Wat locaties zeggen over 'LOL'
De Boerenstee

De Boerenstee

Zakelijke bijeenkomst in 'je eigen boerderij'


De Boerenstee, gelegen in natuurgebied de Gelderse Vallei, kent verschillende ruimtes voor zakelijke bijeenkomsten. Voor grote of kleine groepen, in een boerenkeuken of een landelijke serre, er is voor ieder wat wils. Uniek overnachten kun je in de 'liniehutten' maar mijn favoriete zakelijke locatie echter is de prachtige boerderij Hofstede Hooybroeck.

Een boerderij helemaal voor jezelf! Fantastisch voor meerdaagse brainstormsessies want je kunt er met 20 man ook nog blijven slapen. Bij mooi weer vergaderen in de tuin en 's avonds met elkaar 'koekerellen' in eigen keuken en genieten van gerechten uit de streek. Clara van Ravenhorst runt met veel enthousiasme en met een heerlijke Hollandse no-nonsense mentaliteit, de verschillende locaties.

Je zou bijna vergeten dat er ook nog een 'melkveebedrijf' achter schuilt...

"De vergaderlocatiescan van Linda is een echter aanrader. Met een frisse blik kijkt ze naar jouw accommodatie en weet de beste kanten naar voren te brengen. Prettig is daarbij ook de praktische inslag van Linda. Zij weet tot in detail hoe je met kleine veranderingen en attenties kunt zorgen voor een gastvrij onthaal voor zakelijke klanten. En fijn dat de adviezen ook financieel haalbaar zijn. Je kunt wel hele prachtige plannen krijgen voorgelegd maar als ze budgettair niet kunnen, heb je er weinig aan. Bij Linda hoef je daar niet bang voor te zijn, want zij weet ook dat je als kleine ondernemer ook op de portemonnaie moet letten." - Clara van Ravenhorst -

website, De Boerenstee, Woudenberg