Wat locaties zeggen over 'LOL'
Singel 80

Singel 80

Walhalla voor trainers, coaches en brainers


Op 10 minuten lopen van het CS Amsterdam ligt direct aan 't Singel de schitterende locatie Singel 80. De locatie heeft alles wat je verwacht van een authentiek grachtenpand. Een stijlvol modern ingerichte lichte vergader-/trainingsruimte met een knipoog naar Oud Hollands en via de mooie hoge ramen direct zicht op 't Singel. De ruimte beschikt ook over een 'opkamer' die uitermate geschikt is – en als zodanig ingericht – voor een brainstorm- of subruimte. Er is zelfs een kleine besloten buitenplaats en lunchen of dineren kan beneden in het souterrain.

Een 'walhalla' voor trainers, coaches en brainers want er is werkelijk aan alles tot in detail gedacht. Denk aan verrijdbare tafels waardoor alle mogelijke opstellingen zijn te realiseren. De extra subruimtes voor het werken in groepen. Maar ook en vooral de diverse trainingsmaterialen en leuke producten ter bevordering van een creatieve en inspirerende bijeenkomst!

"De eerste afspraak met Linda was al ontzettend open, fijn en makkelijk. Linda weet waar ze mee bezig is: ze kent de markt op haar duimpje, heeft veel expertise en is ontzettend creatief en gepassioneerd. Het duizelde me geregeld van al haar ideeën en ingevingen. Maar gelukkig weet ze deze altijd heel behapbaar en praktisch achteraf voor je op een rijtje te zetten.  Misschien is het meest aanstekelijke Linda's tomeloze energie en hart voor haar vak. Ze zet precies die puntjes op de 'i'  waar je als locatiehouder niet aan toe komt." - Inge Post -

Website Singel 80, Amsterdam