Laat je inspireren en vertaal naar jouw eigen locatie

Klaar voor de zomer?

Klaar voor de zomer?

Gastblog Experts | Greater Venues | Linda Kerkhoven


Uitgelicht: "wat een gekleurd kussentje al niet kan doen.."


"In mijn eigen huis ben ik ook alweer aan het ‘zomerstylen’ gegaan. De warme gezellige winterbontjes zijn van de bank en de gebreide kussenhoezen hebben plaats gemaakt voor vrolijke frisse kleurtjes. Bij H&M home bestelde ik slechts drie nieuwe kussenhoesjes ‘zonnebloem geel, blaadjesgroen en fuchsia roze’ en het fleurige effect is enorm. Wat een gekleurd kussentje al niet kan doen, ook op uw locatie natuurlijk.

Zomers vergaderen
Denk aan verse muntblaadjes of een partje limoen in de waterkaraffen en vers fruit van het seizoen op tafel.  Kersen, aardbeien of druiven zijn energierijke tussendoortjes voor een vergadering en geserveerd in een leuk schaaltje heeft dit ook een decoratieve meerwaarde. Wat ook leuk is: kiwi’s gehalveerd in de schil en zet er een glaasje met lepeltjes bij.

Lunch mee naar buiten? Zorg dan voor broodzakjes of sapflesjes met dop (!) bij het lunchbuffet. Beschik je niet over buitenmeubilair regel dan enkele picknickkleden, kussentjes of strandmatjes zodat jouw gasten kunnen genieten van een buitenpicknick maar toch schone kleren houden.
En voor echt zomerse temperaturen: ‘verras je gasten eens met een ijsje’ – een doos met vruchtenijsjes in de vriezer en dan serveren in een grote schaal met ijsklontjes bijvoorbeeld – bij die gedachte alleen al word ik blij ;)

Klik hier voor het volledige artikel

Linda Kerkhoven, april 2014