LOL in het nieuws
Letters Events 9-2015

Letters leren tekenen bij Koetshuis de Haar

Events | 7 september 2015


Uitgelicht

"Het is nog een hele kunst om netjes op een krijtbord te schrijven. Tijdens de workshop die gegeven wordt door Viktor van Chalkboard ga je weer terug in de schoolbanken. Je leert eigenlijk weer opnieuw schrijven, of zoals Viktor zegt: 'Ik leer je om letters te tekenen.' Naast het mooi leren schrijven op papier en krijtbord kregen de deelnemers ook praktische tips over materiaalgebruik. Welke stiften zijn waterbestendig en hoe maak je een krijtbord nou goed schoon?

Inspirerend
Peter Dijkman, bedrijfsleider van Fort aan de Klop: 'Ik vond het een zeer leerzame en inspiratievolle dag en zie een enorme meerwaarde in een mooi beschreven krijtbord. Voorheen werden deze borden nog 'even snel beschreven' en kreeg het niet de volle aandacht. Jammer, want het is toch de eerste indruk die bezoekers op je locatie opdoen. Als je ziet dat er aan zo'n bord aandacht is geschonken dan geeft dat vertrouwen voor het verdere verloop en straalt het professionaliteit en kwaliteit uit.'

De workshop, een initiatief van Linda op Locatie en Just Marie, wordt dit jaar nog 1 keer gegeven en wel op 10 november 2015 bij Kameryck maar ook voor 2016 hebben ze Viktor al vastgelegd, want hij is een veelgevraagd 'artiest'.
Meer informatie en inschrijven."

Volledige artikel op Events