Wat locaties zeggen over 'LOL'
MindCenter Vianen

MindCenter Vianen

Feel free to open your mind


Een bijeenkomst in het MindCenter is verrassend en inspirerend. Misschien komt het wel doordat het pand niet specifiek is ontworpen als evenementenlocatie waardoor de ruimtes net even anders zijn. Vroeger werden er vooral schoenen geëtaleerd en had elk schoenenmerk daar haar eigen ‘winkeltje’. Nu worden de inspirerende ruimtes gebruikt voor allerlei bijzondere bijeenkomsten.

Bij binnenkomst in het MindPlaza wordt je direct verrast door het geluid van de zacht klikkende vloer van hardhouten blokjes. De kleinere mindstudio’s die om het Mindplaza heen liggen - wat de locatie uniek en onderscheidend maakt - zijn verschillend qua vorm en inrichting en daardoor leuk voor trainingen, workshops of presentaties.

"Linda heb ik leren kennen tijdens een event in het MindCenter. Ze is een van mijn adviseurs in de voor mij nieuwe branche. Linda zit vol met leuke ideeën. Soms zelfs te veel voor wat verwerkbaar is in korte tijd ;-). Brainen met Linda geeft altijd inspiratie voor nieuwe richtingen. Erg veel kennis op het gebied van vergaderlocaties en arrangementen. Vooral als het op sfeer en gezelligheid aankomt. Gevoel dus. Zo heb ik vandaag Linda weer gebeld voor invulling van ons 'terugblik arrangement in kerstsfeer'. En weer... te veel leuke ideeën om uit te voeren!"  - Jeroen van der Sluis -

Website MindCenter Vianen, Vianen