Laat je inspireren en vertaal naar jouw eigen locatie

Gezonde gastvrijheid

Gezonde gastvrijheid

Gastblog Experts | Greater Venues | Linda Kerkhoven

 

“Willen uw gasten eigenlijk wel zoete hapjes tijdens de bijeenkomst? Linda Kerkhoven van Linda op Locatie geeft tips voor een 'gezonde gastvrijheid'."

 

- uitgelicht -

Het klinkt als een cliché, maar veel mensen in mijn omgeving – en ik spreek ook namens mijzelf – maken een gezonde start in het nieuwe jaar. Tijdens de feestdagen heeft het lichaam genoeg te verduren gehad. Maar ongezonde hapjes op bijeenkomsten zijn funest voor de verse gezonde voornemens. Mijn advies is dan ook om gasten een gezonde keuze te bieden tijdens bijeenkomsten op uw locatie.

Veel gedoe? Dat valt mee! Zorg ten eerste voor een gezonde keuzemogelijkheid bij de lunch- en borrelarrangementen. En zet vervolgens niet alleen maar zoete lekkernijen op de vergadertafel. Denk bijvoorbeeld ook eens aan fruit van het seizoen. Het is goed om hierbij in gedachten te houden dat een mandarijntje prettiger eet dan een sinaasappel, en dat druiven of aardbeien in een schaaltje nog weer een stuk minder geknoei geven. Een bijkomend voordeel van gezonde hapjes is dat een stukje fruit langer energie geeft dan een zoete lekkernij. En dat komt de bijeenkomst ook weer ten goede, niet waar?

Klik hier voor het volledige artikel

Linda Kerkhoven, januari 2015