LOL in het nieuws
Utrecht deel groene kant - Greater Venues 2016

Utrecht deelt groene kant tijdens de Locatietour

Greater Venues | 3 oktober 2016


Uitgelicht

"Deelnemers Locatietour proeven de verschillende locaties van Utrecht
Hoe draagt voeding bij aan het succes van een event? Die vraag stond, samen met een heleboel mooie en verrassende locaties, centraal tijdens de Locatietour op 3 oktober 2016. Het Utrecht Convention Bureau (UCB) nodigde zo’n vijftig meetingplanners uit om tijdens deze tour de groene kant van regio Utrecht te bewonderen. En te bewonderen viel er genoeg, met acht compleet verschillende locaties."

"Vanaf De Moestuin lopen we een stukje tussen de bloemen-, groenten- en fruittuinen door naar stadion De Galgenwaard. Hier bevindt zich de eindlocatie: SMAAK. Een professionele kookstudio, met drie verschillende keukens en meerdere ruimtes om te dineren of te vergaderen. De locatie ligt tussen de kantoren van Rijnsweerd, maar met de natuur en De Moestuin, waar ze de biologische groenten vandaan haalt, om de hoek. Hier komt de hele Locatietour samen.

Van alle locaties werd iets meegenomen, van groenten en fruit tot stierenvlees; daarmee gaan we nu zelf in de keuken aan de slag. En zo komen aan het einde van de dag alle smaken van de verschillende locaties samen en kunnen we alleen maar zeggen dat we Utrecht écht hebben geproefd.

Lees het volledige artikel op Greater Venues