Workshops speciaal voor locaties en branchegenoten
Filmen met je smartphone

Filmen en monteren met je smartphone

Video op social media doet het goed! Een video die direct geladen is op LinkedIn, Facebook,  Instagram of Twitter (en dus niet via YouTube) wordt aan meer volgers/fans getoond. Je film uploaden op YouTube is trouwens wel aan te raden aangezien je daar zoekwoorden bij kunt plaatsen die weer bijdragen aan je google vindbaarheid. Je maakt dus eigenlijk 1 film die je op verschillende kanalen plaatst.

Door gebruik te maken van video kun je in korte tijd veel laten zien en het is nou eenmaal zo dat we liever naar beelden kijken dan teksten lezen en vooral op de telefoon is dat handig! Een video maken (opnemen en monteren) kun je tegenwoordig heel eenvoudig zelf met je iPhone/smartphone. Video/film is een mooie marketingtool om meer te laten zien van je locatie, je onderneming en/of je event.

Wil je leren hoe je zelf eenvoudig leuke filmpjes maakt? John en Richard van filmproductiebedrijf BroerZ leren jou in 1 dag de creatieve en technische kneepjes van het vak. Daarnaast is het gewoon ook een hele leuke inspirerende dag met veel lol ;)

Sfeer proeven? Bekijk de aftermovie van de workshop die plaats vond bij O-Plek in Utrecht. Ik (Linda) monteerde dit filmpje dezelfde dag nog zelf op mijn iphone en de volgende dag publiceerde ik dit ook vanaf mijn iphone op alle social media. Dit kun jij straks ook!

Deelname kost 195 Euro p.p. excl. btw inclusief koffie, thee en lunch. Nodig: een IPhone, iPad of smartphone. Inschrijven kan via het contactformulier of stuur een mailtje naar info@lindaoplocatie.nl. Vergeet daarbij niet te vermelden voor welke workshop je inschrijft. 

PS: De workshop is volledig coronaproof. We houden 1,5 meter afstand en iedereen krijgt zijn eigen selfiestick. In het praktijkgedeelte gaan we lekker naar buiten om te filmen.

Geplande workshops:
Dinsdag 24 november 2020 van 10.00 - 16.00 uur bij Het Gemaal van Muiden in Muiden