine lekkernijen. En hoe lekker is een zelfgebakken koekje? Biedt een keuze in je koffie-arrangement als extra af te nemen product (Willen ze vaak wel hoor want het is een bijzondere bijeenkomst...weet je nog? Anders bleven ze wel op kantoor vergaderen).

Denk bijvoorbeeld aan taart voor de traditionele directievergaderingen; een etagère met klein lekkers voor een gemêleerde groep (voor ieder wat wils) en zorg voor gezonde lekkernijen en vers fruit (liefst wat makkelijk eet: mandarijnen, druiven, aardbeien) op tafel voor trainingen en cursussen zodat de cursisten lekker fit en fris blijven.

En voor versterking van de beleving... serveer een plaatselijke lekkernij en vertel er wat over!

LOL, 9 mei 2012