Wat locaties zeggen over 'LOL'
De geWoonboot

De geWoonboot

Nou zo 'gewoon' is deze woonboot niet


Achter de grote industriele panden op de NDSM-werf ligt, verscholen achter een stukje groene kade, de geWoonboot. Als je eenmaal de loopplank over bent dan voel je niets meer van dat ruige industriële geweld maar ervaar je rust. Met een heerlijk biologisch kopje koffie of thee in de hand droom je al snel weg met het uitzicht op het blauwe, kabbelende water en schittering van de zon.

"Ja mooi he?" hoor ik Joan dan zeggen want je voelt de passie en de trots van haar geWoonboot. En het leuke is dat de geWoonboot ook helemaal zelfvoorzienend is, dus volledig verantwoord om daar te zijn.

"Ik heb Linda ontmoet via een inspiratiebijeenkomst van een locatiesite waarop de geWoonboot vermeld staat, en werd direct enthousiast van de praktische tips die zij tijdens die bijeenkomst gaf. Linda is enthousiast en ziet mogelijkheden en kansen voor locaties. Ze heeft veel ervaring opgedaan aan beide kanten van de locatiemarkt, zowel als locatiehouder als boeker van locaties, hierdoor heeft ze een bredere visie op het goed neerzetten van je locatie. Ik volgde nog meer workshops van haar en raakte steeds weer geïnspireerd om direct aan de slag te gaan met het verbeteren van mijn locatie. Ik ben fan!" - Joan Kramer

Website De geWoonboot, Amsterdam