LOL in het nieuws

Belangrijkste locatietrends volgens opdrachtgevers

Greater Venues | Buro Barcode | 20 oktober 2014


Uitgelicht

De biologische, gezonde keuken
Uitgelicht: ... "Linda Kerkhoven, eigenaresse Linda op Locatie: “Eigenaren van nieuw te realiseren locaties zijn zich vaak al bewust van de groene trend en hebben duurzaamheid en eerlijk eten hoog in het vaandel. Ik adviseer locaties vaak om op zoek te gaan naar een betrouwbare samenwerkingspartner, zoals een lokale kok, cateraar of eetwinkel waarbij je samen arrangementen op maat bedenkt. Een aantrekkelijke beschrijving en vermelding van de afkomst van de producten vind ik daarin ook belangrijk. Hierdoor creëer je een unieke kaart en passend aanbod.”

Originele, kleine en onderscheidende locaties
Uitgelicht: ..."Linda Kerkhoven was zeer verheugd toen zij het Locatieonderzoek onder ogen kreeg en deze trend voorbij zag komen: “De interesse in hergebruik van oude panden voor de vergader-, evenementen- of trouwmarkt is voor het behoud van erfgoed in Nederland natuurlijk goed nieuws. Voor eigenaren van een erfgoedlocatie is het mede daardoor interessant om te investeren in een herbestemmingstraject. Om een voorbeeld te noemen, voor de eigenaren van Boerderij Den Eijck in De Bilt geeft ‘de vraag in de markt naar een unieke, kleinschalige, groene en exclusief af te huren, locatie’ vertrouwen om te investeren in het opknappen van de historische koeienstal op hun landgoed.”