LOL in het nieuws
Van de rechtbank in de lik - Events 2017

Van de rechtbank in de Lik

High Profile Events | 31 maart 2017


Uitgelicht

"Utrecht zit in de lift als (inter)nationale congres- en evenementenbestemming. De beddencapaciteit in de hotels zal de komende jaren oplopen van 1750 naar 2750. Om meeting- en eventplanners kennis te laten maken met de mogelijkheden van verrassende (combinaties van) locaties organiseerde het Utrecht Convention Bureau in samenwerking met adviesbureau Linda op Locatie eind maart voor de derde keer op rij de Locatietour."

"De grote groep wordt onderverdeeld in drie groepen, die een gespiegeld programma doorlopen. Zo blijven de groepen overzichtelijk en verloopt alles op schema. De wandeling brengt ons vandaag bij verrassende locaties: van de rechtbank naar de nor, via een voormalig oogziekenhuis naar een ambachtshuis om een paar voorbeelden te geven."

We starten met een aardbeien smoothie in de Vrouwe Justitiazaal van de Rechtbank waar de 'zingende saleschick' Yvon Mocking ons al zingend welkom heet met het nummer ‘listen to the music’. Yvon Mocking blijkt niet alleen muzikante; zij is ook de salesmanager van deze locatie en van het Eye Hotel."

Lees het volledige artikel op High Profile Events