Laat je inspireren en vertaal naar jouw eigen locatie

Haar ex plaatste een nep-review

Haar ex plaatste een nep-review

Eventsblog | High Profile Events  | Linda Kerkhoven


- uitgelicht -

Tijdens een borreltje op mijn vakantieadres raakte ik in gesprek met de eigenaresse en zij vertelde mij dat ze er onlangs achter kwam waarom het rustiger was op haar locatie en zelfs last-minute afzeggingen van gasten had gekregen.

Haar ex-man had een negatieve review geplaatst op een platform met een foto van een badkamer, half in puin. Het hield mij bezig... ongelooflijk dat je zoiets doet maar ook was ik benieuwd hoe het kon dat zij daar zo laat achter kwam.

Het onderhouden van een reviewsite had voor haar geen prioriteit. Ik kan me er op zich wel iets bij voorstellen: gasten ontvangen, bedden verschonen, boekingen aannemen, ontbijtje maken en zelfs kun je hier ’s avonds aanschuiven voor een door haar gekookte maaltijd. Enfin, het belang van het onderhouden van reviews ziet ze nu zeker wel in en op haar verzoek en uit sympathie heb ik dezelfde vakantie nog direct wat leuke foto’s toegevoegd bij haar vermelding op die site, inclusief  – de juiste – badkamerfoto ......

Verder lezen? Klik hier voor het volledige artikel

PS: Wil je weten hoe je je online reputatie kunt verbeteren voor je locatie (dit gaat verder dan reviews) doe dan eens mee met deze workshop .