Laat je inspireren en vertaal naar jouw eigen locatie

Kerst valt vroeg dit jaar

We zijn op zoek naar lichtpuntjes en knusheid nu we wat minder bij elkaar kunnen zijn.  Omdat we met de filmtraining onder educatieve bijeenkomsten vallen kwamen we met een knus groepje gisteren bijeen in Het Gemaal van Muiden. Deze dag was echt een lichtpuntje!

Een prachtige locatie in kerstsfeer, sfeervolle muziek op de achtergrond, heerlijke geuren uit de keuken, een fantastische gastvrouw, die alle ballen in de lucht hield en zelfs nog tijd had om te filmen (hoe doet ze dat?!), goed gemutste docenten en enthousiaste deelnemers.

Resultaat: 10 prachtige zelfgemaakte films. Alleen de popcorn ontbrak bij het bekijken ervan maar we hadden heerlijke tonychocolonely mini's op tafel in kerstkleuren ;) Vanochtend monteerde ik een stukje van de film in bed (haha) en een gedeelte op de bank. Tussendoor wat telefoontjes en daarna weer verder. En nog geen dag later staat de aftermovie al online. Heerlijk! En alles dus gemaakt op mijn iPhone (filmen, monteren, muziek, ondertiteling en uploaden op social media).

Bekijk de feel good kerst aftermovie... 

PS: Wil je ook eens meedoen? Stuur mij een berichtje of vul het contactformulier in en ik informeer je over de eerstvolgende trainingsdag.