Laat je inspireren en vertaal naar jouw eigen locatie

Een locatietour

Ter promotie, vermaak & inspiratie


Samen met Wieteke Lemmen, freelance eventmanager 'wietweetwaarheen' deel ik dezelfde passie 'locaties'. Mede hierdoor kruisen onze paden regelmatig en brengt het ons nu tot een samenwerking in de organisatie van een 'locatietour'. Voor locaties een prachtige manier om je locatie te promoten en voor 'locatieboekers' een leuke gelegenheid om inspiratie op te doen.

Je weet pas echt hoe het is als je er bent geweest
“Een goede online presentatie geeft al een indruk maar je weet pas echt hoe het is als je er bent geweest”, zo vinden wij. Niet altijd praktisch voor een locatie zelf omdat dit vaak 'tussen de bedrijven door' moet en de bezoeker krijgt daardoor niet altijd het gewenste 'gevoel'. Een 'locatietour' biedt uitkomst! Als bezoeker kun je in een relatief kort tijdsbestek meerdere locaties bezichtigen en de locatie kan zich van haar beste kant laten zien.

De tour strijkt neer in Velsen en Heemstede
In samenwerking met de Post Verkade Groep organiseren wij maandagochtend 24 augustus 2015 een locatietour die om 09.30 uur start met koffie bij Landgoed Waterland in Velsen-Zuid en om 13.00 uur eindigt met een 'high tea' in Het Oude Slot in Heemstede. Deelname is kosteloos, wel graag vooraf aanmelden via het contactformulier.

Een locatietour op jouw locatie en of in jouw regio?
Wieteke en ik organiseren het met veel plezier en informeren je vrijblijvend over de mogelijkheden.

Fijne zomer en tot snel 'op locatie'. Groetjes, Linda