Laat je inspireren en vertaal naar jouw eigen locatie

Details doen 't

Details doen 't

Wat voor inrichting past het beste bij jouw locatie? Modern, zonder al te veel prikkels of juist een landelijk interieur met huiselijke gezelligheid. Het interieur kan een doorslaggevende factor zijn  voor het boeken van een locatie. Daarbij wordt door de boeker onder meer gelet op: wat voor soort bijeenkomst is het; is er een thema/doel vastgesteld maar ook hoe is de groepssamenstelling.

Ik ken een 'dagvoorzitter' die met zijn opdrachtgever eerst het thema en doel van de bijeenkomst bepaald en daarna op zoek gaat naar een specifieke locatie die aansluit. In eerste instantie wordt dan gezocht op regio en soort locatie maar het interieur, de inrichting van een locatie is daarna een doorslaggevende factor.

Eigenlijk werkt het net zo als bij het inrichten van een huis. Zorg voor een goede basis en maak het verschil met passende unieke details! Wissel ook eens met accessoires, ga bijvoorbeeld mee met de seizoenen.

Snelle sfeermakers zijn: leuke kussens op een bank/fauteuil; vrolijke schaal/schaaltjes op tafel, vaas met takken/bloemen; teksten, foto's of schilderijen aan de muur die de unieke sfeer van jouw locatie versterken.

Durf en het doe 't gewoon ;)

LOL, 20 mei 2013