Laat je inspireren en vertaal naar jouw eigen locatie

Cirkeltje rond

Daar liep ik dan op de Veilinghavenkade en nam ik vol trots de deelnemers aan de Locatietour mee naar boven de U-trechter in. Daarboven in de zandtrechter stond destijds mijn bureau, mijn mooiste en gezelligste werkplek tot nu. In 2007 deed ik mijn eerste stappen in de wereld van de eventbranche 'welkom in de plezierbranche' waren de eerste woorden van mijn toenmalige werkgever die gevestigd was in de U-trechter. Plezier (lol) voerde vanaf dat moment de boventoon.

Drie jaar later runde ik drie zandtrechters als bedrijfsleider van de creatieve vergaderruimtes. En vorige maand liep ik daar dus als Linda op Locatie rond als organisator van de Locatietour Utrecht. Cirkeltje rond.

Ik kijk samen met Wieteke Lemmen, Utrecht Convention Bureau, samenwerkingspartners, locatiehouders en deelnemers terug op een zeer geslaagde editie van de Locatietour Utrecht. We hebben de lat hoog gelegd maar ik ben ervan overtuigd dat we bij een volgende editie ook weer zullen 'inspireren en verrassen'.

Is de Locatietour ook interessant voor jouw stad, regio en/of locatie, neem gerust contact op. Voor een indruk: Lees het belevingsverslag op Events.nl, het locatieverslag op Greater Venues, bekijk de foto's en proef sfeer in de after movie

LOL, Linda Kerkhoven, 20 april 2016