Workshops speciaal voor locaties en branchegenoten
Onderscheidend schrijven

Workshop onderscheidend schrijven

Natuurlijk weet jij als geen ander wat jouw locatie (of jou als ondernemer) uniek maakt. Het vertalen hiervan in pakkende teksten is echter vaak een uitdaging. Tijdens de workshop Onderscheidend schrijven leert Mariola Dirkzwager (schrijfcoach) jou, aan de hand van een aantal verrassende schrijfopdrachten, hoe je dat aanpakt. Het resultaat: een tekst met impact die aanzet tot actie.

Wat gaan we doen:
Het ochtendprogramma bestaat uit een reeks creatieve schrijfopdrachten waarmee je jouw tone-of-voice bepaalt. Ervaring met schrijven is hiervoor niet nodig. Weten wat jouw locatie en/of jou als ondernemer onderscheidt van de rest wel. Denk daar voor de start van de training dus vast goed over na en zet dit (met steekwoorden) op papier.

Daarna ga je jouw tone-of-voice toepassen op het schrijven van:
-    Een blog
-    Social media teksten
-    Onderscheidende offertes
-    En andere passende content

Aan het eind van de dag heb je een aantal prachtige templates waarmee je verder aan de slag kunt. En weet je precies welke woorden passen bij dat wat jouw locatie en/of jou als ondernemer uniek maakt. Bekijk het filmpje voor een impressie.

Het idee voor deze workshop is ontstaan naar aanleiding van de schrijfavonden die Mariola organiseerde en waaraan ik (Linda) deelnam. Ik schreef verhalen, gedichten, artikelen, recensies en zelfs mijn eigen songtekst ;) De praktische en creatieve insteek maakte dat ik schrijven steeds leuker vond om te doen. Vol met energie verliet ik deze schrijfavonden en was trots op mijn eigen geschreven teksten.

Deelnemen aan de workshop kost 195 Euro exclusief btw inclusief schrijfmateriaal, thee/koffie en lunch. Nadere informatie en aanmelden kan via het contactformulier. PS: Schrijfervaring is dus niet nodig, je gaat het gewoon doen.