Wat locaties zeggen over 'LOL'
deVLOER

deVLOER

Vergaderen bij de vloer is een feestje


Dat het geen doorsnee vergaderruimte is dat zie je meteen! deVLOER is gevestigd in een voormalig waterzuiveringsgebouw en heeft in de basis nog dat industriële karakter. Bij binnenkomst echter zie je dat er een 'vrouw met smaak' aan het werk is geweest. Lichte en kleurrijke moderne meubels, sfeervolle details en de open haard zorgt letterlijk en figuurlijk voor een warme uitstraling.

Een ruimte waarin alles mogelijk is; een teamoverleg met 6 of een presentatie met 60 personen! Bij deVLOER kies je zelf je vergadervorm, traditioneel aan tafel, relaxed in de 'inmiddels koninklijke fauteuils' (zie de detailfoto's) of staand vergaderen aan de verrijdbare hoge tafel. En zoek je nog een leuke vergaderbreak of aanvullende activiteit, Anne denkt graag met je mee en laat zelfs 'een hele racebaan' opbouwen tussen het meubilair of vraagt een harpiste als achtergrondmuziek voor jouw unieke private dining, want ook dat kan!

Flexibel, origineel en zeker weer eens wat anders... tijd voor een 'vergaderfeestje' dus!

"Als ik Linda heb gesproken borrelt en bruist het in mijn hoofd. Linda weet duidelijk wat er te koop is en wat de markt wil en geeft me simpele trucs en prachtige praktische tips. Linda’s enthousiasme werkt aanstekelijk en zorgt er voor dat ik tot diep in de nacht op een positieve manier bezig ben met het verbeteren van mijn concept. Linda denkt ook commercieel en vult mij aan op dat vlak. Duidelijke arrangementen met duidelijk taal neerzetten. Ze maakt de vertaalslag van mijn passie naar het aanspreken van potentiële klanten, zonder dat die passie verloren gaat."  - Anne Kien -

website, deVLOER, Almere