Wat locaties zeggen over 'LOL'
Koetshuis Sloten

Koetshuis Sloten

Landelijk Amsterdam


Onder de rook van Amsterdam ligt het oude dorp Sloten. Ideaal voor als je met de auto bent en toch wilt vergaderen in Amsterdam want hier kun je nog gratis parkeren! Achter de voormalige dokterswoning ligt het gerenoveerde koetshuis. Je verwacht het niet maar er is zelfs uitzicht op een weiland met schapen. Beneden is een aparte lunchruimte en bij mooi weer kan er zelfs buiten vergaderd worden.

De ruimte boven beschikt over een vergadertafel maar ook een gezellig zitje met bank en poefjes. Er staat zelfs een originele voetbaltafel (!), die veelvuldig tijdens vergaderbreaks wordt gebruikt. De sfeervolle huiskamerinrichting maakt dat je je snel op je gemak voelt.

"De eerste afspraak met Linda was al ontzettend open, fijn en makkelijk. Linda weet waar ze mee bezig is: ze kent de markt op haar duimpje, heeft veel expertise en is ontzettend creatief en gepassioneerd. Het duizelde me geregeld van al haar ideeën en ingevingen. Maar gelukkig weet ze deze altijd heel behapbaar en praktisch achteraf voor je op een rijtje te zetten.  Misschien is het meest aanstekelijke Linda's tomeloze energie en hart voor haar vak. Ze zet precies die puntjes op de 'i'  waar je als locatiehouder niet aan toe komt." - Inge Post -

Website Koetshuis Sloten, Amsterdam