Workshops speciaal voor locaties en branchegenoten
Onderscheidend schrijven

Schrijfdag onderscheidend schrijven

Een training waarin we aan de slag gaan met het creëren van de identiteit van jouw onderneming of project. Als schrijvend komen we uit bij de tone-of-voice die past bij deze identiteit en die als een rode draad door al je teksten gaat lopen.

Tijdens de traning leer je hoe en waar je deze draad kunt gebruiken. Onderdelen die aan de orde komen zijn: het schrijven van een 'over mij' tekst, het schrijven van een blog, hoe kom je op onderwerpen/ideeën voor je blog, met welke social media tekst trek je lezers naar je blog, hoe schrijf je een pakkende offertetekst.

De balans tussen beschrijving en beleving in je tekst staat tijdens deze dag centraal. De beschrijving, de feiten, zorgt voor de context in je verhaal. De beleving raakt en zet aan tot actie. Deze creëer je door te schrijven vanuit jezelf met al je zintuigen op scherp.

De juist balans tussen beiden zorgt voor een tekst met impact. Een tekst waarmee je je onderscheidt van de rest. Een tekst waarmee je een plek creëert voor jezelf en ruimte voor de ander. Een training die in het teken staat van het lef om te kiezen, te schrijven en te delen. Schrijf maar mee als je durft!

De schrijfdag wordt gegeven door Mariola Dirkzwager in samenwerking met Linda Kerkhoven. Het idee voor deze schrijfdag is ontstaan naar aanleiding van de schrijfavonden die Mariola organiseerde en waaraan ik (Linda) deelnam. Ik schreef verhalen, gedichten, artikelen, recensies en zelfs mijn eigen songtekst ;) De praktische en creatieve insteek maakte dat ik schrijven steeds leuker begon te vinden. Vol met energie verliet ik deze schrijfavonden en was trots op mijn eigen geschreven teksten.

Deze schrijfdag kost 195 Euro exclusief btw inclusief schrijfmateriaal en culinaire omlijsting gedurende de dag. Nadere informatie en aanmelden kan via het contactformulier. PS: Schrijfervaring is dus niet nodig, je gaat het gewoon doen.

Geplande workshops:
vrijdag 15 februari 2019, van 10.00 - 16.00 uur bij Landgoed Zonheuvel in Doorn