Laat je inspireren en vertaal naar jouw eigen locatie

Filmpje op Facebook werkt

Veel online marketingexperts voorspelden het al, video op social media neemt een vlucht en met name op Facebook. Een video die direct geladen is in Facebook (en dus niet via YouTube) wordt aan meer volgers/fans getoond. Daarnaast kun je in een video in korte tijd veel laten zien en het is nou eenmaal zo dat we liever naar beelden kijken dan teksten lezen en vooral op de telefoon is dat handig!

Een video maken (opnemen en monteren) kun je tegenwoordig heel eenvoudig zelf met je iPhone/smartphone. Video/film is een mooie marketingtool om meer te laten zien van je locatie en/of van de mensen erachter of om een impressie te maken van een event.

En als je je filmpje dan deelt op Facebook kun je hem gericht promoten en laat Facebook hem zien aan de door jou bepaalde doelgroep, hoe slim!

Wil je leren hoe je zelf eenvoudig leuke filmpjes maakt? John en Richard leren jou in 1 dag de creatieve en technische kneepjes van het vak. Daarnaast is het gewoon ook een hele leuke inspirerende dag met veel lol ;)

PS: De filmbeelden van de film hiernaast zijn een mix van beelden van mijn telefoon, die van Richard en John en van de deelnemers aan de workshopdag bij Maliebaan45 in Utrecht. Hoe leuk!

PS-II: Meer info over de workshop 'filmen met je iphone/smartphone' vind je hier