LOL in het nieuws
Eventcommunicatie sleutel tot succes - Momice 2017

Eventcommunicatie, de sleutel tot succes

Momice blog | 31 mei 2017


Uitgelicht

"Toen ik met Locatietour begon, realiseerde ik me dat de event communicatie en -registratie efficiënt en effectief moeten zijn. Je wilt geen administratieve rompslomp. Ik wil een goed evenement organiseren, maar wil er vooral niet te veel tijd aan kwijt zijn.
In één overzicht wil ik voor mijzelf helder hebben wat de status is van de aanmeldingen. Daarnaast wil ik eenvoudig weten of de aanmeldingen binnen mijn doelgroep vallen, zodat de locaties zich volgend jaar opnieuw aanmelden. Deze inzichten zijn bepalend voor het succes van de Locatietour.

De enquete tool van Momice is belangrijk geweest voor ons succes, vooral bij de eerste edities van Locatietour. De enquête hielp ons nuttige feedback te verzamelen, waardoor we grote verbeteringslagen konden maken.

Ik heb nu inzicht in de verwachtingen en de behoeften van de boekers. We blijven nog steeds jaarlijks evalueren om onze doelstellingen te meten en te tweaken. Dit bevestigt wederom dat event communicatie veel meer is dan een registratieformulier en programmaboekje!

Lees het volledige artikel op de blogpagina van Momice