Laat je inspireren en vertaal naar jouw eigen locatie

Handlettering op krijtbord

Ze zijn niet meer weg te denken bij leuke locaties, hippe koffietentjes, foodfestivals, trendy beachclubs of op de waanzinnige weddings van nu. De prachtig beschreven krijtborden!

Een tijdje geleden kwam 'Just Marie' (wedding, events en styling) met een pilotworkshop en dat bracht mij op het idee om dit ook aan te bieden voor 'locaties'. Ik weet zeker dat ik dit had willen leren toen ik zelf nog een locatie runde. Ik zie het al helemaal voor mij: een persoonlijk welkom bij een event of een inspirerende (wissellende) quote of een aankondiging van de 'taart van de week'. Volop mogelijkheden om dit toe te passen op jouw locatie. Daar gaan vast foto's van gemaakt worden en gedeeld op de social media, wat weer een leuke promotionele bijkomstigheid is.

Annemaria was direct enthousiast, ook al omdat we samen een leuk netwerk hebben, dat elkaar weer versterkt. En... we hebben gewoon de 'topper' op dit gebied kunnen strikken! Viktor van Chalkboard.nl gaat de workshops geven. Met deze workshops hebben we de gaten in zijn agenda kunnen vullen, want die is echt overvol! De locaties gaan ons verwennen met lekkernijen en wij zorgen voor een pakketje inspiratiemateriaal: lettertypen (fonts), decoraties, quotes, voorbeelden, je kunt zó aan de slag en dat gaat gebeuren want het is verslavend leuk!

Laat je me weten als je mee wilt doen? Ook als je niet kunt op de genoemde data? Er volgen er namenlijk nog meer.
Tot dan? Annemaria & Linda

Meer informatie over de workshop handlettering op krijtbord vind je hier