Workshops speciaal voor locaties en branchegenoten

Social media onderhoud en beheer

In één ochtend richten we jouw eigen social media dashboard in.


Geen urendurende mediatraining met ingewikkelde begrippen, maar een praktische persoonlijke no-nonsense inspiratieworkshop gegeven door Linda zelf. Je leert onder andere hoe je relevante volgers vindt, twitterberichten maakt, wat je kunt doen met berichten van anderen, hoe je foto's en linken bijvoorbeeld naar je website of facebook toevoegt en hoe je berichten inplant. We maken lijsten met personen/organisaties die voor jou van belang zijn om te volgen, stellen zoekwoorden in - lees: we vissen alleen die berichten uit twitter die voor jou van belang zijn - en nemen alle praktische 'twitterweetjes' door.

Je werkt op je eigen laptop en vult het dashboard ter plekke in zodat het na afloop van deze workshop helemaal gereed en 'up and running' is en je thuis direct verder aan de slag kunt.

Speciaal voor locaties: De workshops van Linda op Locatie zijn speciaal ontwikkeld voor (vergader) locaties. Praktische branchegerichte vragen worden direct beantwoord en ook voorbeelden zijn van toepassing op de branche. Leuke bijkomstigheid is dat je met andere locatiehouders/-medewerkers aan tafel zit en we hierdoor van elkaar kunnen leren en er tevens leuke contacten ontstaan. Tijdens de workshop wordt er hard gewerkt maar gelukkig kunnen we gezellig napraten tijdens de afsluitende lunch ;)

Deelname kost 195 Euro p.p. (excl. btw, incl. koffie/thee en lunch). Groepsgrootte max 5. Duur: 09.30 - 14.00 uur. Wil je meer info of direct inschrijven? Gebruik hiervoor het contactformulier, en vergeet niet te vermelden welke workshop het betreft.