Wat locaties zeggen over 'LOL'
Maliebaan45

Maliebaan45

Bedrijvigheid alom


Bij binnenkomst bij Maliebaan45 voel je direct 'bedrijvigheid' net als op een kantoor eigenlijk. Als je nog niet weet waar je naartoe moet loop je eigenlijk als vanzelf naar de gezellige koffiebar aan het einde van de gang, waar eigenlijk altijd wel mensen staan de praten. Samantha is een op en top gastvrouw, toont oprechte interesse en runt de locatie met veel passie en gedrevenheid.

De flexwerkplekken en vergaderruimtes zijn met zorg en stijlvol ingericht waardoor het inspireert maar ook rust uitstraalt. En mocht je een keertje te gast zijn bij Maliebaan45, dan is het echt de moeite waard om er een winkeluurtje aan vast te plakken wat ook weer een leuke vergaderbreak is ;)

"Na de eerste workshop die ik volgde bij Linda was ik gelijk enthousiast. Het is niet alleen de personaliteit van Linda, warm, gastvrij en enthousiast . Maar vooral de manier waarop zij haar kennis in haar workshops verwerkt. Niet uren lang luisteren maar eigenlijk gelijk aan de slag met jouw bedrijf. Niet alleen in de workshops maar ook in de gesprekken die ik met Linda heb denk ik vaak, "zie je wel, het hoeft niet zoveel tijd te kosten". Daarna ga ik gelijk vol positieve energie en nieuwe ideeën aan de slag." - Samantha van Londen -

Website Maliebaan45, Utrecht