Wat locaties zeggen over 'LOL'
De Interval

De Interval

Verrassend landelijk op slechts half uurtje rijden vanaf Rotterdam


Wat fijn voor 'locatieland' dat Anneke al snel het idee had dat ze haar prachtige locatie De Interval naast haar gezin wilde delen met anderen. Ze maakte samen met haar partner plannen om de oude koeienstal te verbouwen tot vergader-/trainingslocatie en langzaam maar zeker kreeg haar droom meer vorm.

Als geen ander weet zij wat belangrijk is voor een training of teamsessie omdat zij zelf jarenlang een trainingsbureau had. Een locatie 'ver weg van kantoor' waarbij ook ruimte is voor nevenactiviteiten en waarop door de bezoekers uiteindelijk teruggekeken wordt als een waardevolle 'belevenis'. Een bijeenkomst die tot in de puntjes is verzorgd en bijzonder wordt afgesloten in de zitkuil rondom het vuur.

"In het proces rondom het opstarten van mijn vergaderlocatie De Interval heb ik Linda ontmoet en gebruik gemaakt van haar vergaderlocatiescan. Een waardevolle tool die het zeer helder maakt wat er mogelijk is en je nog te doen staat en wat aandachtspunten zijn. Door Linda haar jarenlange ervaring in soortgelijke branche is het een heel prettige en deskundige gesprekspartner, zij heeft veel ideeën, ziet kansen en mogelijkheden en brengt dat op een fijne en enthousiaste wijze. Ik heb haar al aangedragen bij verschillende mensen en zal dat in de toekomst zeker blijven doen." - Anneke van Doorn -

Website De Interval, Ooltgensplaat