Workshops speciaal voor locaties en branchegenoten
Filmen met je smartphone

Filmen en monteren met je smartphone

Veel online marketingexperts voorspelden het al, video op social media neemt een vlucht. Een video die direct geladen is op LinkedIn, Facebook en Instagram (en dus niet via YouTube) wordt aan meer volgers/fans getoond. Daarnaast kun je in een video in korte tijd veel laten zien en het is nou eenmaal zo dat we liever naar beelden kijken dan teksten lezen en vooral op de telefoon is dat handig!

Een video maken (opnemen en monteren) kun je tegenwoordig heel eenvoudig zelf met je iPhone/smartphone. Video/film is een mooie marketingtool om meer te laten zien van je locatie en/of van de mensen erachter of om een impressie te maken van een event.

Wil je leren hoe je zelf eenvoudig leuke filmpjes maakt? John en Richard leren jou in 1 dag de creatieve en technische kneepjes van het vak. Daarnaast is het gewoon ook een hele leuke inspirerende dag met veel lol ;)

Sfeer proeven? Bekijk hier de film van de filmworkshop bij Maliebaan45 in Utrecht.

Deelname kost 195 Euro p.p. excl. btw inclusief koffie, thee en lunch. Nodig: een IPhone, iPad of smartphone. Inschrijven kan via het contactformulier (max 20 pers)

Geplande workshops:
Vrijdag 18 januari 2019 van 10.00 - 16.30 uur bij Vroeg in Bunnik